Jag tjatar, förlåt, men seger igen!!

VINST 9-5!

Finns väl bara en sak att konstatera efter en sådan här match. Det blir minst 2 veckor till med skägg!!

Det känns så sjukt bra att vara bättre än ett Älvsjö (som för dom som inte har koll är ett riktigt bra innebandylag) genom hela matchen, det var inget snack! Vi var bättre idag (precis som vi vart det 4 senaste matcherna). 

Nu har vi en pinne upp till Lesjö och ÖSK. Dock har ÖSK match ikväll mot Skogis. Det här kan bli en ruggig slutspurt. Vem kan stoppa oss nu? Ska bli spännande att se...

Hör matchens lirare Robin "Jarra" Jatkos klockrena analys av matchen och läget inför avslutningen på säsongen här!

Slutspel

Ca 12 timmar kvar till "ödesmatch" nummero 4, jag fortsätter att kalla dom för de, det har ju funkat hittils!

12.00 Idrottshuset bär det av mot Älvsjö.

Kommer det 3 veckors skägg man sparat ihop som nu nääääästan kan klassas som fjun på min haka fortsätta att växa i takt med att Lillån fortsätter att vinna matcher? Jag har nu fått ett flertalet kommentarer av varandra oberoende källor som både hyllat och nu senast idag dissat (frida) min lilla stubb. Men jag håller i.

Där har ni förutsättningarna. Då vet ni grunderna för vilket lag ni verkligen ska hålla på!

Hur som helst så hoppas jag att vi syns imorgon!

Erkännande!

Jag måste erkänna en sak! Det svider som fan! Håll i er...

Min flickvän är dubbelt så bra som mig i bowling!!!
 
Jag vill inte mena att jag MÅSTE vara bättre för att jag är kille och hon tjej men jag trodde bara (hade inbillat mig) att jag var mycket bättre än henne. Jag har försökt intala mig själv att jag är rätt bra i bowling och att min kära Frida inte skulle ha en suck. Men igår när vi skulle spela hade jag inte en chans. Det är bara att konstatera, jag suger riktigt ordentligt! Men vill även poängtera att jag tror Frida är bättre än många i hennes viktklass, så all krita till henne. Hon är grym!

Dock segrade det manliga könet! Farsan gjorde en heroist insats och spöade Frida i sista kastet. Snyggt farsan. KILLAR KAN (vissa iaf)!


Pappa som...

5e9ab775703bd422bcb977e92267c42b.png

Pappa som gammal juniorbowlare visar prov på bländande teknik!


Trendsättare!

72e0af0c616e4228fe4976d1285ab68d.png

Trendsättare!


Kanske dags...

6b3b99be281dd04494a06b8413239caa.png

 

Kanske dags att göra någonting åt detta, snart...

 


Är inte...

0-5a63e5cc3dca1ed22a320d63957b6e48.png

Är inte det här höjden av underhållning?


Snark

Kan man inte sova så får man väl sticka iväg och kötta ett pass på morgonen. Borde man somna lättare ikväll om inte annat...



Då och NU!

När vi ändå är i full gång och lassar upp gamla sköna innebandyklipp kan vi väl varva med lite purfärska klipp. Denna gång från Lillån IBK:s senaste match borta mot Lesjöfors. Denna gång tycker jag vi ska titta extra noga på Frisks UTMÄRKTA (numera patenterade) straffteknik! Kul med lokal innebandy i rutan.



Eller hur?

Inte OK

Fan va roligt, går ROBINSON på TV? Var det någon som visste det?

Det är tydligen någon slags final nu den här veckan. Är det någon som har koll på det?

Trots att jag inte har koll på tävlingen har jag en solklar favorit, min gamla klasskompis Fredrik Norrstöm. Grymt skön och en exemplarisk såpaskådis som vägrar vara som andra och säger och tycker precis vad han vill, underbart rolig att titta på! Go Freddan!!

