Niclas Frisk...

402dfe9d5f11c691a8613dd8884e1ae9.png

Niclas Frisk har bjudit på hårdaste motståndet hittils i år, 10-7 blev det till sist efter att jag spenderat 2/3 delar av matchen på att klura ut hur man skulle möta hans luriga servar. Korta och irriterande. Medicinen blev korta tillbaka sen långa i kryssen!


Sådär ja!...

21f2634c2d9fa51b74101c40d6f399aa.png

Sådär ja!


Blå jävlar!

En fråga: Vad är det för fel på busschaufförerna i den här stan? Måste dom vänta in bilar innan dom lämnar sin busshållsplats? Lovar att dom tänker såhär när dom står och väntar efter att alla har stigit på bussen och han tittar i backspegeln om det kommer någon bil: "Fan vad tomt det var nu då, jag väntar lite.... Nu kommer det en bil, NU åker jag ut och hindrar honom så mycket jag bara kan och orsakar en total livsfara!" Det är ett åldringtecken att börja klaga på onödiga saker, jag vet. Men kunde inte låta bli i det här fallet.

Ikväll har jag en sådan där otroligt jobbig fredagskväll framför mig. Hatar när det blir såhär. Man har slitit en hel vecka, kämpat och gnetat. Så blir det här tacken?
  • Grillpremiär
  • Grädda våfflor
  • Sappa mellan LHC-Frölunda & AIK-Falun
  • Umgås med min underbara flickvän
  • Bara vara
Kan inte gjort mig förtjänt av det här....

Hoppas folk...

0-56b934d24ebce854fbb8bb8da2e84adb.png

Hoppas folk som går förbi TROR (så är såklart inte fallet) att jag har några kompisar åtminstone...


Någon som...

4eb2e20d5ced08483bacec03d79d53c9.png

Någon som är duktig på SWAPar? Jag sitter i bibblan och behöver ett bollplank! Annars kanske det är någon som vill äta lunch med mig? Forum kl halv 1, funkar det? Jarra och Elen har redan svarat med ett ärligt och bestämt nej!  


Mycket nu!

Inne i en tung tung pluggperiod. Tenta fredag. Ville gråta igår. Men känns bättre idag. Återstår att se hur detta kommer att sluta. Ni måste förstå min inaktivitet!

Återkommer...

Förresten, höll på att glömma! Imorgon hoppas jag få göra min debutmatch som back. Blir en kraftmätning mot p17 distriktslaget. Tror det blir en bra start för min nya karriär.

Fick ett...

5e56400c7d5d933d6a841c7995b409bc.png

Fick ett ryck och testar ett försök till nattplugg, har alltid velat sagt att jag pluggar på natten. Känns som att det hör universitetstiden till på något sätt. Men har aldrig testat på det mesigt nog. Oklart hur nyttigt det är. Återstår att se imorgon...


INTE BRA

Förresten. Åtvid förlora igen. Kan dom bli poänglösa i år!?

Säsongen 10/11 är igång!

2 veckor ledigt ger han oss. Den där Micke "Hitler" Ahlen. Vi kör fram till All-Star matchen den 8:e maj tror jag det var. Sedan kör vi en jättesemester på underbara 2 (!!!!!) veckor. Sen börjar laddningen för kommande säsong på riktigt! Vi har redan börjar titta på nya saker med vårt spel som vi kan göra annorlunda. Lite småslött men det är kul. Bara jag som är övertaggad från min backposition. Ska snart börja tänka framåt. Mycket försvarsspel i mitt huvud för tillfället, men jag gillar`t!

Tycker det ska bli spännande. Nytt spelsystem, nya förutsättningar! Säsongen 10/11 kan (kommer) bli riktigt kul!

Lillån IBK:s Zlatan är tillbaka i Lillån förresten. Så underbart. Ni vet vem jag menar. Underbarnet med dom magiska handlederna. Visst är det underbart att han är tillbaka. Han kommer göra stordåd i Lillån. Ni vet vem jag talar om. Orkar inte skriva hans namn. Kung är han.

