Herregud...

Jag är världens lyckligaste och mest hatade människa!! Men det är okej! Ikväll ska vi fira! Div 1 nästa!! Tackartackar!

// Ska iväg och hångla sönder Markus Alpstam!!!

Dagen D så att säga...

Either we heal now like a team or we will die as individuals...

Är det någon gång i livet man har chans att säga det utan att känna sig sugergeeeekig så är det väl nu...


Svag..

Hemma efter en riktigt rolig förfest att bevittna. Efter en något seg start så kom den igång rejält! Tror det var någonstans mellan att markus var över hos sig och hämta mer sprit för att shotta och att Oskar, Anna och Elina börja shejka sittandes och sjunga med i varje schlager som kom på spellistan som allt börja blir mer utav en intressant förfest för mig som var ensam nykter.

Jag hämtade Lahall lite senare då även han hade match imorgon. Han skulle bara dricka sina 4 öl och sedan inget mer. "för då kommer jag vakna upp imorgon och må skitbra. För jag har ju en tendens att bli rätt bakis" Citat från Lahall i bilen till foppa.

2 timmar senare:

 

Han är en svag människa den där patrik. Patrik hamna senare i blickfånget då hans mobil (som var sprillans ny) anklagades av många på festen vara en tjejmobil. Patrik försökte envist dementera detta men tror dock att han insåg att hans lila bakgrund inte gjorde mobilen speciellt manlig.

Nu skakas det rumpa på klarran för patrik co.. Medans jag otroligt vuxet vände kosan hemmåt trumpeten... STOR dag imorgon!!

// 13 timmar, 8 min kvar!!!

ödet!?

FREDAG! Och en grymt rolig och viktig helg stundar! Jag tackar ödmjukast för lillens länk till kanske det skönaste pepp-talket i hostorien. Så för er som slarvar med att läsa kommentarerna, här kommer den.


Är faktiskt lite smått nervös inför morgondagen men det kanske är bra. Brukar inte vara det. Men vafan, det är väl bara en vanlig match. Egentligen. Ska bli ruggigt roligt iaf! Nu ska jag mosa in lurarna i öronen och ta en promenix. Ikväll vankas vattenpimplande och otroligt relaxande aktiviteter!

Hörs på andra sidan ödets val imorgon!

PS. Ni kan snabbt göra er uppdaterade hur förutsättningarna ser ut genom att gå in och kolla tabellen här.
Och följa morgondagens dramatik genom att hålla kolla på vår och Sävsjös match, båda med matchstart klockan 13.00.
Tranås - Lillån Frogs följs här.
Östra SK Jönköping - Sävsjö IBK följs här.

INGA JÄKLA KONSTIGHETER NU!!

2 dagar kvar..

Nu är hästarna startklara och vi är redo att springa ut och göra vårt jobb. (kan man skriva så? Skit samma) VI är hur som helst redo att spöa Tranås borta på lördag!!!


En favorit i repris, en BULA-önskning!

Äckligt skön! Den får avsluta dagen. Snyggt, enkelt och jäkligt bra!

KLIMPEN!

Har gjorts lite research under ensamma timmar och det har uppdagats sjuka samband mellan högaktiga personer och mindre (bokstavligt talat) personer.

                  
Martin "plutten" Lindkvist?                 Martin "Klimpen" Lindqvist?

Och det ser inte bara typ exakt likadana ut. De heter dessutom exakt samma sak. Är inte det den sjukaste slumpen. Sedan att Lill-martin besitter lite mer Lill-Eriks egenskaper hör inte hit. Coolt var det iaf. Eller hur!?

Källa: Min enda, dock tillika mest fanatiska Bert-älskare till vän Niklas Malm!


sova

Mycket bra kväll, extremt bra dag! Vi slutar när vi ligger på topp.

Natti!

GULD!

Bra träning idag. Riktigt bra. Känns som att alla i laget förstår hur viktig matchen är på lördag. Vi kommer iaf vara väl förberedda!

Nu har budgivningen på min lägenhet kommit igång, redan innan riktiga visningen. Riktigt kul!

Riktigt bra dag idag! Nu fattas bara att Real åker på duktigt med spö så är denna dagen fulländad! Bror är på ingång och jag ska hojja iväg och styra käk. Jag är en man vid mitt ord! Blir Rosalis. Det är fiiiint!

PS. Nicke, snart släpper jag bomben, förstår att du väntar!!

Bra känsla!

Kan liksom inte få nog av den här snubben!

Fööör skön.

Nu åker jag iväg på träning.

// 2 träningar 1 match och 3 poäng kvar nu!

En tanke..

Hade lite tid över idag efter jag uträttat det jag skulle på stan. Gick en sväng. Jag fastnade tro det eller ej i bokrean på Åhlens. Jag har hamnat under den kategori av människor som aldrig någonsin läst en hel bok för nöjes skull. I skolan, visst. Men det är en annan sak. Kom på att jag ska lova mig själv att försöka ta mig igenom en till sommaren då skolan tar paus. Kan nog bli rätt skoj! Om inte annat har jag inbillat mig att det är rätt nyttigt att iaf kunna säga till sina barn att pappa minsann har läst EN bok i sitt liv iaf.

Ny dag

Nu går vi på't!

