Tio små Sälenpojkar

Vi är snart halvvägs. Kanske kan vara på sin plats med en spelarpresentation. Så ja, här kommer den...

Max Gruvaeus

Ålder: 21. Personlig sak: Patrik Lahall. Motto: ”Vackert är allt som ses med kärlekens ögon”. Kommentar: Överraskade alla när han öppnade den sista resväskan. Ut hoppade – Patrik Lahall. Omtyckt av de flesta, förutom på nätterna. Våra ryska grannar klagar över hans snarkningar. Då förstår ni hur hans sängkamrat(er) har det.

Patrik Lahall
Ålder:
21. Personlig sak: Spelmarker och kortlek. Motto: ”Vid pokerbordet är du din egen värsta fiende”. Kommentar: Brunnsgärdets Phil Hellmuth hade otur med korten, taskig tajming och infriade inte alls förväntningarna i Stöten Poker Open 2008. Blev sist. Sätter laget framför jaget. Drickar varm choklad på after skin, när alla andra dircker öl. Har alltid en hand över, beredd att hugga in. Pappan i huset.

Ola Röjler
Ålder:
23. Personlig sak: En kroppsstrumpa. Motto: ”Ungdomen varar mycket längre än ungdomar tror”. Kommentar: Överraskande stark pokerspelare. Flirtar hårt med vår ryska granne Olga.

Kristoffer Näfver
Ålder:
22. Personlig sak: En risig kista. Motto: ”Att lära utan att göra, är som att älska utan att röra”. Kommentar: I går morse undrade vår ryska granne Vladimir om det precis anlagts en soptipp intill huset. Frågan var berättigad, stanken kunde dödat. Det var dock bara Näfver som besökt toaletten.

Markus Duberg
Ålder:
21. Personlig sak: Cash. Motto: ”Den största uppenbarelsen är stillheten”. Kommentar: Hållit en låg profil. Betalar allt. Kallas ”Macke plånbok”.

Martin Duberg
Ålder:
23. Personlig sak: En vinkelslip. Motto: ”På tidens vingar flyger sorgen bort”. Kommentar: Håller sig mest i bakgrunden. Gillar inte att synas. En grovjobbare i det tysta. Eller inte.

Adam H-Rune
Ålder:
22. Personlig sak: En svensk-dansk ordbok. Motto: ”En äkta vän står inte i vägen för dig om du inte råkar vara på väg neråt”. Kommentar: Dricker mest kaffe.

Martin Säretun
Ålder:
25. Personlig sak: En matta. Motto: ”Ett huvud utan bekymmer finns bara på en fågelskrämma”. Kommentar: Anlände i går kväll och stupade direkt i säng. Vaknade nyss. Vi hade väntat oss ett piggare inhopp. Har en del att bevisa i kväll.

Olle Lundin
Ålder:
16. Personlig sak: En vaniljmunk. Motto: ”Vänskap är en själ som tagit boskap i två kroppar”. Kommentar: Gruppen maskot. Är med för att se och lära. Fick för första gången i livet beställa öl i går (på after skin). Växer för varje dag som går.

Johan Lundin
Ålder:
25. Personlig sak: Skärgårsdoktorn-boxen. Motto: ”Många åker och fiskar hela livet utan att någonsin förstå att det inte är fisken de är ute efter”.

Nu är det dags at sätta i gång med kvällens åttarätters. Återkommer eventuellt med en slutrapport och betyg på samtliga resenärer.

/Gabba

Snipp snapp snut

... så var dagen slut! Dubergarna kunde inte hålla fingrarna borta från Brasseriet ikväll heller. Fick besök i stugan av två snälla tjejer från Borås som vi hade träffat på after skin. Eller vi och vi. Ska inte ta något ifrån dig Martin "tha ragger" Duberg. Kan inte annat än förundras över hur denne man kan fixa så OTROLIGT mycket tjejer. Han är helt unik. På alla sätt och vis!:D

Vi andra använder kvällen för att plöja igenom hundricket och just nu snowroller. Riktiga klassiker som alltid går hem! Vi ville inte riskera att vara det minsta trötta inför morgondagens bravader. Skulle vara total katastrof!!!

Är för tillfälligt extremt trött och ska snart gå upp och krypa ner i sängen och lägga mig sked med min kusse (Martin "sulan, Babben" Säretun) som nu har kommit och gjort gänget fulltaligt! Känns bra nu, RIKTIGT bra!!

Marre, nu kommer jag...


// Förväntansfull!!


Kommer...

Glömde nämna och pusha för att Aftonbladets sportredaktör och tidigare skribent på NA Johan "Gabba" Lundin böna och bad för att få skriva in ett inlägg i denna blogg.. Den kommer givetvis publiceras så småning om...
 
HÅLL UT!! 

// MG

Hårt liv!!

Vart ute och åkt idag med, ÄCKLIGT kallt!! Så jag och Röjler drog hem lite tidigare och laga mat till sjuklingen Näfver. Är man stjärna och lever i lyx är man inte van med kyla under plus 13 typ. Så nu är han lite sjukis och har vart inne hela dagen. Är så synd om honom.. NOT!! Har hamnat här framför TV:n, Mycket bra på TV just nu. Precis plöjt High School Musical 2. Fan bra!
 

Gårdarden gick i studerandets tecken. Får fan nackspärr av att gå runt här uppe,. sjukt vad mycket trevliga människor det verkar vara här uppe! I morgon är det NYÅR!! Vi tog de sista biljetterna till brasseriet som är stället dit alla ska, så det verka vara meningen att vi skulle ha dom. Ikväll får vi se vad som händer. "Hundtricket" är iaf beställt, sen får vi se vart kvällen tar oss..