Kan avslöja de nominerade till AllStar-matchen också från vårt gröna lag: Ross, Lillen, Jarra, Mackan, Nya, Frisk, Frid. Korrekt nominerat. Dessa har vart bäst hos oss i år! Kör hårt boys. GO NORR!!

Tränar man...

5b9a610e740385bb90f191b778507079.png

Tränar man hårt så kommer möjligheterna! Kumla innebandy nästa?


Har man...

27b3155e627ce005bc31777949893169.png

Har man Lillån i sitt hjärta så har man. Denna söndagsmorgon hejar vi på damerna mot Frövi! 


Min underbara...

0-3cc526b65b7b4cb0926fd49397e348d0.png

Min underbara flickvän blir 25 år idag! Visst är hon underbart vacker?


Vad är...

0-3e7da236712a4c2e45ee297d2548301e.png

Vad är det dom säger? Det är en jäkla skillnad mellan Superligan och div 1. Det är bevisat nu. Div 1: 9, Superligan: 0. Konstigaste match jag sett!


Backämne!?

Har kommit på en sak. Jag borde spela back. Vad kan jag på en innebandyplan? Ja det är inte mycket. Om jag får mycket tid (då snackar vi extremt mycket tid) så kan jag skjuta okej draggare. Det är mitt enda vapen! Och vart finns det störst chans att man får den här enorma tiden? Jo som back!

Återstår bara att jag lär mig att sno bollen av dom där idioterna till forwards. Återkommer när jag tränat lite mer på den saken. Men tänk på saken lite. Max... Back... Back... Max... Klingar fan bra!

Hyffsat nöjd...

0-21ffde601906c58158305e6aa467f56e.png

Hyffsat nöjd farbror!!! 


Kanonstart!!!

0-157c7ce9d2809aeafe6d5f8cc8977602.png

Kanonstart!!!


Äntligen tisdag!

Ikväll är det jag som är mannen i hemmet på riktigt då det är jag som styr pannbiff och potatis (fy fan vad jag skulle vilja säga: och äkta brunsås!!!) och ketchup. Känner mig duktig som få...

Slänger in lite tisdagshumor också. Eller är det humor? Vi på venavägen tycker det är fantastiskt roligt i alla fall!

BBBRRRRRR

Hemmapremiären avklarad. Vi kom fram till mycket denna afton.
  • ÖSK vinner mot ett extremt dåligt (allsvenskt!!?????) lag.
  • Nordin var bra, imponerande att orka 80 minuter när han står och hänger på knäna och pustar efter 12!
  • Det var kallt, ruskigt kallt!
  • Örebro har Sveriges kunnigaste publik. Fy fan vad dom kan fotboll. I alla fall gubbarna på vid ingång D vänstra sidan på rad 8-10. Dom kan sin sak............
  • Åtvid har nog seriens sämsta fotbollsspelare i form utav numero 11. Haris Radetinac. Fy satan. Riktigt dålig!
  • Åtvid har nog seriens näst sämsta fotbollsspelare i form utav numero 12. Bruno Marinho. Fy satan. Om möjligt, nästan lika dålig!
  • Dessa två extremt dåliga fotbollsspelare bjöd dock på matchens behållning när de i ett läge då det på någon märkligt vis lyckats vaska fram en målchans istället för att avsluta springer in i varrandra och faller vackert åt vart sitt håll utan att vidröra bollen. Det är vad jag kallar underhållning
Nu ska jag värma mig!!

Och förresten, jag har blivit farbror igen, coolt va!?

Nytt intresse

Jag har totalt missat att paralympics är i full gång. Såg ett sammandrag nyss. Finns faktiskt jäkligt många extrema grenar. Som curlingen till exempel. Vad fan är det för sport där man får sopa om man råkar skjuta iväg stenen för kort eller för snett. Tacka vet jag i paralympics där dom kör på riktigt och skjutsar iväg stenen med känsla från början och smeker in den i bo`t (lite ösköttskt uttal tror jag).

