KORR

En korrigering, 22.00 typ. Jag, Patrik och Barcelona...

Zzzlatko

Då var det så dags. Den där långe svenska mannen ska göra sin debut. Är fortfarande tveksam om jag gillar att han sätter på sig den där blåröda tröjan men jag har väl inga andra val än att acceptera det. Oavsett ska det bli spännande att se hur Zlatan Ibrahimovic klarar sig i Barcelona. Jag tror att vem som helst med minsta lilla gnutta boll i sig skulle kunna spela i det här laget och göra bra ifrån sig, så jag kommer inte bli minsta förvånad om han kommer göra riktigt mycket mål. Men men, som sagt, blir spännande att se. Ikväll 21.30. Jag och Lahallen. Vi och TV:n.  Vi och Barca. Barca med Zlatan.

Söndag, snart måndag!



En perfekt söndag är snart över. En grym måndag stundar!

// AC

Match!

Har ni inget vettigt för er under eftermidden. Har ni precis vaknat upp med den där jobbiga ångesten och tänker, varför blev det sådär igår, aldrig mer utgång, nu måste jag ta tag i mitt liv. Tänker ni, fan va roligt det vore att kolla lite innebandy idag.

Kom ner till Mellringehallen till klockan 15.30 och se "Tha FROGS" Lillån IBK möta Runsten "Giants" (dom fick det namnet nu, lät coolt). Årets första träningsmatch stundar!

SATANS!

Jäkla myggbett i skallen. Blir tokig. Därför blir det sova nu. Dålig träning idag för övrigt av Mr Gruvesås. Bättring...

Lets gå

Tillbaka ifrån en magisk helg i Linköping. Eller vad sägs om strålande sol, kräftskiva med tunnbadning och ring-åkning och toppa det med Ulf Lundell LIVE (jag ni läser rätt, LIVE) i bakgrunden. Det var guld!
 

Blev bjuden av Mickes bästa kompis Rickard. Tackar så ödmjukast för en grymt bra uppstyrd kräftis-skivus. Rickards 2-årige son Theodor var bland de sötaste jag sett. Platsar helt klart här på ingakonstigheter!!



Nu drar vi snart till mellringe igen och trummar vidare. Till idag skulle "Denka dyng" ha googlat försvarsspel och börja pränta in det i våra skallar. Vad kan man inte googla?? Inte svårt att vara Coach. Lillån IBK:s försvar 2009/10!

// Ass Cap

PS. Vart tog Mr X vägen????

Nyhetstorka

Ja så är det ibland, även den bästa?! har problem med bloggandet... Har hänt mycket idag men inget värt att skriva om. Vem är egentligen intresserad av vad jag har gjort idag? 
Men har man skrivit på ett kontrakt där det står att jag måste blogga minst 1 gång per dag så blir det ibland ett utfyllnadsinlägg utan egentligt innehåll.

Jag kan i varje fall bjucka på en grym bild på innehavaren av ingakonstigheter.blogg.se.


/Mr X

Dagens i-landsproblem


Det är för varmt och solen lyser för stakt i fejjan på balkongen så man inte ser ordentligt vad det står på laptopen så man måste dra ner markisen HELA VÄGEN. Livet är fan jäkligt hårt!!

STATUS

Jobbstatus: Bra dag, med lagom mycket uträttat!
Träningsstatus: Träning och test av kommande sässongs klubbor om en knapp timme.
Social status: Matlåda står i kylen utan att ens ha behövt bett om det, behöver jag säga mer? Det är GRYMT!

Nu blir det ett klassiskt mellanmål (mackor och Oboy) sedan drar vi västerut!

PS. Dagens mest spännande kommer att bli: Hur jäkla trasig kommer Fredrik "jag kan inte säga nej" Backström vara när han idag kommer direkt från flygplatsen till träningen efter att ha varit 2 veckor i Alanya med Gagge.

Jeans

Man kan ju inte annat än gilla HM´s jeansmodell Fit Sliq...


/Mr X

En tisdag

Efter att Varberga iskallt gett oss ett blankt nej om att träna tillsammans inne i hallen och istället köra på sina 11 gubbar blev det ut och köra ben-fys ute (tack bärsa "mr Varberga"). Skönt efteråt iofs just nu, men inte imorgon kan tänkas men vafan, fatta asset man kommer få....

Dagens mest spännande (ni minns om Ludvigssons framträdande) blev en stor besvikelse! Han dök inte upp. Han hade tydligen kommit på att han hade golftävling 11 minuter innan han skulle åka till träningen. Men imorgon, imorgon kanske är dagen då vi får se han igen. 3 faktorer skall klaffa:
1. Vinkel på klubban
2. Mer än 23 minuters sömn inatt så han inte är "så trött"
3. Ingen golftävling på kvällen som kan krocka

Nu blir det till att hångla upp kudden och somna sött för att göra första dagen efter semestern. TUNGT!!