Fast kommer tyvärr inte titta för jag tycket att ROBINSON är skit nu! Det ska gå på SVT och ha Ander Lundin eller Harald Treutiger som programledare. När dom kommer tillbaka, då vet jag någon (JAG) som sitter klistrade på lördagarna! Hade en stor favorit, alla kommer ihåg ROBINSON-Kent!

Vart är du Kenta?

Nyttigt

Sitter och plöjer igenom:

Det är exakt lika kul som det ser ut!!!

Man är läskigt dålig på engelska, tur som f*n att det finns lexikon på nätet! Säger som en viss Roger Rynning alltid säger: "Det är kul det här, jag lär mig hela tiden!"

MAGISKT

Har fått vantarna på något EXTREMT klassiskt!

Karlskoga Innebandy vs Lillån IBK 1999 med en viss Daniel "Bula, Mr Lillån" Fageström och Anders "Grana" Granlund i centrum!

Detta MÅSTE ses!! Klicka här!

Notera den enorma glädje som infinner sig hos Bula när Grana stänker dit 2-3-baljan! Inte varje dag man får se sådana gester av nr 7 idag. Var det bättre förr, Bula?


Livet leker!...

518908ee690cef5efab59ef7f1b2a051.png

Livet leker!


Bra dagar

Har kommit på att söndagar är nästan dom göttigaste dagarna, Ruggigt underskattade om inte annat! Om man inte vart ute och slirat på lördagen vill säga. Det är så jäkla stilla på något kusligt sätt. Jäkligt skönt! Du skulle testa det backis;)

Var nog bara det jag ville delge er, för nu. Imorgon köttar vi skola som aldrig förr. Börjar närma sig att ta reda på hur man klarade sig på den senaste tentan. Ska bli ofantligt spännande...

Spelar lite poker just nu, det är ett roligt spel när det går bra!


Det är roligt med poker just nu!

Hörs!

Hellgård och...

767d420bf139b311dcf1aca6fa8d7030.png

Hellgård och Jihde drar folk!


Daniel Eriksson...

0-336a84b5a8c8479a41420dc2725b8c86.png

Daniel Eriksson i avdelningen du är vad du äter (dricker)... Förresten, Svennevad, vilket jäkla sjyst ställe det är!


VM i...

0-6e4366d392b87b8c7f4de9e80b00259a.png

VM i små brödskivor på Hjalmar!


Jobb!

Den här helgen sägs vara den fattigaste helgen på hela året, och imorgon skall vara den fattigaste dagen!

Undra om det kommer vara drag här på Handelsbanken idag?

Tänker för mycket!

Har bara en kort fundering!

Varför skriver människor födda före år gammal så EXTREMT korta SMS?

Jag menar, är det inte vår generation som ska vara den lata, oengagerade gruppen av människor? Inte när det gäller SMS i alla fall, det vill jag lova!

Jag kan köpa att dom inte till 100% kan vad dom pysslar med när dom plockar fram mobilen men dom har faktiskt haft ungefär 20 år på sig att lära sig. Jag köper även att vissa inte alls bryr sig och hellre ringer och pratar, ABSOLUT! Men då funkar det inte när man helt oväntat får ett SMS av morsan. "När åker ni? Lycka till!" För det första blev jag helt ställd och var tvungen att ringa och bekräfta med morsan att hon lyckets få iväg det där SMS:et. För det andra så fattar jag inte när man väl valt att skicka ett SMS (för första gången på 4 år), varför inte göra det med en liiiiiiiiiten gnutta finess eller glädje?

Ska inte bara tracka ner på morsan nu, finns andra lysande exempel som man kan få som är NÅGOT svårtolkade. Ett standardsvar på en fråga brukar vara -OK! (sorry farsan, det är faktiskt sant!) Hur fan ska man tolka det? Max till farsan: "Tja! Läget farsan? Hur gick det igår, vann ni?" Pappa svarar: - "OK!" WHAT!?

Kanske onödigt att lägga allt för mycket krut på det, men var bara en fundering som sagt...