PS. Fredrik är lite kinkig idag..

Vem sa vad?

Har så svårt att se bakåt i tiden. Men var det inte någon som sa 0-0!? Mycket trevligt dock! Okej med 1-1 av Barca också. Känns helt okej borta mot Lyon!

Borstning av gaddarna nu. Sen bums i säng!

PUSS!

Ge er!

IQ:n var äckligt skönt! Fy fan, lite småkär faktiskt. Provkör den om ni har chansen. Ni kommer inte ångra er.

Ikväll vankas en fin fotbollskväll med Inter - Unitet. Kan möjligtvis sluta 5-5 med förmodligen 0-0. Men det gör inget. Bara man får några minuter med snygg-zlatan och snygg-christiano så är jag nöjd!!

PS. Är det inte lite väl överreklamerat det här ståhejjet om massa giftemål och grejor mellan Wickan och Danne. Ge er.... 


Tänka bör man annars...

23 feb - 09

Nobbe bjöd in till jobb för Mr Gruvaeus som högg som en kobra. Jag var på plats mellan halv 12 och halv 7 och presterade yttersta goda resultat! Jag kom fram till vissa saker som jag grunnade lite på. Vissa mer allvarligare än andra:
1. Jag är urusel på engelska. Jag suger verkligen! Mannen jag försökte förklara att jag inte kunde tillräckligt om aktiekököp för att kunna hjälpa honom lär gått hem och berättat för sin familj och skrattat högt åt mina verbala kunskaper. 

2. Jag älskar äldre som bjuder på sig själva. Lovade mig själv igår när jag satt där och assistera den ena äldre människan än den andra att jag absolut inte ska bli den här tråkiga, färglösa personen som vägrar bjuda på ett leende. Oavsett hur jobbig och irriterande den där lilla killen i kassa som tror han är något må vara.

3. Jag tänker för mycket. Undra om det är bra att tänka för mycket? Tror jag har för mycket sjuka tankar i mitt huvud som jag egentligen borde få ur mig för att hjärnan skall fungera som den är tänkt. Men men, kul har jag iaf!

Nu klockan 4 kommer ett par hit och ska kolla på min lägenhet. Är en förhandsvisning då den riktiga visningen som sagts tidigare äger rum på måndag den andra. Nu är det enligt mitt tycke kliniskt rent här hemma och hoppas verkligen de kommer gilla vad de får skåda! Upp till bevis.

Nu ska jag hålla mig borta. Ska åka och träna sen åka och provköra nya Toyota IQ som kommit till firman. Verkar fan ruggigt grym!


// PEACE!


Tackartackar!

Nu går en så jäkla glad och nöjd Max och lägger sig!!

Tack för att ni finns!!


Patriot!

Såg skidorna i förmiddags och såg Södergren göra e grym insatts och vinnaen silvermedalj, ja det kändes faktiskt så! Och såg på sporten nu reprisen. Riktigt roligt när dom är i sista backen och svenskens konkurrent Legkov faller och den svenska experten Anders Blomqvist skriker ut. JAA, fan va bra typ! Lät fan jäkligt roligt! Och sedan efter med lite distans till vurpan försöker han revanchera sig och typ: synd om Legkov. Inte kul alls. Fast han innerst inne var sjukt glad att stått på näsan. Helt rätt, stå på dig. Heja SVERIGE!


Gött moooos!

Så jäkla skönt!! Med ynka 25 sek kvar lyckas vi sätta 6-5 bollen efter en urusel sista period. Men vad fan gör det!? Vi vinner med 7-5 och har fortsatt allt i egna händer! På lördag är det (förhoppningsvis) sista matchen för sässen som ska spelas. Tranås borta. Kan knappt vänta! Min egen insatts idag var sissådär. Var jäkligt seg i bena. Men det gör absolut ingenting!

Nu blir det lite mys med lahall för jag orkar inte röra mig härifrån mig underbara soffa då vissa lockar med utgång... Sparar mig till lördag! Då jäklar ska vi göra allt för att få styra segerbankett!


Gameday!

Var så trött så trött igår så det blev till att snacka med John Blund istället för att skriva nått fyndigt här. Gör ett försök att bättra mig här och nu.. Hmm.. det där med fyndigheten sprack direkt. Har fokus på annat idag. Match i eftermiddag mot serie-3:an Torshälla. 2 matcher kvar, vi ligger 2:a, 2 poäng bakom 1:an med en match mindre spelad. Behöver kanske inte beskriva förutsättningarna mer för att visa hur viktigt det är idag. Matchstart 17.00, mellringe!

Igår ägde en historisk händelse rum, Vi hade grillpremiär. Jag och mina två kära skolkamrater trotsade snöstorm och körde fläskfilé på grillspett med otroligt lyckad resultat. Bildbevis utlovas senare!

Nu ska jag iväg till mor och far och hälsa på och käka lunch..

Duger jag!?

Verkar tydligen vara jäkligt poppis nu att visa sinnesro och bla bla bla... Har jag hittat den, ryanH och oskarG, och ni alla andra, som är något!?


Duger jag!?

// Nu sova, för att imorgon (senare idag) vakna upp till en dag med jobb, grillning och allmänt livsnjut!

Supa sig bra?