// Ass Cap

SEMESTER!

Hade semester idag! 1 dags semester, men ändå!

Golf stod på schemat, de yngre "hungriga" (jag och Micke "Nya" Nilsson) mot de "rutinerade" (farsan och Christer "Chrilla" Nilsson) på Örebro GK. Vet inte om man behöver diskutera resultat men kan väl säga såhär. VI VANN ALLT SOM GICK ATT VINNA! Det stod klart att gamlingarna hade torskat redan med 2 hål kvar att spela och därmed stod för lunchen som stundade. Då kom pappa Nilsson på den exelenta idén att spela om kaffet och glassen på maten som om inte det hade räckt att behöva betala maten. Visst sa vi och kammade givetvis hem efterrätten också. Som att "stjäla äpplen utan att den arga gubben som säger sig äga trädet springer efter och jagar en" (ingakonstigheter myntar nya uttryck).

Nu blir det till att samla krafter sen ner och kötta innebandy.

Dagens mest spännande blir om man får se Jonas "Bözz" Ludvigsson nere. Har hört ryktas om att han kanske ska orka sig ner för att testa lite. Igår var han tydligen för trött och hade för rakt blad för att pallra sig ner. Får se hur det går för honom ikväll. Du läser allt på inga konstigheter som lever igen!!!

Harder and stronger then ever



Det händer saker. Inga konstigheter med det!

Bloggandet...

fortsätter nu från sydligare breddgrader. 

Igår var det anfallsglad fotboll (Örebro - Örgryte) på vallen men med ett resultat som verkligen inte speglade matchen (2-2). Vad hände undrar nästan alla som var där. Jag vet och kommer nu med ett scoop! 2 sekunder innan avspark på andra halvlek, ställning 1-0, utspelar sig på läktaren något som ofta händer i Närke, det gnälls! En man som sitter snett bakom mig säger då: "Det kommer gå åt helvete, nu tappar dom. Jag känner det på mig"  Jag vänder mig om och säger: "Kan du vara positiv en gång i livet, snälla!" Tyvärr hade han rätt, 5 minuter senare var ställningen 1-2... Tror man att det går åt helvete så gör det absolut det. 

Vad händer idag då? Möjligtvis en löprunda, kanske en dag framför datorn eller ska jag kolla på film? Det är ett jobbigt liv med så många val som ska göras hela tiden...

Ber om ursäkt, jag missade att ta kort på min frukost idag men istället kommer här en bild på Grillmaster Flash. Bilden är tagen för någon månad sen vid en mycket trevlig grillkväll i Eker av alla ställen på jorden. 


Peace!

/Mr X

FLOORBALL-TIME!

Äntligen, nu dammar vi av stickan på riktigt och glider ner till svettlukten i omklädningsrummet och kickar igång den här sässen på riktigt!

Ikväll är det innebandyträning!!



// Ass Cap

Har ni hört!?


Så jäkla bra!

/ DJ IK!

Dagens outfit...

är ju också en höjdare i bloggsammanhang. Här kommer mitt bidrag:


Svartvit palestinasjal är jäkligt hett nuförtiden.
Ni kan väl säga hej om ni ser mig på stan senare idag!

/Mr X

Hej heeeej, välkomna!

Max bad om lite hjälp med sin blogg och det är klart att man inte säger nej till det. Han har ju inte precis rosat marknaden med inlägg den senaste tiden men det problemet ska vi försöka rätta till nu. 

För att ni ska veta lite om mig så kommer här en kort presentation:

Namn: Mr X
Ålder: Runt 30
Gör: Jobbar
Dricker: Vatten och te, helst grönt
Äter: Mat
Lyssnar på: Just nu Broder Daniel
Senast sedda film: Broder Daniel Forever
Bloggerfarenhet: Ingen alls

Sådärja, då var det avklarat! Vad ska jag då blogga om? Jo det kommer att bli en blandning av sött och salt, gammalt och nytt, rent och skitigt. Kanske en bild på min lunch då och då precis som en av mina största bloggförebilder Oskar G brukar lägga ut... Det verkar vara ett recept till framgång! En och annan skön youtube video kan det kanske bli också. Har dock inte lärt mig det än så ni får vänta lite. Istället får ni hålla tillgodo med en bild på min kvällsmat. 


Hoppas att vi får många trevliga stunder tillsammans den kommande tiden!
I´ll be back! (Gammalt djungelordspråk)

/Mr X


Here I am

Vet inte hur man ska börja, hur ska man uttrycka sig? Man har helt enkelt kommit till den tid i livet då det bara var en väg att vandra. RAKT TILLBAKA TILL BLOGGEN! Så ni alla där ute som väntat och sömnlösa legat och tänkt på ingakonstigheter på nätterna kommer kunna somna ovaggade inatt! We are back! Ja, jag säger WE! Kommer att komma tillbaka till detta. Men nu är vi igång... Inga kontigheter!?

RSS 2.0