Morgondagens tidning!

EXTRAEXTRA!

Barcelona vann förbryllande enkelt matchen mot dom favoriserade engelsmännen. 2-0 skrevs slutresultatet efter 2 läckra mål av etoo och Xavi.

PS. Inte så svårt att tippa när man vet hur matchen ska sluta....

Footloose!

Ja, varför inte?


HELG!

"Snart är det fredagsmyyyyyyyyys"

jäkligt irriterande att få nått på hjärnan, men vafan, grymt skön ju!

Linköping

har lite semester för tillfället, mycket annat som prioriteras.. Måste hitta inspirationen! Il be back!!

Förmodligen på måndag!!

Nu Askersund-Mullhyttan kl 16.00 sen drar jag vidare söderut mot Linköping...

Kvällens puke?



Med laget! Ja, vad säger man?

MALEN!

En bra dag/kväll som innehöll mycket spänning och en hel det överraskningar är snart slut! Barca vann en cupfinal med grym inramning där Bilbao-lirarna kämpade som det var det sista dom gjorde i livet (fullt förståerligt). Men Barca var för bra och vann med 4-1. Jag vet inte vad det var med Patrik Lahall idag, tror han var sjuk eller nått, nått fel måste det vart. Han hade gjort 4 saker som INTE hör till hans vanliga personlighet att göra
  1. Vart på banken och fixat internetdosa (Så han kan ha koll på alla Frimis-utgifter)
  2. Vart på banken och öppnat nytt SPAR-konto (där alla hans intjänade miljoner kan växa!)
  3. Jobbat heldag (förlåt patrik, var bara tvungen)
PLUS!!! När jag kom till Familjen Lahall ikväll hände något näst intill olustigt. Jag kliver in utan att vänta på att någon ska öppna precis som vanligt, jag slänger av mig min jacka, precis som vanligt. Jag går in i huset precis som vanligt. Ungefär där slutar det vara som vanligt. Där i soffan, framför den avstängda TV:n (ja, ni läser rätt, AVSTÄNGDA) ligger Patrik "jag protisterar mot all läsning bortanför text-TV och svenskafans.se" Lahall med korsade ben och läser en bok (jja ni läste rätt igen, EN BOK!). Då tänker ni att han läser någon enkel kalle-anka-pocket. NEJNEJ! Han läser Martin Bengtssons bok och proffslivet i fotboll och ser ut som att jag stör i bokläsandet. Jag fick nästan något fuktigt i ögonen och kände mig stolt att känna en sådan begåvad och allmänbildad bokläsare. Det ni, det trodde ni inte att ni skulle få höra när ni klev upp i morse va? Kung är han, den där bokmalen!

Den persen tog kål på mig, NATTI!

Slit

Finns det något göttigare än att komma in efter ett äckligt intervall-pass? Och vara så där snuskigt nöjd över sig själv? Nej, jag tror fan inte det.

Ikväll hejjar jag och duon Lahall den äldre och yngre fram de röd-blåa till årets första titel då bilbao står för motståndet i cup-finalen!

Japps, då tar vi en dusch på den.....

PS.

Martin såg stark ut idag!

DS.

Då kör vi

Och då drog äntligen sässen 09-10 (känns konstigt att skriva så men måste väl bli rätt?) igång. Startade upp med 45 min löpning och 45 min spel i klassiska Lillåhallen. Vi körde mixat gamla och unga så resultatet var högst oviktigt i sammanhanget!

ÖSK tog (efter enligt eget tycke mystisk laguttagning) 3 nya friska poäng. Dom (Vi?) verkar starka hemma och känns otroligt tryckt att ha den där Alven där bak. Tycker dock att det var ruggigt irriterande att den där okänsliga killen (som jag tidigare har kallat honom) fick dynga in en fantastiskt snygg frispark som kommer göra att han får hybris och kommer försöka skjuta alla frisparkar stenhårt i krysset bara frisparken är innanför den vita linjen som markerar planens gräns....
Betyget blir återigen väldigt svårt att sätta. Men tycker ändå att näfver skötte sig bra, matchen igen. Höll sig lugn i dom stressade situationerna, hade kloka saker att komma med som tillförde att vistelsen hemma i tv-soffan höll toppklass. Och då har jag inte ens nämnt att han bjuder på stans godaste köttfärssås 4 av 5 taxar bjuder jag på!!

