götta

Sådär ja, 11-10. INGA KONSTIGHETER! Jag var tokdålig idag men det gör absolut ingenting!! Serieledning, TACKARTACKAR!

Nu drar vi ut en sväng och ser vart natten tar oss...

// Imorgon ska det skrivas på papper!!!

sugen!

Nu drar vi från Örebro ett tag för att lira lite innebandy i Mjölby. Det är neråt va? Inte så bra koll på sånt. Jag är bättre på annat. Utgång ikväll, måste fira seger och lägenhetsskrivandet som äger rum i morgo för övrigt:D

// Hey ho, Let´s go!

PS. Rogiaste uttalandet idag som Vimmerbys coach har släppt till innebandymagazinet: - Vi är ett division I-lag men har haft lite skador den här säsongen. Det gjorde att vi tappade onödiga poäng i höstas, säger Vimmerbyspelaren Christian Streipel till Innebandymagazinet.se. Det är bra med lite humor ibland! Det är ju trots allt helg. Tack Christian!

Är det bara jag...

....som ser framför mig Daniel "äppel/WOW" Eriksson sitta hemma och tjöta, tjöta och tjöta...?? Tror lätt typ Åberg och John är LARS-OLOFFF-typen IRL.


// han är inte bög eller nått utan han är bara så jävla galen!


Kometkarriär..

Många får upp ögonen för underbarnet när han drar iväg en sån här tårdrypande dänga och bjuder på sitt söta jag..


Sedan försvinner han i mångas ögon men det är här hos mig han blir min idol, inte alla som har DET!!!

(Kan nog bli ett X antal "hallå här är jag"-moves imorgonkväll/natt på klarran!!) 

// Sova nu!!

ps. tack nr 9 (bend your knees please!).

living tha dream!!

Drömmen blev verklighet, iaf muntligt! Max skriver på söndag på papper för lägenhetsköp på norr! Återkommer med mer info under helgen!

Ikväll vankas grabbkväll med Ville "löken" Löwdahl och Martin "vimmelmarre/Marwan/ont över allt jämt" Brorson. Tacos och bio står på schemat. Valkyria blir det ikväll. Kan nog vara riktigt bra!
 

// XOXO


Inspirerande!

Har funderat lite. Ajajaj, tänker ni, det här kan inte slutat bra. Jo men tror faktiskt (tro det eller ej) att det gjort det. Har kommit fram till att omomomomomom jag flyttar snart så måste jag börja tänka lite mer ekonomiskt. Jag lever alldeles för bra... tror jag...

Ibland måste man leva, det säger jag inget om. Men ibland kan man ju även tänka till. Det där sista är jag och har varit i hela mitt liv JÄKLIGT dålig på och har en tendens till att inte tänka på konsekvenserna. Ska från och med nu börja tänka. Fy fan, hur ska det gå!?

Kanske blir lite mindre: = dra ner på utgångarna... (btw, ser jag inte jäkligt biff ut där. STÖRT!?)

Kanske lite mer:   = Fokus på match (stranden på mallis, stenhård match var det, tror dock vi torska efter försvarsmiss av malm)

Och något mer:  = Sömn (har kommit på att det är äckligt skönt faktiskt, helst på mage med armarna slickade längs sidorna)

Hur tror ni, kommer det funka?

PS. Hur vuxet är det inte med kassabok? Funderar på att börja!:D


Chris the Kök!

Max är nervös 24/7 nu. Är nog inte så nära avslut men känns fan ruggigt nära!! Inget bajs i maten nu!!

TRIX!

Full fart!

Sejfty först!!

Jummiiieeee

Seg träning idag utan hor-målisar. Men men.. Nu vill jag bara att det ska gå typ 24 timmar assnabbt uta att det ringer på mobilen. Jo en får ringa och säga att jag ska få köpa ny lägenhet! Inga jäkla trubbel nu tack!:D

Nu vankas det tillbaka till mellringe och kolla lite plastbandy. Stormatch vankas, HOVSTA-NORA!! Vad gör man inte när man inte har något liv? Men vafan... "RUN GAGGE RUN"!

// Mannen med stans grymmaste köttfärssås...

Spelar högt!

Max är högst idag. Jäkligt spännande nu!!
Nu drar vi in till stan, sen träning!

// Ciao bella!!

Snurrar..

Skola idag, var piggare än igår. Konstigt. Kanske för att jag fick sova ostört och sovmorgon till 9. Var fint!

Sitter och kalkylerar till mitt lägenhetsköp. Det är jäkligt skoj faktiskt. Även fast jag vet att det kommer krävas en del besparingar så vore det grymt roligt, skoj och fäscht att få flytta. En riktig drömlya skulle det vara utifall detta går igenom. Men är realist så det är inte troligt att jag kommer få läge att slå till men alltid skoj att drömma. Som sagt, att räkna på det kostar absolut ingenting!


Perfekt drömma-musik!