Imorgon smäller det. Daniel "Bulhufvud, pokerbraten(se bild så förstår ni)" Fagerström går in i european masters of poker i Tallin. Pratade senast med mannen i frågan för en minut sen för att höra lite inför-snack. Han säger att han känner sig otroligt nervös och att han vart nere i lokalen och känner att det kommer krävas X antal stärkande drycker innan hans nerver kommer kunna hanteras. Kl 12.00 delas korten ut imorgon. Räkna med en gaggandes och lagom skärpt bula!! Vi följer vart ända steg från hemmaplan! May the force be with you...


Nu ska jag ut och vandra en sväng och senare bege mig till min nya lägenhet! Ska bli kul att se vad man nu lagt vantarna på lite närmare. Tänk om jag hade världens black out sist och den är otroligt asful...... hmm.... Återstår att se!

mer poppis!?

Har en fundering. Har rätt så stenkoll på min statistik här på bloggen. Vet hur många som är inne, vilken tid de flesta är inne, varför folk är inne osv...

Men en sak jag inte har koll på är varför det vissa dagar är så extremt mycket fler mäniskor inne och besöker denna extremt märkliga blogg? Har några teorier men har absolut inga belägg för att kunna bekräfta någon av dem.
Teori 1:
Är det för att kvaliten på inläggen varierar så att man efter ett tag tröttnar och letar sig åt andra håll för att hitta inspiration i livet på andra håll?
Teori 2:
  Man kanske är en en dag i veckan-blogg-läsare, så man har tex fredagar då man steckläser allas bloggar och ger blanka fan i dom de andra dagarna i veckan?
Teori 3:
Att man en dag är mer cool och mer poppis än den andra dagen. Fler vill liksom åt en mer. Vill ha mer av Max, till skillnad från den andra dagen då man verkligen känner att, nej du Max. Idag är du bara för mycket.
Teori 4: Eller är den enkla förklaringen att jag har så pass få läsare att ett fåtal insnubblandes på min blogg av misstag gör en sådan otroligt stor procentuell skillnad?

Någon som har svaret på min otroligt viktiga och högt prioriterade fråga!?

Bullen, hjälp mig...
Och kom ihåg, det är inte killen i filmen som skrivit brevet.. (bara jag som såg på "bullen" kanske?)

Tillbaka!

Ska väl till att börja med att be mina trogan fans om ursäkt för uteblivande inlägg de senaste timmarna. Har haft lite att stå i med både skola och lite annat som var tvunget att pririteras. Även fast jag förstår att ni tvivlar att det finns något som kan gå före denna blogg. Men nu är jag i vicke fall tillbaka!

Tisdags ja... Blev ju en "liten" utgång i tisdags. Herregud. Var fantastiskt roligt men äckligt mycket folk. Fick anpassa min stil lite och kunde dock inte briljera lika mycket som jag hade velat och är van vid men är rätt nöjd över min prestation ändå. Skedde en liten incident på natten då jag råkat ringa min mammas mobil i sömnen och dom kom 20 i 5 här och ringde på dörren. LIVRÄDDA. Trodde jag ramlat och slagit ihjäl mig eller något. De kunde lugnt åka hem efter att en milt uttryckt förvirrad max öppnat och visat livstecken (dock otroligt vaga). Det var väl tisdagen det i snabba drag.

Nu vankas det snart träning, grymt taggad idag! Viktigt i helgen!


// Ciao

småseg..

Då var ytterligare en dag till ända. Var lite småseg i morse och kom 1 timma sent till min grupp i morse. Gottgör dom imorgon då jag bjuder på frukost här hos mig. Nu ska jag försöka få 8 timmars sömn och göra en grym dag imorgon!!

// Natti

PS. Nu ligger min lägenhet ute. Sugen? http://www.maklarhuset.se/ViewObjekt.aspx?objektid=475349&view=Images

Bra är det!

Bjuder på kanske den bästa:

PS. Vi ses väl ute? Förresten, är det någon som sett Patrik "lillen" Lahall?

Vad säger man?

Men för fan hur kunde jag glömma. Kan ju inte bli en riktig tokbra bloggare utan att köra dagens outfit. Idag vill jag ge inspiration till nästa träningspass all you readers!!
Watch and learn:

I Håret, helst gammal coach-tejp.
Tröja: Märke: Lotto. Årtal den senast användes på riktigt före martinsson använde den sist: -76.
Byxor: Sköna gamla Knickers-liknande (ni som lirat fotboll på grus vet vad jag snackar om) braller som jag snott av backis.
Strumpor: Redan använda svarta. Hårda nere vid fötterna redan innan, ni vet sådär dom blir när Joel slarvat med tvätten.
Skor: En gång i tiden, ruggigt sköna och ruggigt vita. Nu rätt utslitna och rätt osköna.

64-års kalas!

Tisdag imorgon och det vankas lite födelsedagskalas för tre nyfyllda gamlingar. Drar en LINE-UP med de startade, med en kort presentation med styrker (och då menar jag i det "sociala spelet")!