Antingen kvällsåk nu eller hoppa ner och bubbla lite.. Fan ibland har man svåra val:S


phuu....

All in!!

// S & S!


Ny dag!!

Drag igår. Var grymt!!

Idag har det varit skidåkning hela dagen! Helt okej åkning här i stöten. Minus 17 dock kändes i kinderna kan jag meddela!!

Persbrant och Måns Möller har hört att vi är här och har förståt att det är här det händer...

Nu går vi på´t igen. Bubbel, poker, bastu och nått kallt att dricka är vad kvällen bjuder på!!!

PS. Patrik "messi" Lahall blev helt plötsligt just nu EXTREMT bakis. Kan ha varit för han igår runt halv 2-2-snåret när vi dividera om det var dags att dra för att slippa den massiva Taxikö kommer på den briljanta idén att trycka i sig en sista shot. Han är sjööön..


Det är "okeeeej"

Vad ska man säga. Kan man klaga?  Stötens första intryck ger mersmak Minst sagt!! Ligan har gjort entre i i sälen (Stjärnarn, Messi och jag själv). Har bubblat, bastat och druckit en eller annan "kall". Nu går vi på´t igen..

   

Nu kommer de hårdjobbande radarparet Jeppe och Mackan..

// HC ikväll!


Summa summaro!

Sådär ja, då var året -08 snart slut. Tänkte summera lite ifrån mina TOKgröna ögon. Såhär lyder den:

Överraskningar
Tycker det egentligen har tjatats om det tillräckligt men visst. Torshälla ni har var JÄTTEduktiga. Men nu är det slut. Ni blir ett mittenlag, förlåt:(

Att Kungsör ligger 5:a. Gillar det faktiskt.

Axberg så långt ner kanske? Jag tycker absolut att dom borde ligge högre. Vet hur dom kan spela. Men dom ordnar det!!

Floppar
Vet faktiskt inte vad jag ska skriva här. Hade liksom inga förväntningar innan säsongen på några av lagen förutom oss själva och dom har ju infriats hyffsat iaf.

Resterande sässe
- Torshälla kommer halka ner och bli omsprungen av Kungsör.
- Axberg kommer klättra, klara sig kvar utan problem.
- Åhlberg fortsätter zorra dock liite mer och gör över 80 pinnar.
- Max Gruvaeus gör väl cirka 3 pinnar till. Kommer inte behövas fler.
- Vi (Lillån IBK) vinner serien, chockade!?

Någon som har några invändningar?

// Ass Cap

PS. Vet att jag tjatar om sköna människor. Men finns typ oändligt av dom verkar det som, eller vad sägs om Mr Vehviläinen!?

Sköna människor kan man, och ska man, inte få nog av....

dintub

Måste bara delge er vad som visas på 2 av mina 3 youtubefönster jag har öppe just nu:

Alltså hur lik är han inte? Martin, hallluuu...



Ser ni bilmärket?? Rudolf = Respekt!! SKÖN!!


Så nu vet ni vad jag roar mig med....

Men ska packa nu!

// Förväntansfull!!

sessåå...

Ja herregud, vart fan ska man börja när man ska sammanfatta dessa dagar???? Gör ett försök att köra dag för dag-metoden. Hoppas det funkar för er!?

Juldagen
Ja så var den där, Juldagen, Den dagen som alla tydligen skulle ut. Verklige ALLA! Men var faktiskt skoj, ruggigt skoj! radarparet Messi Gruvan Fredrik "fylleFreddan" Nordström ägde sönder och samman överallt vi var. det fick bli kvällens generella höjdpunkt. en annan rolig grej var när Daniel "stolpskottet" Åberg skulle spela cool för några tjejer som satt bredvid och typ skulle typ äga mig med nån kommentar. Dom typ kollar snett på han, skrattar lite för sig själva och skakr lite på huvet typ. Åberg förstår att han blivit totalt nersågad i tusen bitar och försöker snacka bort situationen med att prata om att min klocka inte funkar och att det var det töntigaste han hade sett och att han skulle skriva om det i sin blogg. pinsamt Åberg PINSAMT!! (men dock jäkligt roligt!)

Annandagen
Var först lutfisk hos min lovely farmor. Inte så jäkla gott men jag mosa hennes köttbullar istället, desto mer underbart!! Senare ringde Bula och sa att han skulle på middag och satt mitt i en turre för att kvala in sig  till nån annan turnering på nätet (vi pratar poker här alltså). Givetvis undsätter jag min gode vän och går över till min pokeragent och till lika bästa granne Rickard "hobfoten" Ross för att spela tillsammans, denna kombination kunde givetvis bara sluta på ett sätt. Vi vann rätt enkelt och skicka Bula för att spela i en turre i Lettland med boende och inköp betalt. Totalt värde på paketet var 16 löööks. Tur att du har oss ibland va Bulis?;)

Senare blev jag återigen medtvingad ut till klarra. Var hos Oskars snälle tjej Elina innan en liten stund. Men dom skulle dra så jäka snabbt så jag Kevin Rosko, messi och gaggelito drog hem till bakircioglo och mös innan vi senare anslöt till den nyss nämnda skaran som gått till klarran. Var inte lite mycket folk som dagen innan, men var faktiskt skoj. Alla något yngre tror jag fan dricker mycket mer än oss lite äldre. Tror dom växt upp med nån annan sorts drickarkultur. fan ett samhällsproblem det där.. haha:D Nej då, man ska leva vilt så länge det går...