Såg lite längdskidor och fyyy satan vilka överkroppar dessa atleter har, i detta fall satt om i kälkliknande farkoster och bara pumpa med stavarna. Dom köttar duktigt. Men vet inte hur konkurensen är riktigt. Det var samma segrare på 2.5 km skidskytte som 15 km klassiskt.

Har redan en idol i paralympics. Det svenska alpinhoppet, 16 åriga Simon Jacobsen. Han kom ner på en hedrande 36:e plats av 39 startande. Men han kunde inte vara mer nöjd för det. Varför tänker inte fler som Simon? Man ska inte bry sig om hur själva resultatet blev. Allt handlar om utförandet. Bra jobbat Simpa. Imponerad!!

Vet inte om den svenska kommentatorn försökte slänga in en ordvits eller om det kanske är jag som är för känslig och känner att man kunde valt ett annat ordval när han satt och refererade längdåkarna. "Ryssen har tappat och ligger på efterkälken...." Tyckte verkligen det var onödigt!

Hysteri

Är jag ensam om att ha en flickvän som är BESATT av Greys Anathomy? Fan sjukligt tror jag. Sen måste hon alltid berätta om vad som hände som om jag velat sett men missat avsnittet. Så är det inte. Jag hatar sjukhusserier. Tror dom är grunden för 98% av all hypokondri som finns där ute i samhället!

Nu har hon pratat klart om dagens avsnitt så nu är det lövbiff och börne som väntar. Det är jag MYCKET mer intresserad av!!

Örebro Innebandys...

0-25ca74fce0b75d30502962cb6db632b2.png

Örebro Innebandys märkligaste fot price awards goes to: Riiiiickard Roooosssss!! 


Har en...

10daaa7aa68cb35fafbd63e43c61bddf.png

Har en flickvän som vet hur man ska presenta en deppig man...


Jahapp

Ja vad ska man skriva en sådan här dag? ÖSK lyckades på något vis "vinna" matchen (2-2). Tycker från mina extremt partiska ögon att vi var bättre och skapade mycket fler lägen som borde resulterat än vad de vita gjorde. Men vad gör det? Skönt att kolla runt och se att många håller med mig och dunkar en i ryggen och tror att Lillån kommer resa sig. Och det kommer vi göra. Tror inte någon av oss är sugna att lämna "vårt" lag. Vi hade ingenting att förlora. Vi har vart uträknade hela säsongen. Vi får en chans. Vi krigar till sista sekund. Sen att inte det räcker kan vi inte göra så mycket åt. Lillån kommer komma tillbaka.

Är dock extremt besviken på mig själv. Vet att jag kan bättre och jäkligt irriterande att förlora när man själv känner att man kunde bidragit till mer! Men ibland har man dåliga dagar, synd bara att den skulle vara just igår. Skönt att se att vi inte ger upp. Det har vi aldrig gjort. Det kommer vi aldrig att göra.

Lillån kommer att vara stans bästa lag om 1 år, vänta bara...


"-Jag konfronterade honom och sa vad jag tyckte om honom. Han menade att det var oavsiktligt vilket är rent skitsnack. Spelar man fult ska man kunna stå för det och inte vara en jävla fegis, säger Fagerström."



Lite småklurigt...

-b0bb300f18f41b526d9859c0efb8aa3.png

Lite småklurigt att koncentrera sig på det här just nu... (5h & 30min kvar)


Kändis?

Glömde berätta om dagens näst mest komiska efter Mr funktionär!

Bula blev totalsågad av en Axbergsmorsa ikväll när vi satt och kikade på Axberg-Karlskoga. Hon vägrade inse vem Bula var och trodde hon kände igen honom från krogen (vi pratar om en morsa i 50-årsåldern!!) eller något annat liknande sammanhang. Jag tipsade om att hon kanske hade sett någon innebandymatch eller läst i någon tidning om någon innebandy de senaste 15 åren där Bula figurerat en del. Hon höll med om att Bula och Fagerström lät bekant med hon totalvägrade att ta in i sitt huvud att mannen som hon såg var Bula och spelade i Lillån just idag! Hon tipsade om att han skulle gå och se ett bra derby imorgon mellan ÖSK-Lillån. Bula nickade och sa att den ska han nog se. Var i god tid sa hon, det kan bli mycket folk. Det ska jag vara svarade Mr Lillån......