Först ut, kvällens viktigaste. De som ska firas:

Den berömda Patrik "messi" Lahall - kvick, otroligt irrationell!
Rickard "enligt sig själv: grundstark" Ross - Stabil, gör aldrig några misstag!
Jimmy "bonn-nacken" Eriksson

Övriga:
Elen - Stor otroligt tung, pratar värmländska!
Linkan - Liten, smidig, har talförmågan (till skillnad från oss andra)!
Äppel - Har "höft till höft" som specialitet, behövs det sägas något mer?
Jutta - Rutin, armbrytning.
Max - En stöttespelare, släpper fram andra! 

Reserver = mesarna som tvekar:
Malm - En riktigt smygare som är en kugge i hjulet som bara måste vara med!!
Backis - Behövet inte någon närmare presentation..

PS. Reserverar mig för möjliga feluttagningar. Dessa har jag i mina papper för tillfället!

brumbrum..

Då var allt klart. Känns bra. Håll koll, imorgon ligger Trumpetaregatan 11A ute på www.hemnet.se!

Nu kollar vi lite Helsingborg-Västerås. Sen hoppar vi in i bilen och åker vidare mot div 1...

Trogen läsare!

Hur känns det att vara tillbaka?
- Det känns bra att vara tillbaka i Sverige. Jag känner ju till såväl fotbollen som livet utanför planen. Inga konstigheter, säger Nedim Halilovic.

Han är in så jäkla bra på att sparka boll men  han är en jäkel på att läsa bra bloggar!

Svett!!

Ni mins väl Kjell!?



Blir man inte taggad på utgång när man ser det här? Jag har redan packad min väska till tisdag!

Ny vecka på g och 3 fräscha pinnar!

En dag på jobbet. Äckliga Månsarp avväpnades efter första perioden och det blev aldrig match. Förstår dock inte hur ett lag som med största sannolikhet spelar 3:an nästa år (heja axberg!) kan vara så extremt kaxiga. Så blev några minuter som fokuserades på fel saker, Niklas Frisk-look-aliken gick hela vårt lag på nerverna. Sedan hade dom ett tvillingpar med hål i öronen och värmeskydd runt smalbena som var extremt glappa i käften. Som bland annat tyckte Lillens sidbena till frippa var helt ofräsch och var tydligen inte alls popis i Småland (var iofs jäkligt roligt sagt). Lägger denna matchen bakom mig och blickar fram mot en ny vecka. Tre träningar, två arbetspass, match söndag och plugg står på kalendern. Blir nog bra!

Men vänta, jag har ju inte återberättat gårdagens äventyr för er! Herregud. Det måste göras! Hade ju fått ett mission ochåka upp till Arlanda och hämta familjen Lahall (patrik, masken, kusin lisa och andra kusin sara). Dom var några timmar sena så frammåt 7 drig jag upp mot arlanda i tron att de skulle landa vid kvart över 9. Halvvägs upp ringer mamma-mette och frågar om jag har koll på tisskillnaden mellan london (där dom åker ifrån) och sverige. Kan nämligen vara så att dom kommer 20 över 10 ist. Jahapp säger ja. Inte mycket att göra. Mycket riktigt efter att ha märkt att de inte var på kvart över 9-planet blev det till att vänta.. Men det var okej. Fick se en jäkla massa folk. Var faktiskt ganska kul! Fan va mycket olika människor det finns. Det är sjukt, men otroligt fascinerande! Till slut kom dom hem och efter att ha skjutsat hem alla hann klockan ticka fram till kvart i 2 innan en halvtrött Max hitta sängen.

// Nu tar vi nån minut TV sen sova.

PS.1. Vill ni höra en skräll? Martin är ute idag. Onsdag, fredag, söndag är det officiella utgångarna denna veckan. Jag misstänker att han klämt in nån mer men kan inte beräfta dom uppgifterna = han är i stim!

PS.2. Jag ska ut på tisdag och fira Lahall och Rille Ross som båda fyller i dessa tider. Ska bli skojsigt faktiskt.. Undra om Martin ska med då.. HHMMMMMMMM........;)

hey ho, lets go!

Peppad som få, nu drar vi mot dom småländska skogarna (tror det är dit vi ska iaf).

Ni kan följa matchen här http://www.innebandy.se/templates/IDA/MatchInfo.aspx?id=8811&MatchID=253200&epslanguage=SV med start 17.00.

Go for goal!

// 24


du ska döööö


Jag och nicke kan inte sluta skratta

Nu åker jag mot arlanda medans alla andra får börja festa. Jag bjuder på den!

DONE

Tentan avklarad! Gick bra tror jag. Läskiga frågor som hade något lurt i sig på något vis. Men får hoppas att jag förstod rätt. Nu ska jag fixa lite till skolan på måndag, så att jag kan få jobba på måndag eftermiddag. Ibland måste man ligga i för att lyckas!

Patrik är försenad ikväll också, dom hade missat planet i london eller Dubai, lite oklart (lite skillnad på städer men vafan, kan inte ha koll på allt). Så får se när det blir avfärd mot Hufvudstaden.

They are back!

Imorgon vankas det tenta! Tror och hoppas det ska gå bra, alltid skönt att få dom avklarade så man slipper lägga en tanke på dem ett tag framöver. Sedan åker jag till Arlanda och ska hämta hem Lill-Putte och Lill-Masken Lahall. Dom har vart borta i 3 veckor på varmare breddgrader så klart man ställer upp när mamma Mette ringer och ber om en tjänst. Har man inget bättre för sig så åker man gärna till stockholm och hälsar de förmodligen vid det här laget kolsvarta grabbarna väkomna hem till sköna Sverige!