Men roligaste på hela kvällen var efter krogen!!! Håll i er nu... Detta händer... Jag ansluter med ett glatt gäng bestående av rossignol, Messi och Äpplet upp till mcd och senare hem till miss äppelkvist. Senare ringer Kevin och Jensa och vill komma upp och sociala. Klart dom kommer upp och ross skickar på martin så det sjöng om, bara roligt det! Men sen. på väg hem. Precis utanför SVT finns ett stort buskage. För er som inte kan föreställa sig detta buskage ska jag försöka. det är inget litet, utan är ett sånt här stort som man som liten jämt försökte putta in polarna i så han bara försvann in bland grenarna! fattar ni då? i vilket fall. Martin "kevin" Lindkvist får för sig att ta jordens sats och göra en för övrigt jäkligt coolt typ bodyslam rakt in i häcken. Martin försvinner rakt ner i häcken och efter några misslyckade försök att komma upp märker han att han tappat Jensan nyckelknippa som han hade haft i fickan. hemnycklar, bilnycklar.. GONE efter bara ett "litet" hopp.. Vi andra (jag, messi, Rossie) doooog av skratt. Det gjorde inte Jensa som får tag i Martins sko som åkt av i den våldsamma satsning han hade mot Busken. Kastar med ett välriktat kast in hans sko mitt in i buskaget. Detta får till följd att martin ligger i busken och letar nyckelknippa och jensa ligger några meter längre bort och letar sko. Om ni får upp en hyffsat klar bild hur detta skulle kunna ha sett ut förstår ni hur kul detta var! De hittar hemnyckeln men bilnyckeln är spårlöst försvunnen! Vi åker hem sjukt glada över vad som inträffat och sover en skön sömn!!:D

Annanannandagen!? (alltså idag)
Jag ringer martin för att vi ska spela innebandy kl 12. Han säger att de vart i buskarna nu på morgonen i 3 timmar och letat och till slut hittat nyckeljäkeln. Jäkligt tur för dom. Skon var dock totalt spårlöst försvunnen. jäkligt skoj faktiskt!:P

Vi vann såklart innebandyn mot gamlingarna. Vi tackar coach Dennizzz för att vi fick medverka och ställer gärna upp för att undervisa er hur spelet 3on3 går till någon mer gång! The H0lics forever!! (www.laget.se/theh0lics)


Sådär ja... då vet ni vad jag sysslat med. Och nu!!!! nu kommer veckan vi väntat på i 4 och en halv månad.  Avsluta året och börja nästa år i Stöten! kan det vara mer pplagt för succe? 08.00 styr vi toyotan mot äventyret med messi och gruvan i bilen! Kommer att skriva på plats i Stöten då givetvis stjärnan har trådlöst med sig upp! Så håll er uppdaterade! Unika bilder från resan utlovas. Blir lite av en favorit i repris då förra sälenresan-bloggen blev unikt välbesökt. Ni minns väl alla: www.maxmartin.blogg.se

I morgon är det planerat fest med kajjan och hennes vänner där uppe. Kan bli skoj!

På återseende...

// XOXO

Nu så!!

Nu jobbar jag ikapp den hektiska helgen som har varit och som fortfarand är! Så håll ut. snart får ni ta del av den också. Den är lätt värd att vänta på kan jag lova!!

Juldagen!

Sådär ja, då var självaste julen över, eller håller den på till påsken kanske, vad vet jag. Vart riktigt bra såhär långt oavsett.

Idag har Max hunnit med att julstädat, kände liksom att det var dags. Så nu är det faktiskt rätt tjusigt här hemma på trumpeten. Fått julgodis av morsan nu också så ni som kommer ikväll vet vad ni har att vänta....:)

Ikväll ja, ska till Klarran, jag har aldrig vart ute juldagen här hemma då vi alltid är uppe i Sälen såhär dags. Men nu skjuter vi på den resan lite och hinner men juldagen här hemma. Ska faktiskt bli ruggigt skoj då jag har förstått det som att det är sjuhellsikes drag!:D Dock entre före 10 (!!!???) om man ska kunna använda sitt förköpsgrej.

Har snöat in lite på Bert Ljung-klipp men orkar inte trötta ut er med dom, men gå in och kolla. Finns sjukt många sköna! Man blir inspirerad, helt klart! Nu bär det av ut mot landet, närmare bestämt Världen>Europa>Sverige>Nerike>Örebro>Täby>Råberga (hur coolt var inte det där?)

// Se you later aligator!

Stolpskott!!

Fan va trött man blir av att fira julen. Äta i massor, öppna och ge i massor. Och massor med godis!

Jäklar vilket i-land vi bor i!!!

// Ses i morgon!?

PS. Gustav Svensson kan vara top 3 skönaste på planeten.

Gustav har en poäng!!

Bingo utan  Loket och Julafton utan Arne... Vart fan är vi på väg??:(

Ingen tvekan..

Nu är det officiellt, BingoLotto är ettt stort skämt. Ett nummer ifrån en vecka i Åre. Nått skumt är det! Men detta kan bara betyda en sak: Kan bli en bra Juldag!

Komplott??