"det är bra"

Precis hemkommen. från träning, blev en tung finalförlust mot Axel "Zorro" Johansson, Martin "tha player" Lindqvist och Erik "Biffen, lill-zorro" Elenstrand. Men men, ibland måste man erkänna att man förlorade mot ett för dagen bättre motstånd! Simpa i vårt lag producera inte tillräckligt helt enkelt!! Gör om, gör rätt!! (det är mitt nya talesätt till dom yngre "snorisarna", har alltid velat säga det till någon, äntligen får jag chansen!!)

Martin kom på några sköna saker i innebandyn som jag aldrig tänkt på:

Varför finns det något som heter 2 minuters utvisning för "otillåten trägning"? Finns det en tillåten trägning?

Och samma sak med 2 minuter för "otillåtet slag", får man bara frislag för tillåtet slag eller vadå? Någon som har något vettigt svar?


När vi ändå pratar plastbandy, lite derbybilder på det här va?
      
 
 
Sammanfattning: Innebandy eller tresteg linkan, nu får du fan bestämma dig!! Simon får smaka 99 kilo pure muskler!! Nr 24 har turligt hittat nätet. Och mister "NewMan" gör sin patenterade frihetsgudinna-målgest efter att återigen hittat nät!!

Kärlek

Kan man bli kär i en lägenhet? I sådana fall är Max förälskad!!

Dåååååå förstår jag ju..

 


Då faller ju pusselbitarna på plats i frågan varför man ringer efter klockan sjuuukt sent.... NOOOT

snark

2009-01-26 (00.00 - 15.50)

- Gick och la mig vid 00.11, SVINTRÖTT
- 02.20 Samtal från en viss gaggelito som tydligen var ute, inte ok. Svarar givetvis inte!
- 02.21 somnar om.
- 04.40 Samtal från en viss Fredrik "jag är drogad" Backström som också tydligen var ute. Blir så vaken att jag blir sur över att han ringer. Svarar givetvis inte! Kan inte somna om på en gång för jag ligger och tänker på vad irriterad jag blev.
- ca 04.55 Sover som ett barn igen.
- 08.25 kommer till skolan för sent för att man inte fått den skönsömn man verkligen skulle ha behövt efter en slitig helg.
- pluggar fram till 13.15 då föreläsningen drar igång.
- 13.16 ögonlocken faller liksom automatiskt igen. Drömmer om att det hade vart skönt att sovit ostört inatt.
- 15.00 vaknar och åker hem.

// Tack grabbar, nu går jag och lägger mig....


marko!? POLO!?

Glömde kommentera... Någon som såg tv4:asporten!? Ett inslag där gjorde min kväll. Inte skrattat så mycket idag iaf:D Var ett stenseriöst inslag om........ KAMELPOLO i Dubai. Mycket skönare än så kan det inte bli. Roligaste var när han i studion vars namn jag för tillfället helt tappat fick ställa sig bredvid monitorn som visade en jättebild av världens kamel.Ser sjukt kul ut.

Kolla in klippet här: http://anytime.tv4.se/webtv/?progId=727342&treeId=901012&renderingdepartment=2.757

Har tv4 jäkligt bra humor eller har de alldeles för mycket pengar så de lägger pengar på sånt här skit!? Grymt bra tv iaf, haha!


Notes

Livet är fullt av små detaljer...
     

som i meningens fulla allvar faktiskt blir riktigt roliga...


vad ska man säga?

Två matcher spelade, två vinster. Två matchens lirare-priser (tro inte jag vart bäst i matcherna för det har jag verkligen inte, folk tror jag mutat utdelarna och det förstår jag att folk tror) men jag är absolut inte nöjd!!! Idag tappa vi poäng mot vimmerby (!!!???). Då kanske ni föstår att man inte är världens nöjdaste innebanyspelare just nu. Speciellt inte när man har jordens läge att punktera skiten till 7-5 i ett friläge i BP men vad gör man?? Jo man går ur vinkel och hittar absolut ingen lucka över huvud taget.. sjukt bra MAX!! Var knappt glad att jag lyckades sätta den i sudden men efter matchen så kom jag på att det är faktiskt rätt viktig poäng som vi kniper där ändå. Om Axberg lyckas ta en pinna av sävjö nu så går vi upp i serieledning. Kom igen Axberg!!

För dom borde vara lite revanchsugna efter fredagens derby är vi visade att vi faktiskt är klart bättre än axberg. Finns faktiskt inte nått mer än att konstatera efter den matchen. Vi går upp till 5-0 och sen kontrollerar vi tillställning fullständigt. Orkar inte skriva något mer om den matchen. Skoj med mycket folk iaf. Visar att det finns intresse!

Ikväll drar jag till oskar och lirar lite kort. Får man snacka lite skit med Lillen "äcklet" Lahall som åker till Seychellerna i tre veckor inatt!!!!! Hatar dig lite men "det är okej". Du har säkert gjort dig förtjänt dig av det. Hatar dig lite mer igen när man kollar in bilderna från stället.

Ser ju inte helt jättetråkigt ut faktiskt:D Ha det gött mannen..


// Nu ska jag dö i duschen i en timme sen inhandla den fetaste pizzan och dra mig bort mot "hertig-kalles"

PS. Bjuder på låten med det stora L:et. Sjööön va!!??
liksom fasnat....

Gött moooos...