Det blev senare lite pinsamt för denna mamma när det till slut gick upp för henne att Bula faktiskt skulle vara med i matchen imorgon och att hon inte kände igen honom från någon krog någonsans, stackars Bula. Det är inte lätt att vara innebandyikon och gammal...

20 h

Ja herregud. Jag säger då deee. Det är inte långt kvar nu. Det känns i luften. Hade samling med laget idag då vi tränade lite lätt och gick igenom vissa saker en sista gång inför imorgon. Hade träning till kvart i 7. Efter oss skulle Axberg spela match. Det blev vi upplysta om när en Axberg funktionär ("matchansvarig") börjar storma och komma med sin klocka och visa att det minsann var kvart i nu. Problemet var bara att han var 3 minuter för tidig. Detta går endast att skratta åt. En sådan person som släpps in och försöker hävda sig i ett gäng som sprutar adrenalin och extremtagg kan bara sluta i scener som utspelade sig idag. Det var komiskt och jag tror att.. Nej ska inte skriva mer. Sätter punkt där. Det var komiskt! Räcker så...

Har riktigt bra känslor till imorgon. Fy farao vad kul det här ska bli!

Hur kan...

1c125ad38e46317894b450d754d237b2.png

Hur kan man vara 110% säker på att vissa saker kommer inträffa? Ett 6:e sinne? Fan va coolt!


FLÄSK!

Nu är det inte långt kvar. 2 ynka dagar. Kan knappt vänta tills dess. Vill ha den här matchen nu, om 2 minuter. Men rätt skönt att ha något att se fram emot. För det gör jag verkligen. Vi kan bara vinna i den här matchen, det som är så fruktansvärt skön. Vi har inget att förlora. Torsdagen närmar sig med stormsteg. Tacka fan för det!

Nu ska jag briljera i köket igen. Fläskpannkaka på gång. Någon gång ska vara den första. Precis som med allt annat. Säger som Lillen brukar säga, det är 50/50. Antingen blir det bra eller så blir det dåligt....

Ren och...

0-6efe47d72a7513c02c0683fcde44d5b7.png

Ren och fin bil, dagen till ära! Synd bara att den är lika skitig igen innan jag hunnit hem. Men gäller att leva i nuet har jag lärt mig!


LILLÅN IBK!!

Skönt att visa att motivationen segrar i alla matcher. Idag krigar vi ner Visby som aldrig är nära. 8-2 speglar matchen och till och med nr 24 lyckades göra 2 mål. Sjukt!

Men. Oj oj oj, jag säger bara det. Vilken match som stundar. Det är det här vi har väntat på. En avgörande match mot ett lag som hela säsongen inte förstått att dom borde ha räknat med oss hela vägen. Lillån IBK ger inte upp. På torsdag har vi chansen att spela till oss en kvalplats. Om vi gör det och Hässelby tar poäng i sin match mot Älvsjö är det klart att ÖSK lirar i 1:an nästa år. Vilken kovändning. Det här är rätt så sjukt. Det är en underbar match att se fram emot. Vi har allt att vinna. Vi kommer vara så hungriga.

Det kändes bra att höra ÖSK-spelare på läktaren idag som hurra för Ö-borna. Om dom inte har ett förflutet eller bara ett gott hjärta för Gottlänningar så betyder det att de är skraja för att möta oss på torsdag. Det förstår jag. Lillån IBK har fått vittring, på riktigt!!!

Hör matchens bästa spelare Niclas Frisk här! Kan inte hålla med honom mer, väl talat!

Hur kan...

0-292cefdcd70d5d0529085fbde3566258.png

Hur kan man ens orka vara det minsta förvånad? Usch..


End of story!

Jag lägger ner. Jäkla skittävling!

Heja spelmännen!!!

Duell nr 3.

Hur kan inte båda dessa ha gått till final. Jag fattar ingenting!