Nu blir det att knata upp på stan och fixa fram en linda till ikväll för tonight we ska shoota dreeejjgskott in LesjööFÖRS!! Ni som är sugna och inte har nått vettigt för er kan följa matchen här, matchstart: 19.30!

Quick on the draw, GO for Goal!!


Var det...

7137c58cff06ee8de2ccd93625497558.png

Var det inte 2 jäkligt coola grabbar som gick i 1-3E 1994? (fan vad jag älskar gamla skolkataloger!)


Utjämnat, purjo:...

0995fc101dab98f5d21a37c398c37465.png

Utjämnat, purjo: 1, Max: 1!


Well, we...

0-5b1384474b1e3ad63e1b14675b7248c8.png

Well, we meet again!


Inte helt...

25855f17152265a9d63eae7b14ce317a.png

Inte helt lätt att sova när man har backhoppning som apps på mobilen!!


Vuxen?

Igår hade jag press på mina axlar då jag lovade Micke "Nya" Nilsson och hans syster (likaså min flickvän) att laga mat åt dom. Då tror ni att det var vilken man som helst, NONONO. Det var FISK! Jag förstår att ni höjer era ögonbryn nu, ja ni läser rätt. Max lagar faktiskt fisk ibland! Igår skulle jag laga det igen.

Vad jag förstod på dom hungriga gästerna så fick jag godkänt iaf, dom åt upp det dom tagit till sig med andra ord. Ingen påfyllning, men det hade jag inte ens hoppats på.

Det jag ska komma till är som följer: När jag var på ICA och skulle handla det som saknades till min rätt så fastnade jag för vad jag själv kände var ytterligare (förutom att jag ens tänker tanken att göra fisk) ett steg in i vuxenvärlden. Purjolökståndet!! Det kändes skitkonstigt att plocka på min en sån där jättegrej till grönsak (eller vad är det för nått?) Men jag gjorde det i alla fall. Jag kände att jag fick en mycket bättre kontakt med hon sura tanten i kassan också, annars kollar hon ofta ner på mig när jag kommer med min "ungdomliga korg", men den här dagen var det annorlunda. Och undra på det, jag hade ju en PURJO!!



Väl hemma sen när det var dags att ta tag i själva matlagningen kom jag på mig själv. Hur fan gör för man med en purjo!? Efter att ha dividerat med mig själv en stund kom jag fram till att man måste ju ta bort den övre delen som sticker ut likt en palm. Den kändes oätbar. Men sen då? Ska man skala bort något lager eller är det bara att skölja och skära?

Det slutade med att jag lät den vara för den här gången och placerade in den i kylskåpet, men det kändes lite fel att se en purjo i kylskåpet, men jag vetti tusen. Där la jag den i alla fall, och där ligger den fortfarande....

Någon som vet hur man handskas med en purjolök??

Look-a-like

En kollega till mig nämde en rolig grej idag på jobbet. Har funderat på den hela dagen. Och vetti tusan om jag ändå inte får hålla med! Joel Kinnaman, den absoluta flickfavoriten nummer ett i Sverige just nu och Niclas Frisk, den hetaste innebandymålvakten i staden just nu. Visst är dom inte lite lika?


Niclas Frisk?                                            Joel Kinnaman?

ELLER!?

SKÖNT!


Andra raka, nu är Lesjöfors nästa hinder. Ledin kan skriva ruskigt bra låttitlar, inte sant?

Bra dag!?

Uppvaken efter en kväll ute vid Lången hos Daniel "Mr Lillån" Fagerström. Det var kortspel som stod på agendan och det gick väl okej, förlora inga pengar i alla fall.

Idag är det ödesmatch nr 2 som väntar. Mot Hässelby! Vid vinst så avancerar (ja, ni läser faktiskt helt rätt!) vi faktiskt 2 placeringar i tabellen. Vore riktigt härligt och det tycker jag vi är förtjänt av efter allt slit vi gått/går igenom. Men det ska göras på banan också.