Nu sticker vi och jobbar med ett leende på läpparna! Ett refferat från igår utlovas under eftermiddagen!

föda

Vet inte om det här är rent taktiskt det mest smarta men ger er Axbergare mer detta som en morot, Detta kommer den blixtrande nr 24 vara uppbyggd av idag:

(Lunch (just nu): Dennis-körven med pasta, Senare: Lax med pasta och haricots verts (vettefan vad man kallar det vanligtvis, ärtor?) Och givetvis kryddat med vatten och en liten outsider: russin som jag börjat digga! Där har ni mig ikväll....

// 7 h och 58 min kvar...

EXTRAEXTRA!!

Har från mina interna källor fått unika uppgifter om den mystiska "Seg-way-mannen" som strövar fritt på Linköpingsgator som jag tidigare efterlyst och exponerat på denna blogg. Det är tydligen en känd profil som går under ökennamnet "Seggen" bland urinvånarna i staden. Det sägs att han har en något högre status än de andra och det vet han också om, det är därför han åker runt på denna jätte till Seg-way för att åka runt och kolla ner på sina medmänniskor. Ingen vågar egentligen ta kontakt med mannen som gärna ses åka runt med en hiskelig fart precis så som Nicke såg han, precis framför tårna för allt för ivriga turister som "seggen" vill sätta på plats och "markera" sitt revir på Linköpings gator. Så håll utkik när ni är i den stora metropolen Linköping och tro inte ni är någon bättre än du egentligen är. Har hört att 130 kg segway ska göra jäkligt ont att få över sig!!

// 7 h 9 min kvar...


Time to shine..



Efter 2 liter vatten och ett halvt russinpaket senare retirerar nr 24 och drömmer om morgondagen!

// Ciao..

TENTAJÄVEL!!!

Jag är som ett litet barn som har sina olika behov under en dag har jag märkt. Om jag inte får dessa blir jag inte riktigt mig själv och blir antingen grinig eller annars bara jäkligt jobbig.
Max behöver:
1.Träna (helst innebandy såklart, annars blir det mycket bickar och tuttar även fast det inte syns!!)
2. Äta (helst gott och extremt mycket)
3. Någon sorts uppskattning från några eller någon. Låter som jag skulle behöva att någon stekhet brud ringer och säger att hon älskar mig 5 gånger om dagen. Men så är det faktiskt inte. Räcker med att någon i min omgivning säger att jag gör någon sorts nytta för denne, ett tack, ett skratt åt ett av mina dåliga skämt jag alltid måste dra eller nått sånt. Det är allt! Sedan får gärna en stekhetbrud ringa och säga det till mig om hon vill, jag har inget direkt emot det!! Men just nu har jag extremt många dagar/Veckor i streck som varit ruskigt bra! Detta gör att besked som att jag missade min tenta jag skrev i lördags inte smärtar lika mycket som det annars skulle göra. Vafan, Jag har det ju sjukt bra ändå!:D

varför inte bara helt spontant slänga in en gammal schlagerdänga!!??



Vi trummar på mot fler bra dagar, varför inte en oförtjänt äckligt megabra dag imorgon? Med bra skolprestationer, Ruggigt god mat, skön uppladdning, och storvinst mot axbergarna på kvällen... hur fint vore det inte??

PS. Om det gick magiskt bra igår och klubban var magiskt skön så var dagens kanske den sämsta träningen jag gjort på länge och har aldrig någonsin känt på en äckligare klubba. Det är fortfarande samma max och samma klubba vi pratar om som var där igår. Är det inte märkligt? Derbyt imorgon kan bli mycket spännande!:D

glömde..

Måste bara berätta vad Frisken sa till mig på jobbet igår, sjukt kul. Dom hade vart i Linköping på utbildning och stått vid ett övergångställe. Precis då de ska gå över är det något som kommet i världens fart och typ kör över tårna på dom. Tror ni inte det är en snubbe på en Segway!!?? Hur skön är man inte om man åker runt på en Segway?? Undra om det är något genetiskt just att man kommer från linköping eller finns det någon annan stans i världen man sett nån åka runt i stan på ett sådant färdmedel? Jag och Nicke har spenderat många timmar framför ungdomsreporten Benjamin och inte minst framför...

// 5 av 5 toasters!!

PS. Jaaaaaa, just nu är inte det helt 100 fokus på skolan, ja vet....

Dåligt och lite bra!

Har inte vart okej med bloggandet nu på sista tiden från Gruvaeus sida och ber givetvis mina ihärdiga bloggar-vänner/läsare om ursäkt för detta! Men ska försöka bättra mig. Men ibland kommer man till tillfällen i livet då man måste prioritera. Jag vet att ni ställer er frågan: "Vad finns det som är viktigare än ingakonstigheter?" Och jag jag frågar mig själv samma fråga och kommer faktiskt inte fram till något vettigt svar. Så kräver skärpning nu, och skärpning ska det bli!