He is back!!

Oooops...

Min (subjektiva) verison:Tränade ju i torsdags. Gick sissådär. Var lite småirriterad mest hela träningen, gick segt, femman lirade bara bra, inte sjukt bra som vi är vana att göra osv, osv. Vem fick ta smällen för det? Vem fick känna på vrede från nr 24? Vem stod ivägen för fel kille vid fel tillfälle? Jo Micke "nya" Nilsson! Otaktiskt?

Min ärliga version: Jag försöker löpa efter micke (fysiskt omöjligt bör tilläggas) som i detta ögonblick har bollen i sin ögo, han droppar bak den till backen och fortsätter rakt fram i riktning mot min klubba. I samma sekund ser jag min chans att sno bollen och försöker dra över min klubba över hans huvud, grymt snabbt, men känner att den inte går över hans huvud som planerat. Den liksom smashar in i hans ögonbryn och det smaskar liksom till. Rätt äckligt ljud och jag kollar bak och ser att micke däckat och det formligen sprutar blod. Jag blir likblek och hinner tänka, shit han kommer förblöda. Blir asnervös och vet inte riktigt vad jag ska göra. Han lyckas pallra sig upp och får en ispåse av någon vänlig själ medans jag typ bara står och kollar på, helt handlingsförlamad. Han överlever dock smällen men rapporter säger att natten har gått utan att han har fått en sämngnutta i kroppen. Jag kommer få passa mig framöver.


Har blodvitor kvar på klubban och detta mms talar sitt tydliga språk. Micke kan nu inte vara med på matchen på söndag och väljer istället att fly landet och åka till Alperna.

// Bra jobbat Max... NAAAT!

Bra start!

Nu drar vi mot farmor, är det någonstans man ska gå om man är hungrig och sugen på ruggigt god mat så är det till min farmor. Och är det något jag är just nu så är det hungrig och sugen på ruggigt god mat, så det passar ju ganska bra! Lill-kussen dyker upp också. Trevligt trevligt!!

Hey ho lets go!


Sent om side..

Fick sent igår in en förfrågan om önskelåtar här på "ingakostigheter". Självklart ställer vi upp om det finns starka viljor som vill fram! Bulhufvud, här kommer den:

Vet att andra STORA bloggar (enaxelurled.blogspot.com) nyligen lagt ut denna sköna gamla dänga, men när det önskas så önskas den, inte mycket jag kan göra åt det egenltigen. Speciellt inte när önskningen kommer från Mr Lillån himself.

Nu ska det plåtas här och i början av nästa vecka ligger Trumpetaregatan 11A ute. Så håll koll!

Det finns lirare...

... och så finns det andra lirare som är lite mer lirare än dom andra!
Här komme en otroligt seg gubbe som man inte kan annat än älska. Martinsson uttryckte det så bra: "Allt han gör gör han med kvalitet!" Det säger allt, jag lämnar det så....

Och alla brudar mellan 16-26 års ålder som ser detta nu och känner sig bedragna och förda bakom ljuset av den där gulliga killen på strumpan förra helgen, det är inte en vanlig deja vu ni nu upplever, ni har sett det här förut med dom är två olika personer, Martinsson "lill-Jerry" Marinsson och självaste Jerry "the king" Williams. Man måste hämta inspirationen nånstans ifrån, och vem har mage att klandra honom!?

Det går bra nu..

Där ja, han är ju bara helt cp här den mannen, men schööön!

http://www.innebandymagazinet.se/ibm/film23.asp

Förstår dock inte varför han snott min "SURF"-målgest. Lågt Danne, Jäkligt lågt!


Vad ska man säga?

En bild säger mer än tusen ord eller hur är det man brukar säga? Men ibland kan man fatta totalt åt satans fel. Men vafan, vad gör de? Kul hur som helst!

 
Har alla utom Jonas "längst i världen" Ludvigsson koll på bollen här eller? (skojar jonas!)


BUSTED FATZO!!

  
Vem är jag här, den misstänkt smygfientliga domarens lilla söta (dock otroligt glada) hund?

PS. Grej of the day
Förstår nu varför jag aldrig någonsin har kunnat skjutit slaggare, man måste ha lite tyngd, och rätt infallsvinkel med bladet mot bollen!!


fint snus..

Nyss hemkommen från mina underbara föräldrar. Blev lite affärssnack med farsan, ibland är det gött att vara LITE vuxen och prata något seriöst med sina nära och kära. Sånt snack var det idag. Bra snack dessutom. Vi kom fram till vilken mäklare som ska få sälja min lägenhet. Det är stort ansvar som vilar på dennes axlar. Tror det kommer bli riktigt bra.

Nu blir det lite softandes sen tidigt i säng ikväll. Imorgon unnar vi oss en fet jäkla vedugnsbakad pizza från Ciao Ciao (får jag också gratis pizza nu som Miss Löwengrip när jag gör reklam för företaget i min grymt stora blogg? Ska i alla fall fråga dom imorgon), blir fint!!

// Ciao belllos!!

sköön..

Äntligen briljerar koffe igen!!

"kanske ska skriva dubbelsäng istället för dubbelrum" hahaha. fantastiskt roligt!