Sedan ikväll ska vi iväg och se Snabba Cash med den så VRÅLSNYGGA Joel Kinnaman!? Min flickvän är mer kär i honom än i mig (tror jag). Tror inte hon är ensam (vet jag). Tyvärr grabbar.


Men ska bli roligt att se den omtalade filmen, har inte hört någon som sagt att den är dålig. Vågar man säga att man inte läst boken? Ja, det gör jag. Jag har inte läst boken! Så blir intressant på flera sätt. Vad kommer den handla om, och kommer handlingen vara nått att ha. Men Joel är ju med, så då kan den ju inte vara dålig i alla fall!

Lämnar er med att slänga in två sköna klipp på någon japansk jäkla katt som Frida hade hittat, faktiskt lite småroliga...




Cool


I rest...

1c700a8a5dabc797928ea1631f6e4733.png

I rest my case!


Coolt

Någon mer än oss här i soffan på Storgatan som har svårt att se skillnad på Gudrun och Björn? Skrämmande lika...

Vi producerar!...

57f9da39d28e1b4c46029ffe898054a5.png

Vi producerar!


Hooodu..

Förresten, skulle inte ni ta upp karriären och latja lite innebandy i för 13 papp/match?

Jag tänkte väl det!

+ =

Ny!

Man känner sig som en ny människa efter att man skrivit tenta, som pånyttfödd. Helt tom. Riktigt skön känsla att veta att man inte har något hängandes över sig. Denna helgen är jag helt fri från sånt som har med skola att göra gött. Hur gick det då? Äää, vetifasiken, men tror jag borde ha klarat godkänt i alla fall!

Nu drar jag till Nibor Oktaj, den Ryska Lillåiten. Tänk på det. Visst är han lite rysk eller åtminstånde lite åt det hållet??



Men fan va söt han är ändå...

Herregud

Tror gud spelar något slags spratt med mig. Nu sitter han där uppe och skryter för sina lärjungspolare: "Haha, ser ni på han den där Max, han ska inte vara så kaxig och tro att han kan gå runt och må bra hur som helst!"



Jag började inte ens träna idag, känner mig hängig, smått illamående och allmänt off! Frida hade lagat mat till mig förut men jag var inte ens sugen. När jag tackar nej till mat, då är det nått i min kropp som inte är som det ska. Tackar den maktgalna gud för en trevlig kväll och går och lägger mig framför TV:n och väntar på att någon ska komma hit och ta hand om mig..

Hoppas jag är bättre imorgon, då är det TENTA! (Usch nu mår jag ännu sämre;))


Som man förtjänar?

Mår så bra som man kan göra, finns flera faktorer:

1. Lillån IBK har vunnit igen!
2. Känns som jag har hyffsad koll på Handelsrätten till tentan imorgon.
3. Är kär!
4. Lyssnar på Magnus Uggla och kungen Bobban "Marre" Marley!!!

(Ingen särskild inbördes rangordning)

Dock lite tråkigt att min onyttiga dag för den här veckan förbukades igår när jag (av misstag) smakade av Ross äckliga cola utan att tänka på det. Lite orutinerat faktiskt...

Men jag mår jäkligt bra ändå!

Här grep...

0-30dab252c9a512063ee2bbcd8c886c7d.png

 

Här grep Lillån sista halmstrået!

 


Jag, vatten...

0-5395996375a1568f1b4f43cc377f8694.png

Jag, vatten och lagboken en liiiiten stund till!


En riktig...

2e1d7bfd0fd9bb86df4a1e82643a5a1c.png

En riktig Karl har korv i ugn med potatismos klar till sitt fruntimmer n?r hon kommer hem..


Pinsam st?mning...

19ad8608cee5aa19946fd597d11be628.png

Pinsam st?mning p? Willys n?r Max rymmer med fel vagn... N?got konfunderad vagnletare f?r hindra honom!