Fan va söta dom var dom här spelmännen från Orsa.

Dock kommer låt 2 gå vidare och förhoppningsvis vinna hela skiten. Var ju svinbra, Go NEO Go!!


Duell nr 2.

Blir bara förvirrad!

Första låten: Konstig tjej som framför en dålig låt.
Andra låten: Konstig grupp som försöker hävda sig, lyckas inte.

Pillan kan vi välkomna till final. Inte ok!

Duell nr 1.

Vi röstar på 1:an. Tyvärr, bort med Pillan!

Men vafan.

0-31915102cf264bfb953b95769aad10ea.png

Men vafan. Det är ju zorrolarz! Va kul!


Nu så...

Sådär ja. Då har vi saken i egna händer. Vinst på söndag mot Visby och vinst i derbyt på torsdag och vi har med allra största sannolikhet ett kval att se fram emot! Det här är chansen vi väntat på, nu jäklar är det dags att vi tar den!



ÖSK lyckades inte heller vinna över Karlstad (precis som vi) ikväll utan fick åka hem med 6-3 i baken. Tror dom bara ville göra saken lite mer spännande och det tackar vi för. Vilket jäkla derby det kan bli alltså!!!


Klart man...

0-3de901bb9cf2e51291b645e0da7f077c.png

Klart man ställer upp, nattlandbandy i Lillåskolan. Kan det bli mer upphetsande?


HELG!

Härligt med torsdagkväll, visst är det? Då vet man att man har hela helgen framför sig!

Det spelar ingen roll att man jobbar fredag lördag. Det är ändå helg. Märkligt det där. Men helg it is!!

Dagens ungdomar...

0-1efa9aedca8b700c785fe82d4c60575f.png

Dagens ungdomar har så härligt och vårdat språk, speciellt äckel-puke!


Snart dags!

Undra om Johan Rheborg har gjort något roligare.



Det här är oavsett fantastiskt roligt!

Frågar man inget får man ingenting veta!

Ville gå till botten med ändrad spelplats för derbyt. Jag vet att många har diskuterat, undrat och nu verkligen vill veta sanningen bakom denna världsnyhet. Jag visste vart jag skulle vända mig för att få bäst svar. Svaret löd som följer:

Postat av: Max (Ass cap)

Oskar, varför Mellringe? Vill ha en bra förklaring, dom jag har hört tycker jag låter märkliga. Känns som man får bäst svar av att fråga dig! Låt bästa lag vinna...

2010-03-03 @ 15:59:48
URL: http://ingakonstigheter.blogg.se/
Postat av: Oskar

Självklart Max. Såhär gick det till:

1. Kommunen bokar in matchen i Mellringe.
2. Vi "går i taket" och kräver spel i Idrottshuset, enda matchen på hela säsongen vi vill vara där.
3. Kommunen svarar att de inte kan avboka fler träningar för de lag som har tider torsdag kväll. De har redan avbokat så många torsdagsträningar för basket, volleyboll, handboll med mera.
4. Vi frågar kommunen vad vi kan göra för att få spela matchen där.
5. De svarar att vi får göra upp med alla lag som har tid där att de ställer in sin träning.
6. Trots att vi inte tycker att det är vårt bord väljer vi att göra det. Vi gör upp med bland andra ÖSK Handboll och LIF Lindesberg att de ska hoppa sin träning den aktuella kvällen.
7. Vi bokar till och med en tid för LIF i Mellringehallen och gör upp med vaktmästaren där att han ska komma tidigare till jobbet på fredagen för att städa bort klistret från golvet innan skolan börjar.
8. Vi återkommer till kommunen och säger att vi löst det med de inblandande klubbarna. De blir sura för att vaktmästaren lovat extrastäd i den "vaxfria" hallen Mellringehallen.
9. De säger att de ska avboka vår matchtid i Mellringehallen och istället boka in match i Idrottshuset.

Månaderna går...