Var 1 nummer ifrån en resa till Florida!!!! Hur otur har man inte? Patrik sakna nr 50 för att kamma hem Floridaresan, Det är sådana här snurrsiffror man får se, Vi får se att det är ett nummer på 50-talet och den stannar typ på 0 (VINST, fy fan va nice hinenr vi tänka!!!!) men sen händer nått konstigt! Det verkar som att BingoLotto inte ville att vi skulle vinna så den ändra till en 1:a ist (51). Vi tror det är nått lurt med tv4 och den där jäkla Lotta!!


(Bildbevis!)

// In med LOKET för i h-vete!!!!


Liverapport från fjällen!

På plats, på riktigt, i Sälen baby!
Här kommer en julhälsning från Hundfjället!
En halv meter snö, - 7 grader, stjärnklar himmel och nu bingolotto på tv med släkten. Det här är jul baby!
Hoppas kunna fortsätta gästblogga lite här i Sälen innan den riktiga "stjärnbloggarn" Maxi anländer på söndag förmiddag då han kommer uppdatera er läsare hur partyveckan utvecklar sig!

/ K. Näfver                                                  
                              


                        






Äckliga snuskäckel!?

Kvällen har ägnat sig åt förberelser. När förberedelserna var slut och vi var hemma hade vi (jag och Messi) med oss allt vi kommer behöva för att få en grymt nice kväll!!
- Mat Orkar inte motivera
- Chips Lantchips är det göttigaste
- Bingolotter - Hur kan en kväll gå fel när man har varsin Bingo-Lott framför sig? Har dock ingen sådan här dutt som hade vart ruskigt skönt att haft, men får gå ändå!
- En Pucko! Den mest klassiska av de mest klassiska drycker som finns där ute! (Patrik som vågade sig på den)

Har även vart på systemet nyss, då vi kom på att det kan vara en bra idë att göra det idag då det är lite halvstängt fram till torsdag. Förfesten är tydligen planerad hos moi, det blir nog bra. Vi har lite planer för juldagen, mycket lurigheter på gång. Kan bli skoj. Man kanske skulle våga sig på en riktig fräckis som vår allas idol Bert Ljung en gång lärde oss.


Eller vad tror ni om det? Kan gå hur som helst!

Nu ska vi kamma hem miljonerna!

// Vart fan har Loket tagit vägen??

PS. En rapport från sälen väntas komma upp här ifrån min stjärngästbloggare. Så håll er i närheten!


Rast!

Ruggigt jäkla segt att gå upp i morse, blev att snooza i 1 timma. Men det är faktiskt jul-lov så då får man göra sådana fruktansvärda synder! Sitter och pluggar nu faktiskt. Men min kropp har någon slags inställd klocka som gör att jag endast kan koncentrera mig seriöst när det gäller läsning och skrivning och så i typ 40 min, sen måste jag göra annat för att hämta nya krafter, skumt fast sant!

Sjukt, imorgon är det ju julafton, eller!!?? Känns inte som det. Kanske mest för jag redan haft min julklappsdag, men känslan borde ju ändå infinna sig. Jäjä... Det där löser sig. 

Nu är rasten slut....... 

// Om 122 timmar har vi tillgång till bastu jacuzzi och allmänt mys i en veckas tid!!


Hur skön är inte Marcus "the beautiful voice" Lundin?? Hur kan du stå emot sådana här låtar Ralle? Förstår det inte! Du vet inte vad du missar...

Linköpingsbor

De ända folkslag som ringer en måndagsnatt kl 01.25.. men dom är trevliga!




// Nu ska jag sova (Igen)

Alla ska vara nöjda!

Redan fått arga klagomål från deltagare i det tidigare inlägget. Så bjuder lite på oss själva så alla parter inte ska känna någon ilska mot varrandra! Kevin tycker jag är en komplimang att vara lik, men okej:D

   
Max Gruvaeus?          Björn Gustavsson?

OCH:

    
Karl-Alfred?          Patrik "Messi" Lahall?

// Varför vara normal när man inte måste?


Lika som bär?

Jag och Messi sitter här. Tänkte bjuda på en riktig klassiker! Vad säger ni? Vem är vem?

Startar upp med en som vart på tapeten ett tag:
   
 Kevin Borg?                       Martin Lindkvist?


Näst på tur har vi en högaktuell:

  
Baren och Färjan-Håkan?   Jimmy Eriksson?

Till sist har vi en bubblare, rätta oss gärna om vi har fel men vem är vem här egentligen?
 
 Karlsson på taket?            Olle Malmberg?

All for now!

// Messi & Lopez


Hur bra är jag inte?

Sorry Torshälla, trodde inte er formsvacka skulle komma riktigt än. Enda felet jag hade, förutom de högst oinressanta matchen jag hade längst ner på kupongen. Mjö.. någonting hette dom.. Den räknar jag inte med. Så fortsätt läs och kamma hem pengar i massor!

Nu kan man anmäla sig till myskväll ikväll här också. Ni kan kriterierna. Messi och jag ska krypa upp i soffan och koll film och mysa. Patte skulle gärna ha en söt brunett bredvid sig. Jag tar en blond denna gång tack (om intresset inte är massivt så har ja ju alltid den söte blondinen Lahall).

// Maxi Lopez Rodriges

PS. Någon som har nått tips hur man får bort den här otroligt äcklga dagen efter-lukten som ligger som en dimma i min lägenhet för tillfället!? Ska prova att laga fiskgrattäng, borde fan funka. Fisk ska ju vara nyttigt också säger dom!


"Okeeeej"

Sådär då kan man även lägga 2008-12-21 åt sidan. En dag som jag kommer minnas som en sjukt händelserik och grymt rolig dag!!