Sängdags

Kort sammanfattningar av tidigare:

- Ryan sitter fortfarande fast i bilkö! Men sägs vara VÄLDIGT nära hemma nu. Så det känns skönt att vi hört livstecken därifrån!

- Jag lyckades ta mig in bland dom 10 i laget som skall starta på onsdag mot Finspång. Har haft en otroligt dalande formkurva men har gjort några okej pass nu här iaf så ska verkligen ge allt för att bidra med något till laget!

Är ensam hemma på väldigt länge då min flickvän valt att utnyttja sin egna lägenhet ikväll. Låter mystiskt men så är det. Så ska passa på att inte göra ett dugg och lägga mig tidigt, plugg och jobb väntar imorgon!

So long, suckers!

Träning

Sticker snart ner till Mellringe för måndagspasset. 2 funderingar:

1. Tar man en plats till onsdagens ödesmatch mot Finspång borta.

2. Kommer Ryan "jag gör bara zorro på film" Halldén dyka ner ikväll? Börjar bli orolig! Sist vi hörde från honom satt han i en bilkö på väg hem till match. Mystiskt med tanke på att detta var vår senaste hemmamatch mot Linköping den 2:a januari.



Återkommer med svar på dessa funderingar senare under kvällen!

En okej...

0-6083ad2ccc415d97f506629fbe7f1cd5.png

En okej inköpslista för en man i 21-årsåldern? Svar: NEJ


Lovat!

Jag och Frida har lovat varrandra en grej. Att från och med imorgon och fram till en obestämd tid (minst till vasa-loppet enligt Frida) göra (eller inte göra) följande saker:

- Godis och andra liknande godsaker (bullar, kakor, wienerbröd, negerbollar, ja ni fattar) får intas HÖGST en gång i veckan.

- Läsk får också den förtäras HÖGST en gång i veckan.

- Detta kombinerat med bra träning och bra mat.

Jag tror att det inte kommer bli några problem, men är dock "orolig" för min kära flickvän. Hon är ett monster både när det gäller att träna massor (då menar jag JÄMT) och att äta rätt skapliga mängder godis när det bjuds. Det är lite på grund av detta jag gått med på att OM man inte klarar att följa ovanstående regler så måste man städa den andras lägenhet, GRUNDLIGT. Riktigt gött att hon sitter på en lägenhet som är hälften så liten som min. Men det var hennes förslag så kom inte och säg att jag är en dålig människa...

Och om jag skulle vara en dålig människa för tillfället så ska det bli ändring, nu ska jag/vi bli grymma människor!!

Det är...

0-3c3be4066de7d77f17b43428481adb23.png

Det är endast pappa (55 år) som tycker det är roligt med fiskdamm. Elsa och Freja (1 1/2 år) bryr sig knappt!


Julen dansas...

65d0cbb9c0be1927852bc2903cb32376.png

Kolla varifrån!

Julen dansas ut!


Bövling

Ikväll vankas det lite aktivitet utanför innebandy-planen med laget. Tror det kan vara behövligt och med Lillån IBK är det ALLTID hur skoj som helst på dessa tillställningar. Bowling på Strike står på programmet.

Får se vem det är som får smaka på mitt skönspel ikväll. Är ju en jävel på många saker, men bowling är en av dom sakerna som jag inte är såååå jäkla bra på. Men är en jäkel på att snacka så tror inte det kommer vara några problem. Frid och lill-puke har sagt sig vara villiga att utmana mig. Modigt grabbar, modigt!


En alternativ teknik som jag använder när min vanliga utsäkta teknik strular något...

SNOR - halt/kallt/gott

Denna dag, den 7:e januari 2010 (sjukt att skriva 2010 va?) har man lärt sig otroligt många saker. Hela 4 saker faktiskt!

1. Gå ALDRIG med dina finskor (fin-skor inte med finska damer!!) när det är ens i närheten av så halt som det var i morse när jag gick till jobbet! Bragdguldet till Mr Gruvaeus för att han ens höll sig på bena sånär som på ett par extrema close ones!