10. Jag mejlar kommunen för att jag vill ha en träningstid på tisdagen inför derbyt, för att känna på hallen inför torsdagens match.
11. Kommunens bokare ringer upp mig och frågar vilken match jag pratar om.
12. Derbyt mot Lillån torsdag 11 mars i Idrottshuset svarar jag.
13. Kommunens bokare svarar att det inte alls ska spelas innebandy där då, LIF Lindesberg har ju match.
14. Jag säger att jag tycker det är ett dåligt skämt men bokaren står på sig.
15. LIF Lindesberg kan inte flytta matchen på grund av en rad omständigheter.

Efter att vi ordnat allt med berörda klubbar bokade Örebro Kommuns bokningscentral av matchtiden i Mellringehallen, men glömde boka in den i Idrottshuset. Så när LIF ville spela det datumet var det alltså helt rent i bokningsschemat.

Vi har träffat representanter från Örebro Kommun och de har erkänt sitt misstag och skäms. Men samtidigt kan de inte göra något åt det.

Tråkigt för Er spelare, för publiken och för oss som arrangör.

Ses på torsdag, i Mellringehallen, om inte förr.

Allt gott.

2010-03-04 @ 00:33:28
URL: http://oskarg.blogg.se/

Jonte

Johan Elmander försöker så gott han kan hålla inne nöjdheten efter att dragit in hans vristskott i krysset. Agerar som att "Vadå!? Sådär brukar jag göra, bara att jag inte lyckats visa det någon gång under de 50 matcher jag spelat i landslaget". Så kul att se. Det där måste vara ett av de snyggaste målen den killen gjort. Har iofs aldrig sett han göra mål så kanske kan vara därför jag drar denna förhastade slutsats men ändå. Han är skön den där Elmander!

Skönt

Idag låg man där igen och tittade upp på den där ofantligt roliga tavlan hos tandläkaren som sitter uppe i taket. Alla som går till Adolfsbergs vårdcentral måste veta vad jag snackar om. Hur som helst. Kom därifrån med beröm godkänt! 200 spänn gick kalaset på. Var väl jäkligt billigt väl? Kändes bra i alla fall!

Nu ska jag ta tag i mitt hem. Städning är välbehövligt!

Skönt

Idag låg man där igen och tittade upp på den där ofantligt roliga tavlan hos tandläkaren som sitter uppe i taket. Alla som går till Adolfsbergs vårdcentral måste veta vad jag snackar om. Hur som helst. Kom därifrån med beröm godkänt! 200 spänn gick kalaset på. Var väl jäkligt billigt väl? Kändes bra i alla fall!

Riktigt bra resultat i gårdagens match mellan Visby och Lidköping förresten. Visby säkrade kontraktet och har därför inget att spela för mot oss på söndag. En förlust mot Karlstad för ÖSK på fredag gör att vi har saken i egna händer. Vinst mot Visby och sedan har vi matchen vi i Lillån väntat på hela året, derbyt mot ÖSK på torsdag nästa vecka! Något som är extremt tråkigt är att matchen är flyttad, på grund av en miss i bokningen (hur nu det kan ske), till Mellringehallen istället för idrottshuset som alla derbyn spelats i tidigare. Där missar väl ÖSK 1000 pers i entrepengar och 1000 åskådare i stämning. Men men, inget att göra åt. Vi vinner i Mellringe också!!


T-skräck

Imorgon är en läskig dag, tandläkarbesök kl 12.00! Aldrig gillat det där stället. Tandläkaren. Nej då finns det roligare ställen. Men har hört att det är rätt vettigt att gå dit ändå, mamma som har lurat i mig det. Har haft ett hål i mitt liv. Låt det stanna på den siffran tack!

Läste nyss Hans Eskilssons blogg (gamle fotbollsproffset som numera lever livet och spelar poker hela dagarna). Han avslutade sitt senaste inlägg med ett roligt avslöjande: "Jag fick höra en sann historia om en svensk ishockeyspelare i Norge. Jag kan dock inte bjuda på något namn. Killen var ruskigt snål. Bland annat tog han alltid med sig toalettpapper från ishallen till hemmet. Än värre var dock när han målade om huset med blå offside linjefärg"


RSS 2.0