Lilla julafton
Vår familj växer för tillfället, och detta gör att judas har fått två ansikten i vår familj, nämligen min bror Mattias och min Syster Cajsa som völjer bort oss på självaste juldagen. Den dagen som man enligt tradition ska vara med sin stackars ensamma lillebror och sina förräldrar! Men nej, nej, så tänker inte dom. Dom åker helt egoistiskt iväg och firar med några andra, som inte bör nämnas med namn som tydlgen är MYCKET roligare än oss, men nej, jag är inte bitter. Så detta har iag gjort så vi får dela julisar (klappar) några dagar innan självaste dagen D!

Det var trevligt iaf och jag fick superfina grejor:) Det bästaste var min matta till vardagsrummet här hemma. Så nu (efter snart 2 år) är jag nöjd med inredningen här hemma. Mina två skatter var givetvis där, en fin julklapp bara det!
 

Julbord
Sedan var det dags att åka till Karlslunds herrgård och avsmaka det efterlängttade julbordet! Det infriade alla förväntningar och var ruggigt gott!

Match
Otroligt på förhans viktig match som visade sig vara EXTREMT viktigt i efterhand, iom att vi vann!! Vi började extremt bra och drog iväg till en 3-0 ledning men de vita stred tappert emot men fick in reduceringen i slutet bakom en chanslös Gruvaeus i kassen. Men vad gör det!? Nog om den minst lika prestigefyllda fotbollsmatchen på uppvärmningen.

Väl inne i hallen och när den riktiga matchen var igång så kändes det som vi sköt miljoner skott men att vi inte fick in bolljäveln. Tyckte vi var absolut värda att leda med några bollar och det blev faktiskt enligt publiken LITE spännane då de kvitterade till 4-4 med typ 3 min kvar. Men sen kommer han, buffeln från Karlstad, Vår egen Zlatan, 2 å 10 hög och 130 kg muskler. Han får bollen perfekt av vår "SUPERstar" Markus "sätter den alltid i första krysset på volley, hellst" Alpstaaaaaaaaaaaaaaaam (som vår speeker skulle sagt) helt ren mot målisen. Alla orutinerade hade försökt ta sig mot mål för att göra det så lätt för sig själv som möjligt. Men inte Erik, nej, nej. Han tar en sväng ut mot sargen med bollen för att hitta läge på målvakten att avsluta. Och som han gör det! rärärä Rätt upp i krysset! Matchen var slut och Lillån kunde genom den blivande Faluspelaren sätta sista i öppen kasse. Lillån tog nu över serieledningen igen! Otroligt viktigt inför uppehållet och helt välförtjänt!! Vi är det bästa laget i serien och vi ska ligga där uppe. Hård och besynnerlig!

Tänker likt NA ge ut AssCap:ar till tre personer som var involverade i matchen på något sätt denna gång lyder motiveringen som följer:

3 AC
- Chrille "finns bara en människa på denna planet som gör en fint och gör V-tecknet till publiken i samma move" Martinsson. Var liksom förra matchen mot Kungsör Lillåns bästa lirare och lyckades denna gång hålla sig ifrån botbänken där han gör mindre nytta.

2 AC - Joel "målvaktshoran" Ekberg. Var riktigt bra igår också! Visade att det inte är en slump att han suttit på rumpan i Lillån IBK i X antal sässar. Storartad instas Jojje!

1 AC - Domarna. Dom såg inte ut att vara äldre än mina syskons barn och den ena var jag helt 100 på var tjejtjusare och hette Sune. Men trots detta gör dom en grym bra instats och bör nämnas i denna blogg! Bäst hittils!

Utgång
Sedan tvinga alla mig att ha förfest hemma hos mig och de sa åt mig att dricka lite lagom för mycket. Ni vet sådär så man mår dåligt dagen efter. Eftersom man är en grym vän och ställer upp för laget gjorde jag som dom sa och får sota för det idag!:( Men var riktigt skoj iaf:D
Patrik och Elen ser läskigt överens om att det här blir en rolig kväll!  
Alla ser förutom skelögda Jimmy-boy ut att vara äckligt överens om att det här skulle bli en kväll att minnas!

Har kommit fram till att det äckligaste jag vet är att gå bakis som ett ägg och plocka upp efter gårdagens förfest.... Någon som känner typ lika? Efter några snabba rusher till toan för att känslan att man var tvungen att lägga en pizza var iaf allt undanplockat och nu ser det väl OK ut igen här hemma!

Ikväll?
ikväll undrar jag lite vad som händer? Förslag mottages gärna!

// Sådär ja, då ligger jag i fas igen och livet går vidare mot nya äventyr!!!


I liv igen..

Sådär, nu börjar man känna sig något mer som en människa igen! Stort extranummer om gårdagen kommer inom kort!! Håll er uppdaterade...
 
// Lopez

Hemgång = ingång (Utgång)!?

Stört. Vad gör man åt sådana hära kvällar? Har haft en otroroligt trevlig å mysig och nice kväll ikväll! Mycket folk ute på björnis ikväll och nykter-martin var ju tvungen att återberätta allt i detalj som man gjort så man kännner síg som en så sjkt unerkåägsen människa, tack linkis! Nu ska jag och mitt hemsläp gå och mysa intimt i sängen!

// Kyss M!!

Fest!

Precis hemkommen från match, GRYMT!! Blev till slut vinst med 2 bollar, okej insats av nr 24 tror jag iaf, inte mer.. Inga mål trots typ 3451 lägen tror jag. Men det skiter jag i när vi spela bort Östra från seriesegern!! Mer info kommer senare, nu blir det att fira som serieledare hela året ut!!