Kärt återseende!

Kan pannkakor vara det bästa som finns!? Bör tilläggas att jag är grym på att steka dom. Kan nog utan att skryta säga att det är lite av min specialitet! Tror hemligheten ligger i att jag adrig gör det knappt så när jag väl ställer mig för att steka dom små runda älsklingarna blir det med en sådan kärlek så det knappt går att misslyckas! 

// Så, då var det sagt..


Är det bara jag?

Att katten alltid ramlar på tassarna och att mackan alltid hamnar med smöret neråt kan jag köpa. Men vafan, där får det väl fan i mig räcka! Hur kommer det sig?


Felar inte en gång!

Förströelserum!?

Sitter och funderar på vad som kommer ske på Venavägen så småning om. Kommer ju få ett rum till mot vad jag har vant mig vid här på trumpeten. Vad ska man ha där? Har sett på andra bloggar att man mer än ofta kan slänga ut frågor till sina läsare så: Va fan ska jag ha i mitt tredje rum, som inte är sovrum och vardagsrum. Vissa nördiga SIMS-fanatiker försöker hjälpa mig via MSN (går sådääär). Har sälv funderat på kontorsrum men känns jäkligt stelt men kanske kan bli bra. Flipperspel vore ju annars rätt coolt väl?:D


Eller hur coolt vore det inte med:


Men hjälp mig mer än gärna!!

     


Jag är för snäll... Eller?

Så var dom tillbaka, knattekedjan. Knatte (Linkan) Fnatte (Backis) Tjatte (max, har alltid velat vara tjatte) och dom två stödpelarna Svarte Petter (Rickard Ross) och Joakim von Anka (Äppel) där bak. 10-1 idag på träningen var fan bra. Får se om det håller i sig till söndag, men var sköj idag.

Vad ska man mer berätta? Hmm, jag har en tuppkam på min bil. Var ju ton med snö på bilen i morse när jag lite halvförsenad SVINTRÖTT skulle åka iväg och efter att ha blivit varnad att man kunde få böter om man inte tog bort allt så var jag ju tvungen att utan vantar försöka skyffla bort allt men det blev fan en ascool frilla på bilen då jag inte riktigt nådde över hela taket. Jag och Skol-patte kom fram till att det var rätt fräckt så det fick vara så...

Ja, vad mer? Hmm.. Hade en sjuuukt bra story på g men vi var tvugna att stoppa pressarna och tänka om. Har därför lite torka.. Men men, ibland är det så.

Jag vill fytta! Nu på en gång om det skulle gå för sig. Venavägen kommer bli så jäkla bra för mig! Snart kommer min lägenhet som jag lever i nu ut på hemnet också. Så håll koll. Det är en perfekt förstalägenhet, 50 kvdmeter, Nytapetserad och nymålad i alla rummen sen jag flyttade in. Låg hyra. Visning inom kort!

Nu blir det lite russin och TV tills man tröttnar och går och lägger sig!!

jäjä..

Blev inget  bloggande innan träning, lite struligt. Men kommer efter. Var så säker...


Var det krig?

Glömde säga en grej, men tar den imorgon. Riktigt roligt faktiskt. Lite dirty men ruggigt coolt. Jag kommer inte nämna några namn (tror jag) men det kommer ge er inspiration, det kan jag lova.

Till och med Rille Ross blev imponerad, då förstår ni!


hahahaha, seriöst, hur sköna strumper har inte denna mannen!? Usch, nu är jag trött, förlåt..


Tired (mr internationell)

Nu ska jag gå och lägga mig och jag gör en snabb resumé

Vakna och åt frukost,  hade en styck bakismänniska som gjorde allt för att störa min uppladdning med det var okej...

Pluggade någon timme då det vankas tenta nu på lördag...

Åkte och hälsa på mina kära älsklingar (freja, syrran, MM, mamma och pappa) och åt mat...

Åkte och kolla Kumla - ÖSK damer lira final före oss, faktiskt imponerad, bra lir...

Lirade sedan själv match mot ÖSK. Inte så mycket att säga om, dom vann 8-5 tror jag det blev. Dom var effektivare än oss. Grattis... Men vi fick iaf en silvermedalj, kändes mäktigt!

Sådär har min dag sett ut typ, inte illa. Den har tagit på krafterna måste jag säga.

// Max kommer om ca 6,35 min sova som ett litet barn..


Bryter av!

Söndag igen då, tid för eftertanke! Lyssna på denna mannen. Han håller en föreläsning som han kallar  "Last lecture". Han har cancer och har vid detta tillfället ungefär 3 månader kvar att leva. Sjukt intressant att lyssna på någon som har sådan livsglädje! Ta er tid och lyssna och lär er...


Bekräftelse!?

Har fått många viktiga saker bekräftade  idag:

Det är guld att jobba lördagar!

Korn funkar exakt lika bra som köttfärs till tacos!

Nordström avancerar på min lista. FInns risk/chans att han kommer läcka som ett soll i morgon på grund av lördagens aktiviteter.

Jim Carrey är ruggigt skön (YES-man ska bara ses!)

Folk blir fan totalt förrändrade när mörkret faller och de fått i sig fel sorts vätska. Kanske är fullmåne eller någonting som är förklaringen, vad vet jag.