DERBY!
Nu på fredag vankas den roligaste matchen på sässongen i och med matchen mot Axberg. Otroligt viktig match för båda lagen och det vore skoj om det skulle komma lite publik. Matchen kan gå hur som helst men jag tror vi vinner med en 8-9 bollar. Kanske endast blir 6-7 beroende på vilket humör Ville och Lindroos är på. Det återstår att se! Det tränade ögat kommer att se på fredag att jag har en ny klubba som faktiskt var snudd på magiskt skön idag på träningen, en halv centimeter kortare än den förra är det som kommer göra skillnaden på succe och total katatrof på fredag. (Jävlar vilken skön press jag sätter på mig själv) Matchstart: 19.30 Mellringe, BE THERE!

SKOLA!
Nu vankas några timmars läsning tills Max ska gå och sussa. 250 sidor "Externredovisningens språk" innan veckan är slut ska läsas så det är bara att nöta sig igenom.



PS.Måste bara avslutningsvis gå emot denne trendsättare OskarG som inte verka ha dom två humorknuttarna Peter Magnusson och David Hellenius högst upp på sin favoritlista. Jag däremot som har nååågot mer infäytande på dagens ungdomar måste passa på och lyfta fram dom och måste erkänna att dom underhållit mig otroligt många ensamma hemmakvällar. Dom är sjöööna, eller vad säger du stjärnan?


"Det är mycke nu....

....jävligt mycket!"


Varsegoood

Har sett mig runt lite i bloggvärlden och vill inte vara sämre och har fått ett önskemål om låtval jag ska lägga upp här! Mannen bakom valet är den ända människa som efter en rätt hård utgång skyller på att han är förkyld då han känner sig hängig dagen efter. Det finns bara en Fredrik "dansa i neon" Backström. Så backis, hääääär kommmmeeerr den, DAGENS LÅT:

Vad gör man inte för sina bästa vänner??

Bildz...

Här kommer lite bilder från gårdagen som utlovat..

         

Nu träning, ska bli gött att få springa av sig lite!!

måndag...

Jahapp.. då har man lyckats pallra sig upp till en ännu än vecka! Var skoj igår, lite för skoj kanske. Ett besök av ordföranden i föreningen och en av en granne som ansåg att det var opassande att väsnas klockan sent på en söndag blev resultatet när vi blickar tillbaka på gårdagen. Ber vederbörande om ursäkt och lovar att bättra mig.

Har för första gången blivit tvingad att ta bort ett inlägg som skrev igår också. Fredrik "BKS" backström höll inte riktigt den standard jag har på mina gästbloggare och vi får se om han får chans att revanchera sig. N vankas städning och sedan pallra sig iväg och jobba. Ska bli skönt faktiskt.

PS. Bilder från kvällen kommer förmodligen trilla in här så småning om också. Måste tyvärr prioritera lite för tillfället!


Gästblogg med Niklas

Hallå alla smulor!

Borde egentligen korrigera den rubriken, det är strikta regler vad gäller mitt tilltalsnamn när jag är med Max. Han brukar säga "Du heter Nicke, om inte det passar, så kan du gå hem". Men jag låter rubriken stå, så kanske han blir lite sur.

Hur som helst så är det söndag, vilket allt vanligare betyder fest. Fest med innebandygrabbarna! Jätteskoj, jätteskoj att se vad som händer alltså.

Nej, nu är både jag och Jutta törstiga, hade fint, för det ska i alla fall jag och mina innebandygrabbar ha! =)


väckarklocka!?

Tack Paula från Telenor som ringer och vill småsnacka lite såhär på morgonkvisten. Jag har ju inget som helst för mig så det är baaaarrraaaa trevligt. NEJ!! Har du inget vetti kroppen, blir fan förbannad. Och så ska hon vara såhär trevlig och börja skämta om átt jag vara ute igår och skit. Man är inte mottaglig för skämt när man snackade med John Blund för 10 sek sedan. Nu är jag iaf vaken och jag vill inte ha något jäkla trådlöst internet. Jag har ju redan ett!!!!!!!!!!!!!!!

Dusch och fix nu.. sen det vanliga innan match------------> Lagondola, medtaget till vilken match det nu råkar vara innan våran, idag är det faktiskt Visby som gästar Örebro Sportklubb. Oliiiiiidligt spännande...

// XOXO

PS. Utgång ikväll!

Stanna världen en stund...

Vart bio till slut efter mycket velande... Martinsson stog för det otroligt angenäma sällskapet! Såg den helt klart bästa film vi någonsin sett. Var nog rätt överens om den saken! Fy satan, av en ren slump hamna vi på "the day the earth stood still". Måste vart ödet som förde oss till denna film då vi fick avnjuta 1.45 timmes klassfilm! Keanu Reeves gör en kanoninsats och det var verkligen värd entrepengen!!
SKYNDA ER ATT SE DEN!!!!

Vet inte varför men får bara känslan av att jag måste höra denna sköna gamla dänga!
Associationerna var: Världen står still - "stanna världen en stund" ("en låt med GES") - Läder (deras och alla andra artisters skönaste ustyrsel) - deras skönaste framträdande - skrikande tjejer - "sexigt" blås i håret - "HON ÄR MIN"
 
Glasklart va??

// Nu sover vi och vaknar upp till GAMEDAY-feeling igen, VERY nice...

viktigt..