Välkommen till trumpetareg. om man är sugen. samma kriterier gäller dock som Stötenkriterierna  längre ner!

// På på återseende!!


Vaken..

Har sett genom min förstudie i bloggvärlden att man gärna får meddela sina tider då man vaknat!

NU HAR MAX GJORT ENTRE I 2008-12-21!!

Julklappsutdelning - Julbord - Match - Utgång (?)

Bjuder er på ett av mina rim till brorsan och Kattis, vet att han inte kommer hinna läsa det här ändå!


God Jul Mattias och Kattis

Önskar

Farbror Max

Tack hörrni för den glädje med småttingarna ni gett mig!
ni anar inte vilken smitta av glädje de för med sig!

Ajuste nu var ju klappen inte till henne
jag skulle ju rimma på klappen, just denne.

Ja vet att Matte "försöker" vara cool och vara den som bestämmer där hemma
när han sagt att du ska ställa dig vid spisen har han gett mig en hög femma

Men alla vet hur det egentligen ligger till
annars använder du dig bara av denna och ber han ligga still!

(En Yxa, glasklart va?)


Trevlig kväll ikväll!

Hade höga förväntningar på Näfvers matlagning, och dom infriades, Inga tvivel! En klassisk tacos kan många tycka är en enkel uppgift och irrar därför bort sig i matlagningens grunder! Som tidigare och sagts är inga konstigheter nyckeln till att lyckas! Kristoffer Näfver levererar återigen och lever verkligen upp till den stjärnstatus han i mina ögon alltid kommer att behålla! (you go girl!!)

Förutom stjärnans goda prestationer berömmer över Coach Gruvaeus den målfarlige anfallaren för kvällen Johan Pettersson och planens (kvällens) bolltrollare och alltid lika irrationella lille yrväder Patrik Lahall för geniala insatser!! De två förstnämnda är numera ute i vimlet och bjuder publiken på fömodliga och förväntade undervärk. Vem skulle tacka nej till att se Näfver köra stenhårt med "vilse i skogen" eller se Johan våga sig på att "spela pingis" eller varför inte "mjölka tjuren"??? 


Ingen, nej tänkte väl det!!

// 17 timmar kvar till match men ENDAST 12 till JULBORD!!

Hur svårt kan det va?

Sådär, nu mår Max GRYMT jäkla bra.Vad kan man mer begära? Alla julklappar är inhandlade (stressen borta), har bara att NJUTA av resterande tid på året, all min smutstvätt som liksom hade invarderat hela badrummet av någon märklig anledning är puts väck, Torshälla IBK fick smisk på rumpestumpen av Linköping. Och nu väntas en ironisk afton hos värden Näfver med det kommande Sälengänget.. 

Men eller hur.. Har vi det inte rätt jäkla bra va?? 

// Glad! (Har sett att man kan skriva en känsla som slutord ibland för att krydda till inlägget. Så nu när jag fått lite skinn på näsan här i den overkliga och sagolika bloggvärlden så vågar även jag!!)

men titt..

Torshälla råka visst förlora mot Linköping, hur skönt är det inte att ha fel någon gång ibland sådär!!?? Sätter vår match i morgon i ett kniiiiivskarpt läge! Hela serien tätnar och vi kan gå upp i serieledning (där vi hör hemma!). Följ dramatiken: http://www.innebandy.se/templates/IDA/CompetitionInfo.aspx?ID=8811&CompetitionID=5346&epslanguage=SV

17.00, mellringe i morgon (söndag) alltså!!

// Quick on the draw, go for goal!

Inflik..

Kom på nu när bloggen växt till mer internationell nivå att jag måste påminna er om eftersom jag blev utnämd till besöksansvarig till stugan i Stöten att det är fritt fram att lägga in en förfrågan att komma och besöka stugan. Dock kan det inte vem som helst söka (tyvärr morsan)
Kriterier:
Ålder:
Där är är vi inte så känliga, dom får gärna ha fyllt 18 iaf, annar krävs medlåtande från förräldrarna. 
Utseende: Inte så toknoga där heller, finns olika prioriteringar inom huset. (Men gärna Sharon Stone-"look alikes"!)
Intressen: Gärna skidåkning, bastubadande, Bubbelpoolbadande, alkoholdrickande osv..
Kön: TJEJ!!!! (Den ända viktiga egenskapen som man egentligen måste ha)

Vid intresse är det bara att skicka ett mail till mig privat ([email protected]) eller skriva i kommentarsfälten här nedan, så överlägger jag personligen och återkommer med beskedet inom kort - det är inga konstigheter!

Strålande jul!

Dagen lite kort (så här långt):
Vakna efter en grymt härlig natt! (alltså sov skönt, tro inget annat om mig just nu)
Åt min tidigare nämnda standardfrulle (dock i vardagstappning, hade ingen gurka:)
Åkte upp till stan och träffa min drömkvinna (mamma)
Shoppade julklappar (till mig givetvis)
Käkade lax på Pitchers med lite övriga la familla-folk, min ena älskling var med (min systers barn Freja). Vet inte om man kan säga att hon är mitt allt när jar typ aldrig träffar henne, men säger det ändå så förstår ni!!

Ni fattar va?