2. Vet inte om det är en lärdom, mest ett konstaterande. MIN Farmor lagar den godaste maten! Hon skulle kunna ta en flugsvamp och en näve grus och få det till en exotisk trerätters, jag lovar!

3. Man ska tydligen spela enkelt i innebandy. Har adrig fått så mycket "Bra max, HÄRLIGT max, SHIIIIIIT bra max" som idag. Vet inte vad jag gjorde. Spela upp på back 4 gånger tror jag, och var lika ofarlig som vanligt frammåt. Tror det är tur att folk inte har så höga förväntningar.

4. 10 månader går på ett kick. Idag har vi (jag och Frida) stått ut med varrandra i 10 (((!!!!))) månader. Sjukt faktiskt, kan faktiskt tänka mig att fortsätta ett tag till, synd att man är två som måste vara med och bestämma sånt. Ska gå och höra med henne snart och se vad hon säger.

Dags att sova. Inatt ska jag och Frida ta den jäkeln som snor våra grejer ute i trappen. Vi vet vem det/du är, nu gäller det bara att gillra en såpass bra fälla att han/du fastnar med skägget i brevlådan. Hoppas jag får återkomma med genombrott i ämnet imorgon.

So long....

Effektiv som få

Det hinns med 2 timmar plugg såhär på morgonkvisten. Sedan stundar en spännande dag i mellringehallen med start kl 12, DM-kvartsfinal mot Ekeby!

Våga vägra ge upp

Jihde och Hellgård till LKPG, låter faktiskt jäkligt vettigt.... Or does it?

Sveriges Rikes Lag

Man lär sig väldigt mycket bra saker när man sitter och pluggar vår svenska lagbok hela dagarna. Visste ni tex att: En kommanditdelägare inte har behörighet att företräda bolaget enl. kap 3 § 7 i lagen om HB och EB. Samt att Makar skall fördela utgifter och sysslor mellan sig enl. kap 1 § 3 i äktenskapsbalken.

Såhär kul har jag just nu om dagarna. Då förstår ni. Men det funkar. Ikväll ska jag och den lilla Malmöiten gå till vår stora biograf och se den om möjligt ännu större filmen Avatar. Hoppas den är så bra som alla säger. Ska bli spännande!

På återseende...

Dagens ris: Går förövrigt till Örebro SK:s (FINSKE) lagkapten som hela 6 timmar innan han skulle börja sitt arbetspass på Handelsbanken kom på att "ööööööh eeeeeh jag kan ju inte jobba idag, jag har ju dubbla träningspass!" Nog för att du är fotbollsspelare och inte har behövt planerat in mer än max 4 timmar "jobb" om dagen de senaste 15 åren men kom igen. Ta dig samman människa! Tur att du har mig som kan rycka in...

Nattamacka!

Frisken kan man alltid lita på, oavsett vad den mannen gör eller hur risigt han mår ställer han alltid upp. Idag krävde jag macka, te och en tallrik fil för att jag kom och förpestade hans sena kväll med mig närvaro. Jag är en hemsk människa ibland!

Guten acht (med reservation för min tyska stavning)

Vi har en tjuv i vårt hus förresten. Låter sjukt men det är faktiskt helt sant! Men ni kan vara lugna, inom kort kommer denna vara inom lås och bom. VI HAR EN PLAN!!! Återkommer inom ämnet...

Hjältar!

Jag blir rörd! Trodde bara dessa människor endast existerade på TV och i dåliga filmer. Men icke då, dom finns. Riktiga hjältar!

Se bara: http://www.tackfilm.se/?id=1262625279466RA78

Och det bästa av allt är att denna hjälten är min flickvän!


We meet again?

Vilka stackars satar är inne här fortfarande? Efter alla dessa år? Ja för det känns ju som att det var x3Mt länge sen man knappa in dom sista raderna på denna mediokra blogg. Ska man ta upp den igen kanske? Känner lite sug... Vad säger ni?

RSS 2.0