Åååheeej

Sissådär ja! Då var den där jäkla tentan avklarad också. Är jäkligt osäker på resultatet men jag lever mycket efter den filosofi som säger att det spelar ingen roll vad jag säger eller tycker nu, den är gjord och nu är det bara att vänta på resultatet.

Nu är jag så nära död man kan vara, fy satan vad trött jag är. Det tär på min kropp (som ville skulle ha sagt det) att gå upp så här tidigt, dålig sömn inatt också, vet inte vad det var. Håller på och tvättar och snart ska jag ge mig iväg ut på nya äventyr. Vad hektiskt liv man lever! Får se vart kvällen slutar. Blir väldigt lugnt iaf, match i morgon mot Oskarshamn.

Nu vankas mammas köttgryta och max kokta potatisar, en mix som bara kan sluta på ett sätt: SUCCÉ!!!


Ja vet inte varför dom här är så roliga men kan verkligen inte göra annat än döööö av skratt när jag ser dom här. Jag förstår honom verkligen! Vad gör ungen här liksom? Sjukt skön!:D

OJ OJ OJ!

What a day! Hänt så sjukt mycket idag känns det som. Började med en tripp till skolan där jag och min kära skolkamrat som förresten har grymt skön Norrköpings-dialekt satt och plugga nån timma. Sedan bar det iväg hem igen med fortsatt plugg på agendan. Sedan frammåt kvällskvisten blev bra mat och god underhållning iform av DIV5-innebandy. Jag som älskar att kolla på folk, speciellt extremt udda och skönt folk hade hittat mitt himmelrike denna kväll i Lillåhallen. TRO MIG! I vetskap om att denna blogg är har en extremt bred publik vågar jag inte nämna namn, lag eller tröjnummer. Men kan avslöja så mycket som att jag var en extremt lycklig människa när jag vandra ut i från hallen!!:D

Nu senare delen av kvällen har jag agerat fyllechaffis, hellvete vad folk blir fulla i denna staden, är det så överallt? Alla vill liksom klämma över allt. Vore väl en sak om det var stekheta brudar som antastade mig, men det är det inte kan jag meddela! Jäjä, dom är så snälla och söta iaf:)

Imorgon vankas tenta. Kommer inte kunna koncentrera mig, har precis komit fram att den mest oseriösa människa jag känner kommer befinna sig i samma skrivsal som mig. Hur stor är chansen?? Min enda chans är att jag kommer kunna under 5 timmar hålla fokus och kanske skrapa ihop tillräckligt med poäng, men nu är ju den chansen helt slut då DANIEL "tränar bara överkropp" Åberg ska skriva typ psykologi-tenta i samma sal:( jaja får väl gå in i tunnelseende och kötta på!!

Hörs säkert i morgon!

// XOXO


Mr. Investeringsbedömning!

Sista rycket!


Om ni någon gång känner stress, gör som jag, tänk på Otto Han verkar inte ha mycket bekymmer han inte.. Sötare gubbe får man leta efter!


Messi på g....

Veckans slit börjar ge resultat och jag ser med glädje fram emot veckans slutpunkt. HELG!

OBS!!!

Lavello vill bryta sig loss från sin familj: "Jag söker ny bostad!"
Rykande färska och otroligt säkra källor säger sig ha sett ikonen vandra upp på Trumpetaregatan 11c:s trappuppgång. Det var med bestämda steg och beslutsam blick han sågs försvinna in i byggnaden. Ut kom han 20 minuter senare med ögon glödande som ett barn i en godisbutik. Han vill ha eget. Helst så nära sin förebild "Mr Blogger" som möjligt. 2 trappuppgångar är enligt Lavello själv nästan snäppet för långt ifrån. Men i denna hårda bransch där för tillfälet inget släpps ut på marknaden får man ta det som finns! Polisen är oroliga över uppgifterna och varnar allmänheten som bor i närheten att börja stärka upp fönster och isolera väggar! "Folk förstår nog inte vad detta kommer innebebära för befolkningen i området" meddelar polismästaren i ett pressmeddelande. Vi kommer givetvis följa utvecklingen med spänning och återkommer med nya fakta så fort detta blir aktuellt!

// Träning nu..

solig inledning på posten!

Alla har säkert sett alla dessa extremt roliga klippen. Men dom tåls verkligen att ses igen!!! Min absoluta favorit är stela Ebba som kommer typ efter 1 minut av detta klipp. Tack Ebba, du är fööör skön!


// Nu stämplar vi ut efter en riktigt bra dag! Lika bra imorgon tack!

Lets go!

Nu vankas träning. Spännande platsskiften i laget som kan sluta hur som helst. Bula på backen, Matte B som spjutspets och Max ska ta ett steg tillbaka i banan och börja jobba hem liiite mer. INTRESSANT, minst sagt!

Jag ska vara tokig idag!!

// Lopez!

Intressant!?

Nu kämpar vi oss igenom det sista kapitlet för dagen. 38 pages, Topic: "Capitat Budgeting: Long-Term Assets"


"mycket bra"

Faktiskt bra match ikväll, bra fart på banan, bra diskussioner på läktaren och god snickers i paus. Vad mer kan man begära av en innebandymatch?