Efter lunchen, drog jag iväg till Messi som stod och sålde Bingosar i Parkhallen. Hur klassiskt är inte det? Både Parkhallen i sig som var där man hängde och visade sin oerhörda status i adolfsberg runt 10-11 årsåldern. Men också att sälja Bingolotter? haha.. På min tid skicka dom även ut oss i 20 minusgrader för att sälja fraller, sjukt uppskattat var det för dom som öppna inifrån värmen och ville ha, men fan inte för oss som fick utstå hackande tänder och snoret som frös likt istappar från näsorna!! Det är dom typen av barndomsminnen man minns!

// All for now.. 


Inte lätt när det är svårt!

Precis hemkommen från landet, trött som en gammal get är jag men måste ändå dela med mig av kvällen. Är ju inte liiiite seriös med denna blogg vet ni!! Jag vet att ni vill veta.. Eller hur?

Jo, det som hända var att jag spela kastrulldåligt och förlora, dock mycket mindre än jag brukar så är toknöjd. Som tidigare sagts är det GRYMT unika människor som håller till därute när det vankas poker, ikväll var den ena fullare än den andra, Undra om jag själv är sådär när jag är berusad. Man är förmodligen tusen gånger värre. Skrämmande!!

Kul med ärliga reaktioner på min uppstart av bloggen btw. Nästan roligast med dom som gnäller, haha vet inte varför, känns mer ärligt på någe vis.. Nej då, alla reaktioner uppskattas. Måste bjuda er på den skönaste och mest underhållande personen i sin natur på denna planet som jag känner till! Håkan "tha man" Hallin!


Säg till om jag blir eller uppfattas som denna mannen, Då är mitt liv fulländat!!

// Inga konstigheter

PARTISK!!

Blir så jäkla trött på alla sopor som inte kan någonting om våran serie (div 2 Mellersta Svealand), pratar innebandy för alla nonamers som låtsas att inte bry sig om vad jag sysslar med på fritiden! Så tänkte därför lägga in ett klassiskt "så här går det i kommande omgång"-inlägg så alla slipper skriva några alternativa inlägg. RUGGIGT PARTISK bör tilläggas!

Lillån IBK - Östra SK Jönköping
Kan bli grymt tight, usel träningsvecka från LIBK, men borde vinna, enbart för vi är snyggare och kanske framför allt mycket bättre innebandylag!!

IBF Tranås - Kungsör IBK
Gillar numera ålen och grabbarna så kungsör vinner bara för att dom är snälla! (Förutom nån tjock back som var dum mot mig sist)

Torshälla IBK - Linköping IBK Ungdom
Torshälla är ett lag jag verkligen inte gillar, de rider på en framgångsvåg men kommer tyvärr inte hoppa av vågen riktigt än. TIBK vinst.

Mjölby IBK - Sävsjö IBK
Sävsjö vinner! Ogillar Mjölby skarpt!!!!!!!

Vimmerby IBK - Axberg
Känner för Axberg faktiskt! Run William Run!! (Tänk er att jag säger det som i Fores Gump, blir bäst så!)

Månsarp IBK - Craftstaden IBK Oskarshamn
Otroligt ointressant match, bryr mig inte om resultatet där. Vilka lag är det här? Lika?

Sådär, så sluta tro att ni vet massa, det gör ni inte!!

Julbord och skoknytning i tankarna

Givande dag idag. Mor och far kommer nog bli nöjda iaf, dyrt blev det dock! Men dom kanske är värda det. Dom är ju faktiskt inte så tokiga dom där två.

Ikväll vankas det poker ute vid Lången hos my pokerfader Daniel "Bula" Fagerström. Intar alltid när jag är därute: "luta sig tillbaka, lyssna och skratta högt för mig själv"-mode! Finns så mycket att lyssna på därute, så sjukt märkliga människor. Men dom är sköna, grymt sköna. Och framför allt äckligt duktiga på poker. Men jag säger som Roger Rynning alltid säger efter att allt som oftast fått gett ifrån sig alla sina pengar: "Ja lär mig, det är svinskoj!"

Har förresten börjat ladda för julbordet på söndag!! Årets absolut viktigaste händelse (åtminståne i matväg). Har lärt mig av mina misstag och har förståt att det är viktigt att äta mycket så man orkar trycka ner den sista portionen jansson, korv och skinka!!! Har nog gjort livets tabbe tillsammans med min livskamrat till bror då vi trodde vi var så sjukt smarta och skippade frukosten då vi senare skulle på det efterlängtade julbordet. Men vad fan händer med magen då? Jo den krymper ju till en liten liten liten grej som inte är mottagbar för någon mat alls typ. Iaf inte om man är har Gruvaeus-blod i sig och är vana att kunna äta orimliga mängder utan att känna minsta uns av mättnad. Så i år kör vi på rutin och ställer klockan tidigt tidigt och går upp och äter ordentligt så vi formligen kan mosa i oss senare, eller hur bror!?

// Tjululu

PS. Lena! Kolla den här sidan, grymt intressant läsning vill jag lova! Kan du en gång för alla lära dig hur du kan göra.. http://www.fieggen.com/shoelace/links.htm


Som utlovat ...

... kommer ett kort sammandrag från 08-12-18, Max Edition.