Nu blir det att hångla med kudden. Om 4 min sover jag. Tisdagsmornar = spinning så det är bara att kravla sig upp. Man vill inte svika sin bror....

brabrabra

En tenta och 3 poäng senare kan man se tillbaka på en riktigt grym förmiddag! Kändes bra på morgonen i skolan och lite senare i anfallet. Kom nån min sen till matchen så fick hoppa in efter jag värmt upp efter 10 min. Lyckades peta in boll iaf så var okej. Men dagens strut stod Micke "släggan" NIlsson som mosa in en sträckt vrist från 30 meter. Mycket bra! Så nu tuffar vi på och taggar inför fredag då Ommerberg kommer till Åsavallen.

Nu drar jag till Katrineholm tror jag.... PUSS!

Hård helg... ?

Undra om gamla människor har bättre förutsättningar att laga mat, förutom deras erfarenhet menar jag. Tror dom har mer känsla än oss yngre. Fan. Jag önska att jag var lite äldre ibland. Käkade mat hos min farmor idag igen. Hon är så jäkla grym på det där med mat, på att vara farmor i övrigt också för den delen.

Morgondagen blir en hektisk sådan. Vi punktar upp:
  • 08.15 Skriva tenta
  • 11.00 Match borta mot något lag (minns aldrig, men någonstans i Askersund)
  • Vänta på att Frida ska komma hem från sin match
  • Åka till deras sommarställe
  • Njuta av kvällen och sällskapet.
Jobbigt va??

Nu drar vi på oss tre kronor dressen och hejar fram våra hjältar och låtsas som vi bryr oss om ett jäkligt avslaget VM....

På tal om tre kronor...


Det var så fruktansvärt dåligt så det blev bra.. hahaha

Pillesnoppvägen

När jag var ännu yngre och ännu dummare än jag är idag var "Hassan i p3" mitt favoritprogram på radio. Jag och min bror satt som klistrade. Är dom inte rätt sköna?



"Det låter iaf som ett västeråsnummer..."



Ja, det är Kristian!

No-namers

Glömde bort kvällens uttal som Patrik "Messi" Lahall stod för när en tjeck kom i bra läge: -"Den där Jääger är fan rätt bra!" När jag samla hockeybilder på honom sa jag iaf JAGR, men det kanske bara var jag...

NATTI!

Gamla goda tiden

Kvällen gick verkligen i hockeyns tecken. Inte bara att vi såg Sverige spela till sig en semifinalplats genom att mosa tjeckerna med 3-1 utan vi blev även EXTREMT nostagiska när Mamma Mette drog fram Patriks gamla hockeybilden. Fy satan vad man har minnen från sin ungdom när man bytte och samla hockeybilder. Man försökte lura på dom mindre dom här asdåliga korten som man hade dubletter av så man kunde komma åt dom här specialkorten med silver runt. Plasta in i hård och mjukplast. Fy fan. Det var tider det!! Minns ni?

   

Mitt i alla korten hitta vi något som i sig nästan var ännu roligare. Gamla fotbollsbilder på gamla ÖSK:are. Fanns många gamla godingar, men fastnade ändå mest för två legendarer:
 
Miroslaw Kubisztal samt Fredrik "petit" Jansson. Vart är profiler som dessa i dagens ÖSK? Ja jag säger då de, det var bättre förr.....

UNDERBART!


Gammal?

Nu diskuterar vi döden i skolan, undrar varför. Patrik blir glad om han passerar 65, Freddan siktar något högre, 87 typ. Jag vågar inte ens gissa. Nej då. Vi krigar på!

FINFINT!!!