Det är äckligt svårt att cykla så snabbt som jag vanligtvis gör i detta väder (slask fast i snöstorm). Det är sliigt som fan + att man inte ser ett jäkla skit!

// Nu blir det till att sova.... ett tag iaf....

7/2

Max har syndat, kändes inte bra, men blev frestad in till det. Jag åt ute idag. Kändes faktiskt rätt bra och har kommit på att jag måste få smaka på att leva lite i lyx ibland. Så hälften soya, hälften chicken alfredo som vanligt kickla (hur fan stavas det? Marwan som sa att jag skulle stava det så) dödsskönt i kistan!

Sedan blev det en sväng till tha Gym för att åter studera lite, var inte mycket att se idag faktiskt. Men var skönt att köra lite. Bra tills imorgon då det vankas en rätt avslagen DM-final mot ÖSK. Men ska bli kul, 19.15 eller 19.30 kör vi igång tror jag.

Äntligen säger jag, gött för dig, det behövde du. Jag gläds med dig! Och ikväll går du inte helt oväntat på det igen!!
MAAAARRTIIIIIINN "linkan" (med en sådan röst som har på färjestads hemmamatcher har, asmörk) LIIIIIINDKKVVIIIIIIIIIST!!!!


// Ikväll blir det bio med Nicke och Jenka, YES-man tror jag är en film som passar mig...

Våga vägra..

Hört det roligaste skämtet idag?

"Martin ska ta det lugnt ikväll, ta en god kopp te och se en mysig film och gå och lägga sig framåt 11-12 då han börjar känna av att han jobbat en vecka och att det tagit på krafterna"
 


HAHAHAH vilket jäkla dåligt skämt....


okeeeeeej....

Att våga är a och o, det köper jag. Men från att våga och få respekt för det är steget otroligt litet till att våga och gå över gränsen med vad som är okej! Martin "jaha är det torsdag? UTGÅNG!!!" Lindkvist är en kille med mycked mod i kroppen. Han verkar dock ha dålig koll på vart denna gräns går. Ska bli intressant att se om han orkar stå upp när ingakonstigheter svarar tillbaka med full kraft!!

// "Du lär akta ryggen, för jag kommer att tugga på den!"

Iskallt!

Om det inte var kallt förut i min lägenhet så är det ruskigt jäkla kallt för tillfället. Men det är bra. För min söndertryckta balkongdörr har nämligen någon glasmästare varit här och tagit har den för tillfället på sin verkstad på reparation. Ytterrutan har nämligen varit paj ett tag och har egentligen inte en aning vem som gjort sig förtjänt av ett njurslag efter att ha gjort en spricka i det från början. Var efter en sen kväll då jag vaknat upp från min dvala och pölsat mig fram genom ölburkar och bakfyllelukt som jag såg att fönstret var paj. Det var dock inte vid denna tidpunkt någon glasskärva hade lossnat. Denna detalj fixxade backis då han från utsidan tryckte på fönstret (Einstein) och fick en jättestor bit av fönstret i handen. Backis reaktion var faktiskt ganska kul och han var så extremt generös så han fick ur sig: Max, det är lugnt vi kan dela på kostnaden. Tack backis. Han har sedan erkänt att han försökte smita undan utan att säga nått men att någon hade sett honom.  

Han är snäll den där backis......

Nu är det i alla fall på gång med en ny ruta så jag kan ha visning av lägenheten utan dåligt samvete.

// Programmet idag: Skola - äta min extremt goda matlåda - lite mer skola - träning - försenad farsdagmiddag med mia la familla (stavningen sebbe, okej?) 

Serri

Säger som min kära magnusson eller Näfver skulle sagt.. Är det nu man skulle ha videobloggat eller är det nu man skulle ha videobloggat???




Jag tror det är nu man skulle ha videobloggat!!! Det luktar till och med gott här hemma nu också!

// Nu är det inte en fråga längre. Jag är bara kung, så är det bara!

La Kingo!!

Vad är det här för vecka egentligen. Max leverarar verkligen just nu! Fortsätter jag i den här stilen kommer jag pensionera mig v 35, iaf själsligt! Nu ska jag laga fiskgrattäng (INTE färdiglagad som jag bara värmer i ugnen bör tilläggas!!!) Seriöst nu, hur kung är jag inte?

// NÖJD!!

Igång igen..

Skola, träning och matlåder. Det är fan vad jag pysslar med om dagarna nu för tiden. Jag gillar det fan!

Körde ett pass på gymmet innan innebandyn idag. Axel vågade sig med och vi körde ett alldeles lagom hårt program! Har tyvärr vart lite lat några veckor med extraträningen då det var lite annat att tänka på så kommer nog känna värk i mina tuttar dom närmaste dagarna, men det är okej. Men ska försöka styra upp det där nu! Hände en ganska rolig grej när vi skulle gå. Vi avslutade att köra lite på mattan och jag ska ta en slurk vatten när vi ska gå därifrån och tappar korken till min flarra. Den ramlar ner på mattan och rullar givetvis under en snubbe som kör nån slags stretchingövning med huvet ner mot marken. Han märker ingenting, och jag känner inte att det är läge att bärja gräva under honom för att få tag på korkjäveln. Men han vägrar sluta stretcha så var nästan på väg ner med handen men då bryter han upp och märker att han ruvat på min ägodel! Var rätt skoj och "det förgyllde vår dag" som Axel så bra uttrykte det!