  • Vakna, gjorde min standardfrulle, 2 mackor med leverpastej (gurka på helgerna för att lyxa till det) och äcklig gröt(nån har ljugit i mig att et ska vara nyttigt), djuice och mjölk. Kolla igenom tidningen, det mest upphetsande i morse var horoskopet: Nått i stil med att jag kände mig otillräcklig eller nått, fast endast tillfälligt. fatta inte riktigt vad dom mena, dom där gudara talar i tungor.
  • Fixade frissen, på med skjorta, slips och snörade myggjagarna - sen snubbla jag in på jobbet punktlig (som vanligt) vid kvart i 10.
  • Lugn dag idag på jobbet Måste bara flika in att jag älskar mitt jobb, finns så jäkla många sköna unikum som är stammisar hos mig.. Hörde skönaste idag, En kund blev hängandes kvar efter jag hjälpt han med hans ärende (som 4 av 5 av mina kunder blir, fattar det inte!!), vi snacka lite om allt möjligt. Han var väl 50-60 kanske, typiskt sån som sitter hemma en lördag framför tipsextra med brynjan och en kall starköl i handen och skriker på frugan att snabba på med maten. Nåväl. När vi gtt igenom alla samtalsämnen som måste gås igenom och han ska gå drar han den absolut skönaste och för Max nu mest använda repliken i livet "Nej, men det är inga konstigheter!" Hoppas alla är lika mycket "Håkan på färjan"-fan som jag! Jag höll på att dö av skratt inombords!!! Hur skön är man inte om man på fullaste allvar använder det uttrycket? Sköna människor uppskattas, mer sånt!
  • Efter jobbet cykla jag hem (som vanligt likt lance armstrongs snabbhet, endast dom där underbart snygga velodromhjälmarna som saknas)
  • Åkte till träningen, SUGträning var så sjukt misspepp. Sparar mig till söndag. (Tek 17.00 mot Jönköping Östra i mellringe för alla sugna)
  • Nu har jag precis skjutsat hem mina små barn för kvällen. (Patrik "messi" Lahall och Krille "stjärnan" Näfver) De åts mat, kollades på Sharon Stone ("Hon är okeeej") och slöfacebookades!

Om ni undrat över "Messi"
 
Om ni undrat över "stjärnan"

Hur sköna grabbar lever man inte med??

Nu vankas sängen och en ny dag ska åter mötas, FINT!!


Om man kunde vrida tillbaka klockan....

Sitter här med the ones! Stjärnan och messi, drägglandes, trånandes, suktandes, och alla andra verb som beskriver när man ser på vackra ting! Slå på 6:an och sätt er till rätta och se Specialisten så förstår ni vad vi menar!

Och förresten... JA vi är singlar!!


Osäker..

Har så mycket viktigt på gång som jag måste få dela med mig av!! Men vet inte hur man gör, om man mosar allt på en gång och tappar i intensitet senare eller om man bara kör lite i taget för att inte verka för ivrig, svårt det där! Otroligt svårt.

Ska iväg och träna med familjen nu, nästan så det känns. Lillån IBK


// Ass Cap

PS. Tränings och övrig dagsrapport utlovas under kvällen/natten, så ni vet att ert suktande inte blir förgäves!!


Öppettider!!

Handelbanken, Stortorget har öppet 10.00-18.00 idag!! Ingen som fattat det?

// haaaalluuuuuuu

Alive and kicking!

Sådär ja! Min nya SCHTEKIGT snygga design är redo!! Vad tycks, helt okej va? Jag är otroligt nöjd! Tror dock inte min (annars otroligt glada SE BILD) personliga IT-konsult var lika nöjd av att sitta i 4 och en halv timma med Mister Max "veligast i stan, fast lätt värt när man snart är uppe i Perez-status" Gruvaeus.



Har gått ifrån min lånedator och sitter på MIN dator nu för första gången på 4 år känns det som. Så nu ha jag farsans julklapp klar. Inte alla farsor som får en bärbar dator av sina söner:)


// M
(Sett att det är coolt att avluta så, så kom inte och tro att jag inte vet vad jag gör!!)


precis början, men inte långt kvar...

Har som sagt breeed kunskap om hur man skriver bloggarna då jag noga har studerat och lärt mig av olika tekniker. Vilken teknik som jag behärskar och kommer att använda mig av är hittils okänt men det lär framtiden få utvisa..

Viktigast kvar på -08:
4 dagar kvar till (21:a):
Julbord (kan vara det bästa på hela året!!??)
Julklappsutdelning (roligast att ge paket faktiskt (Gruvaeus kammar in 3 vuxenpinnar), mina rim är äckligt bra för övrigt!)
Match (OTROLIGT viktigt, bra publik väntas!)

7 dagar kvar till (24:e):
Julafton (faktiskt mysigt!)

8 dagar kvar till (25:e):
Utgång, (juldagen kan  bli fett med grymt!)

11 dagar kvar till (28:e):
Grymmaste äventyret över nyår! 11 schtekiga grabbar i en fet stuga 1 vecka i Stöten, kan det sluta med annat än succe? Hör av er om ni ska dit, Har fått direktiv av M. Duberg (tha looovedoctor) och K. Näfver (stjärnan) att endast snygga människor är välkomna.. Jag och Lahall har bara fått hänka med på grund av en klausul i vårt avtal!


cooolt...

Kunde inte sova, låg och kolla upp i taket och kände att nu får det fan hända nått, klart som fan det händer nått då!!! Max får en sjukligt nästan kuslig idé. Max ska klart som fan börja blogga!!! Har alltid varit fascinerad av folk som bloggat och följer vissa bloggar maniskt och nästan sjukligt. Jag har alldeles för länge agerat stolpe när polarna lirat fotboll, har alldeles för länge fått titta utan att röra, NU ÄR DET SLUT! Nu ska Max ta tag i dom där jäkla hornen och följa, dom där: Kenza BBella, Perez, OskarG och folket mot stjärnglans och berömmelse! Here I Come!

Blog Image
 
(Who can blame him???)

RSS 2.0