Mannen vi var där för att se, gaggeinho skötte sig ypperligt! Med 1+1 från den glödheta salmingstickan var han en av planens mest tongivande spelare. Sen att laget vann med en kasse gjorde ju inte helhetsbetyget sämre! BRA JOBB GAGGE, ÄR STOLT ÖVER DIG!



// Nu siktar jag in mig på 210x160 (är dom 210?) cm säng!

Tha gym

Bål, tuttar, axlar fick det bli idag på gymmet. Kändes "okeeej". Men nu är mina stackars muskler trötta!

Gymmet är så jäkla roligt ställe att bara sitta och kolla på alla människor som tränar. Det finns så jäkla mycket roligt folk. Vi har: Dom här superbiffarna som kör med det slappa linnet och kepsen bakåfram så att man ska kunna se dom 53 magruterna och dom enorma titsen som finns där under. Vi har dom här motionstränarna som går runt med sitt träningskort och fyller i exakt hur mycket dom ska lyfta och vad dom lyfte förra gången och vilken maskin dom ska köra nästa gång, det går absolut inte att köra någon maskin i en annan foljd än det som står på sitt jäkla papper. Så dom här människorna ställer sig liksom på kö högst 30 cm ifrån den maskinen man själv kör och står och pustar och stirrar tills man är klar. Äckligt irriterande. Sedan har vi dom skönaste, dom här som precis har börjat och speciellt i dessa tider som ser ut att ha som nyårslöfte att börja träna, dom har dom bästa grejerna, ser hur bra ut som helst (i klädvalet) och ny fräscha pjux men allt sitter bara liiiite fööööör tight. Ser ut som målet med träningen är att komma i dom träningskläder man lite väl optimistiskt köpt en storlek för litet. Jag tillhör givetvis den coola observerande gruppen som inte kör speciellt mycket utan musklerna liksom bara finns där ändå. Man är mest på gymmet för att glassa och kolla på alla andra som sliter. Man kan inte hjälpa att man ser så extremt vältränad ut ändå, eller hur disco-Lasse, det är du och jag;)

Nu ska jag iväg och kolla på när Mattias "dubbbel-asset" Gagnert briljerar i Mellringe mot Ekängen. Freddag kör, ska bli intressant att se om han kör lika som sin far. Man har några nära-döden-uppleveser med freddan-senior bakom ratten. En när vi på 3 minuter skulle ta oss från Lillå-hallen till tågstationen där Bengan skulle hinna med sit tåg till Kumla. Vi hann om man säger så. Det var ruggigt läskigt men jäkligt roligt på samma gång. haha.. då vet ni det också!

"CYA" (källa: Äppels favoritavslut på konversationen)

PS. Peter Crouch fick frågan: -Vad hade du varit idag om du inte blivit fotbollsspelare? Förmodligen oskuld! Svarade Crouch. Jaha Näfver, nu fattar jag hur du lyckas!!


Rullar på...

Trummar vidare på den inslagna vägen den här veckan och fortsätter leverera... Nu vankas lite gym som paus i plugget. Det behövs ibland... TRO MIG!


Vet faktiskt inte vem som är skönast i det här kllippet. Hon med skönsången och det underbara uttalet eller han i panelen längst till vänster med det långa håret som inte anstränger sig men ser så extreeeemt relax och skön ut naturellt. Pausa gärna och kolla in han riktigt noga. Det är värt det. Om vissa här i Sverige ser typiskt Svenska ut kan jag tänka mig att det där är urtypen för en Ukrainsk charmör, tror lätt han går hem som fan hos dom stekheta Ukrainska brudarna!!!

Ibland så....

Satt och slö-you-tuba lite nu.. Jag är nästan aldrig seriös, men ibland kan jag inte låta bli.

Ibland kan en tanke vara rätt viktig för att förstå att vi har det rätt bra som lever som vi gör!


Är det kallt hemma hos mig eller varför står mitt hår i nacken upp?

Vi har det grymt äckligt jäkla bra. NJUT av varje sekund!!

// Nu ska jag sova.. Nog med mr. emotionell

Då vare klippt..

Fan.. nu är Max på gång igen!! Känns bra!! Kände mig nästan starkare än hulken själv Micke "NYA, Springer hur mycket som helst hur snabbt som hellst" Nilsson. Var ett hårt men bra pass idag! Mycket slagsmålsnack före under och efter träningen där många tyckte jag gjorde ett bra jobb på matchen sist och stod upp för laget i slutsekunderna.....!

Har ju klippt mig för fan, det måste man väl blogga om!?.. MASSOR med lockar blev det den här gången!!! Min kära privata hårfrisör var så jäkla arrogant att hon klippte medans hon prata så det blev sjukt kort.....

   
      FÖRE                                     EFTER!

OJOJOJOJ, inte undra på att jag kände mig lätt idag på träningen!! (konstigt att jag inte kände nått av den lättheten igår på matchen bara:S)

// Nu vankas sängalunsen som min mamma skulle sagt.

PS. Ser inte Lavello jäkligt lurig ut på bilden till höger!?