Helt sjukt, kändes som jag vi svävade på moln där ett tag. Eller när jag tänker efter så känns det som de fortfarande! Lille underbara Iniesta drar iväg första skottet på hela matchen, en yttersida i bortre krysset bakom en chanslös check eller hur fan han stavas. Hur jäkla bra är det inte!? Nu går jag och lägger mig med ett leende på läpparna!

3-3 mot Bobby BK idag också. Okej tycker jag. Jag lyckades göra ett mål idag iaf. Mitt och Mullhyttans första för sässongen, men vi hoppas på fler. Redan på lördag kanske? Mycket matcher nu. Det är gött!

Trappas upp!

Senaste snackisen (Linkans fetma) har trappats upp ytterligare ett snepp då Jerry Gray (jäkligt oväntat) helt plötlsigt går in och imponeras över att martin såg stor ut när dom såg sist i mellringe igår. Och då mena han vältränad bör understrykas. Jag vet inte vad Jerry käkar till frukost om dagarna, kan inte vara morötter iaf (som jag har säkra källor på att om man äter det så blir man skarpsynt), dom stora armarna har det inte tillkommit en endaste muskelgnutta på vill jag lova sen Jerry såg dom sist. Om nu inte dom här 50 cl (möjligt att martin kör på 33 cl) burkarna och dom feta pizza-slicarna som han lyft den senaste tiden har gjort sitt på hans enorma kroppshydda och ökat muskelmassan, det ska jag låta vara osagt....

Ikväll gav jag linkan en hyffsad chans att knappa in lite på kroppsfixeringen genom att kolla fotboll hos micke som bjöd på  folköl (jäkligt klassiskt för övrigt) och snacks! United tog en säker seger och avancerar till final där jag verkligen ber till högre makter att Barca kommer stå efter en gudomlig match imorgon mot köplaget!!!!!

Nu blir det lite flipper-lir på datorn sen sova, imorgon är det revanch efter torsken i premiären i 6:an. Hemmapremiär på anrika Åsavallen där Bobby BK står för det benhårda motståndet!

PS. Fettot heter "Godaste jag ätit på MSN", är vi förvånade!?

Sprids likt elden!

Alltså han är ju fortfarande grymt fit den där martin! Var ju inte så att han blivit tjock eller så jag menade!

PS. Nöjd nu?

Hur skön är jag inte?

Usch, känner mig som en svikare, ni hänger i så trofast utan att jag levererar. Dåligt. Riktigt dåligt!! Men vafan, det är väl bara att ta nya tag som brorsan sa när han tappa kepsen i soppskålen....

Ikväll var jag faktiskt nere och lira lite innebandy med ett jäka tempostarkt gäng, var ruggigt skoj men extremt ovant att hålla i den där klubban igen.

Fick spana in lite hud på martin efter träningen. Det var ingen vacker syn. Jag måste faktiskt säga att jag nog har blivit bortskämd med hans välformade kropp. Man får väl börja ta dom där som kan någonting på allvar, ölen sätter sig på magen. "Ge mig en vecka" fick jag till svar av fettot... Okej. jag ger dig en vecka plutten (eller ska jag börja säga tjockisen) Upp till bevis!! Följ utvecklingen här LIVE på ingakonstigheter.blogg.se.

Nu blir det sova, så jag orkar upp till spinningen 07.00 imorgon bitti. Vore skoj att se någon komma med svansen mellan bena redan första dagen på en där omtalade veckan (Hur kung är jag inte på att leka med orden???)

// BIFFEN!

SOMMAR!!

Nu jäklar, nu är den på plats! Återstår bara en liiiiten sak. Grilljäveln ska monteras ihop likt den lurigaste IKEA-möbeln... Men sen så, då jäkar ska det grillas!!!


Den här låten är bara skön en gång på året, och den gången är just nu...

Konstig

Jag känner mig svag och stark på samma gång på något märkligt vis. Stark att man håller sig vaken, spriknykter så här länge efter en sådan här jobbig dag. Svag för att jag knappt kan sitta rakt på stolen på grund av att jag snart somnar prick där jag sitter.

Så gott folk: Ta det lugnt där ute, för nu går pappa Max och kvartar!


RSS 2.0