// Nu blir det dusch och TV....

PS. Khoffe i "Semestersvenskar" är så jäkla skön. Vad han än säger kan man inte annat än älska honom!!


Bröderna som måste vara grymma på kärlek!

Jag håller med om att poker mestadels handlar om skicklighet. Det är det ingen tvivel om. Men om man saknar skickligheten så måste man förlita sig på turen ibland. Och när den är totalt bortblåst så har man inte mycket att hämta vid ett pokerbord! Den känslan infann sig ikväll och Max torska dom hundralappar han hade på fickan, plus den hunka som min bror fick låna för att slippa sluta spela för tidigt. Kontentan av det hela. Bröderna Gruvaeus går back ikväll!


Kanske var ett tecken att Kepo skicka detta klipp precis innan jag drog förut. Allt för att försöka visa att all tur redan hade kastats på någon annan!!

// Matlåds-fix nu. Och jajjemen, det blir både frukost och lunch imorgon med!

A-A tack..

Långa dagar nu, skola 8-17 har ju tidigare inte hört till vanligheterna men nu krävs det att vi kör så alla dagar i veckan för att vi ska få ihop allt. Men det är okej!

Vi bröt av idag och drog iväg på en föreläsning i Aulan som självaste Bert Karlsson höll i. Han var faktiskt riktigt rolig att lyssna på. Jäklar vad den mannen har gjort mycket. Mäktigt Bertan! Efter att man lyckats få tyst på herr Karlsson som verkligen vägrade sluta pratade och drog över den timme han sagt att han skulle prata och skulle gå till långhuset ser man hur stjärnstatusen lyser igenom. Herr Karlsson kunde inte ställa sig på parkeringen som ligger 50 meter därifrån. NEJNEJ, han ställer sig precis utanför biblan med en "tillfällig parkering"-lapp ditsatt på rutan. Helt rätt Bert, är man skön så kan man inte göra så mycket åt det!!
 
(Provade en OskarG och drog en bild med mobben)

Ikväll blir det lite poker med brorsan. Får se hur mycket torsk det blir ikväll. Men hey, det är ju skoj!!

PS. Ett skämt Bertan drog som han för övrigt skratta mer åt själv än vi i publiken men den var ganska kul: Hur förvandlar man en diskmaskin till en snöslunga? Man ger kärringen en skyffel. I feministiska kretsar går den hem väldigt bra kommenterade han.

Viktigt!

Max går med stormsteg mot vuxenvägen. Inte nog med att man är på väg Norr ut som ändå måste ses som ett lyft uppåt i vuxenvärden (att flytta ifrån ungdomliga väster). Han har dessutom idag/ikväll gjort något sjukt vuxet. Hoppas ni förstår vad detta betyder och vilken innebörd detta har på min status ute bland andra likasinnade (vuxna). Jag kommer kunna äta pinnglass utan att ta bort allt papper utan ha kvar det för att slippa att det rinner ner och blir kladdigt på fingrarna, kommer kunna hålla 105 km/h på 110-väg och till och med helt utan att någon frågar gå ut och skotta utanför porten bara för att ta mitt ansvar för min bostadsrättsförening, absolut utan att behöva känna att: fy fan va äckligt vuxen du är max, det där passar inte dig. Jag har gjort frukost-matlåda!!!! Förstår ni? Hur kung är jag inte? Vad blir nästa steg? Att betala TV-licensen på första påminnelsen? nja va?

// Max inkasserar 14 frächa vuxenpoäng, Tackartackar!


Bjuder på en låt som inte alls passar in. Den är bara skön! Kanske tappat några av dom nyss intjänade poängen men vafan, dom bjuder jag på!;)

Come ON!

Inte okej med uppdateringen här just nu. Skärpning. Det är ingakonstigheter, vill jag nå blogg-toppen får jag fan skärpa mig!!

Nu är allt påskrivet! Max flyttar till Venavägen 33 sista april! Är så sjukt peppad. Ska bli riktigt roligt att bege sig bort till Norr och börja leva där! Men har märkt när jag skissat på hur min budget ska se ut där borta att jag inte kommer kunna leva riktigt lika bra som jag råkar göra här. Blir inte lika mycket hummersoppa till förrätt, oxfilé till varmrätt och glassorbé till efterrätt (reservation för stavningen) utan mer blodpudding till varmrätt och inget mer resten av den veckan. Men har hört att blodd ska vara rätt fint, eller hur nicke!?
 
Men jag är sjuuukt förväntansfull. Hart vart och kollat runt lite ett tag för att hitta något lite större och som inte låg på första våningen. Så detta är verkligen drömlägenheten för mig!

Rymde iväg från skolan på lunchen och tiggde mat hos min gullegris till farmor. Där kommer jag hänga flertalet gånger de närmaste 10 åren kan jag säga. Tills dess att min ekonomi har återhämtat sig igen! Så säg 20 år då, men vafan living the DREAM!;)

Nu ska jag städa här hemma så man kan fortsätta leva vidare dom sista 3 månaderna på trumpeten med stil!


RSS 2.0