Mycket bra!!

7 + 3 + 6 = 16 = G



// Tackar, tackar!


Harmless

Då var helgen över. Gårdagen har jag redan glömt. Förutom att united vann enkelt med 3-0 mot köplaget och barca visar styrka och vänder till 3-2 så var det en riktig jäkla skitdag! FY FAN! Förlora mot Sävsjö med 12-9 och har kommit fram till att vi inte har vunnit en svår bortamatch i år. INTE OKEJ. Östra, Torshälla, Kungsör, och nu Sävsjö har alla tagit 3 pinnar mot oss i deras hall. Låg under med 8-2 inför sista och lyckades kriga in till 10-9 och jag var på väg att gratulera erik för 10-10 när målvakten på något sjukt sätt lyckad rädda bollen med armhålan. Inte vår/min dag helt enkelt. Sen att man förlora 400 spänn på bussen gjorde ju inte dagen jättemycket bättre. Erik fällde iaf dagens kommentar efter att han anslutit till pokerbordet och förlorat några fina potter då han på sin underbara värmländska säger utan att röra en min och samtidigt som han kollar ner på sin krympande markerhög: "Jag hade glömt bort hur kul det här va".

Så, nu har jag glömt allt vad 2009-01-11 heter. Det är ett avslutat kapitel!

Nu ser vi frammåt mot kommande matcher och Sävsjö kommer absolut inte ta full pott resten av sässen så vi har fortfarande allt i våra egna händer! Om bara en viss nnummer 24 kan göra mål snart på något av hans typ 227 lägen han har på matcherna så kanske det vänder.

En prognos av kommande vecka:
Denna vecka kantas av mycket plugg som kommer och dra in över Max liv. Detta mojnar något frammåt helgen då tenta vankas. Risk för träning kommer också förekomma då det kommer behövas då det med största sannolikhet är match på söndag. En del experter säger att det vankas utgång i morgon men Max ställer sig tveksam då man ibland får vänta tills de blåser riktiga kulingvindar till man drar till med sådana drastiska åtgärder!

// MålOOOOOfarliga #24

PS. Varför ska alla försöka härma och influeras av mig. Förstår det bara inte!

GUUT

hahahaha... fy fan vilken skön skräll... TORSHÄLLAPISK!

// viktigmatchimorgon.com!

Nu drar det igång igen.. NICE!

Sitter på jobbet.. Coollugnt än så länge!

Slänger in den rätta tipsraden i Mellersta Svealand innan den ens spelats. Den var alldeles för lätt idag så kommer inte ge spec mycket pengar men men...

Axberg-Mjölby....... 1

Nu kommer Axberg börja plocka pinnar!
Craftsaden-Torshälla........ X-2
Mest ett förhoppnings-X. Men även dom bästa kan ju tappa poäng borta mot jumbon (LIBK!!)
Sävsjö-Lillån........... 2
X3Mt viktigt men vi visar återigen att vi är bättre än Sävsjö.
Östra-Tranås..........1-X
Har dålig koll på ÖStra men vissa tror att dom är dåligt tränade. Tranås kanske kan plocka en pinne eller två

Kungsör-Månsarp.........1
Kungsör vinner.. Men Ålen kommer "bara" göra 2 poäng.

// Nu jobbar vi vidare....

PS. Någon som var på plats i Linköping igår och såg en 2+10 för osportsligt uppträdande efter 22 sekunder. Vad gör man då? Började psykkriget redan på uppvärmningen eller hade han bara en sån där dålig dag?


Glada grabbar!

Sista omgången av BUZZ laddas upp.. Ponta föreslår att vi ska slå vad om någonting, han vet att eftersom det är musik-quiset som väntar att han är utom fara att förlora. Vi kommer överens om att krydda till det med att de 2 som kommer sist får göra något som senare exponeras på bloggen. Detta blev resultatet!
 
Ponta får käka upp vad han sagt och de två nyktra i sällskapet tog givetvis hem segern och fick bevittna ett fantastiskt roligt inslag i våra liv. Detta är snudd på mer unerhållning är OskarG:s live-TV!!

Ödmjukhet varar längst!

// Natti!

PS. En till film kommer att komma på dessa två bedårande pojkar!

Buzz

Blod svett och tårar. Det är kampen mellan den alltid så dåliga vinnaren Porre "Gråsten" Johansson och den vana förloraren Martin "Marwan" Brorson! Patrik "Lavello" Lahall var ingen film-igen-kännare så denne råkade hamna i bakvattnet!

 

Kampen blev stenhård. Men det sluta som det alltid gör när Ponta och film kombineras:



Men nu när det vankas sport-BUZZ och Max kliver in i händelsernas centrum väljer Ponta att kliva av. Det är absolut ingen som klandrar honom!!!!


Går bra nu...

Bra dag hittils! Jag och mamma har vart och fixat lite hem hit. Med otroligt bra resultat!  Nu efter snart 2 år här på Trumpeten är jag äntligen klar med min inredning. Har inte hittat rätt grejer och har inte velat köpa bara för att köpa. Men så äntligen hitta min designer (mamma) det jag letat efter. Nu är mitt hem fullbordat, mattan är på plats!!

Även hunnit med att städa, för det är ju fredag och det är ju Max städdag....... Vad skrattar ni åt!?


Sjöööön....

// Storhandling på G!

PS. Ikväll dammar vi av gamla BUZZ-spelet. Alla som är sugna är välkomna från 7!

Max Pain!

Rubriker från dagens träning:

Denka har tappat alla tänder - får äta flytande resten av livet!?

Max ser allmänt loj ut! Max grinar - "Jag hade ruggigt ont!"

Blir det två femmor på söndag? Denka - "Jag har två bra gubbar på varje position, svårt det här!"

Backis är stekhet!

Årets julklapp - Värmeluft i sulorna! Linde - "Jag har aldrig blivit lyckligare!"

// Mat-time!


LIVE!

liveblogg från oskarg.blogg.se i detta nu!!.... detta kallar jag UNDERHÅLLNING!!!!

// Ogge hur jag gör det här?

FIGHT!!

Skola skola skola och lite träning, fight och poker blev dagens resultat. En helt okej dag faktiskt!

Idag var han tillbaka! Mannen som vi alla saknat, en av dom få som anser sig själva som coola utanför planen som kör med benskydd i en sån mesig sport som innebandy. Mattias "PALTEN, LINDE, BIFFEN, you name it" Pettersson!!!!!!!!

En tradition i Lillån IBK är (iaf när Palten är i laget, tack fan för det!!) att när det är några konstigheter i omklädningsrummet bildas snabbt en fight mellan yngre och äldre. Idag efter träningen "råkade" PaltFAN bli utlåst i det något kalla vädret och när han kom in efter nån minut för länge (enligt han själv) tog han mig som syndabock. Jag som i laget anses som biff och respekterad av alla, förutom tydligen av Palt, stod givetvis upp för oss yngre! Han går till attack med en snabb rush (skrikandes att han fan skulle döda mig eller typ nått liknande). Max blir naturligtvis inte avskräckt och möter hans offensiv i samma tempo, dock med en trevligare ton! När kroppskontakt uppstår trampar jag på ett klubbfodral och får o % fäste och föses liksom bakåt. Det hade räckt med typ 2% för mig att få honom att backa men hade otur denna gång. Han får ner mig i hörnet av vårt omklädningsrum, där står (läs stod) en hörnbänk som jag för att få bättre räckvidd utnyttjar och kliver upp på. Den råkar (på grund av min otroliga tyngd) gå sönder. Jag får fruktansvärt ont men visar naturligtvis ingen smärta då detta är a och o i kampsport (lärt mig det efter x antal nätter framför TV:n med Paulo Roberto och UFC)!! Jag får ett okej grepp och drar hans tischa på hockeymanér över hans huvud för att minska hans synfält. Allt går enligt planerna, jag får ett bra nackgrepp och matchen är typ slut. Jag står och snackar med alla åskådarna och hör (vid denna tidpunkt rädda) Linde flämta efter andan. Jag gör då ett misstag och släpper lite på trycket i rädsla att han skadat sig. Den skicklige brottare som Mattias ändå är tar tillvara på detta och får damp och får ner mig på marken. Det går ett sus genom publiken som vid denna tidpunkt hunnit växa sig till en offantlig massa! Jag ökar min kraftansträngning från 19% till ca 23% och tar mig lätt ur hans grepp. Men han får i ett sista försök tag i min arm och jag efter att ha underskattat Lindes skicklighet att fuska tvingas lägg mig på massagebänken med Bjässen bakom mig. Han har här kopplat något konstigt armlås som jag inte är van vid från den skolan jag gick på (Jag är åter tillbaka på 19% bör tilläggas). Jag hör att Linde typ dör av trötthet och viskar i hans öra så att ingen hör: "vill du att jag ska ge upp så du ser stark ut för dom andra?" Matte släpper genast och förklarar för dom andra att han vunnit till dom äldres förtjusning. Förlåt matte, vet att jag inte skulle säga nått men ibland måste jag stå upp för min oerhörda manlighet!! Men ska ta i imorgon och spöa skiten ur dig!! VAR SÅ SÄKER!

Guld att du är tillbaka iaf;)

// Tyson..

Owngoal!:D

Sissådär ja.. DET ÄR INGA KONSTIGHETER!

Lyckades trycka tillbaka Ekängen i semin och avancerade till final i DM. Där ställs vi mot dom svartvita ÄRKERIVALERNA ÖSK. usch.. Men ska bli kul. Riktigt kul! Vet inte när den spelas men ska väl inte ta alltför lång tid tills vi står öga mot öga!

Gick "okeeeej" (näfvers utryck som liksom spikat sig fast i mitt ordföråd) idag iaf, för egen del. Skönt att orka lite mer idag  mot i söndags. Hahaha ajuste gjorde självmål förresten. Var rätt snyggt faktiskt. En tåpaj rakt upp i taket! Tänkte jubla först likt japanen men lugnade mig lite... Fick iaf några stöttande highfives (tack grabbar)..
.

Fan rykten haglar runt Lillån IBK, om hälften av dom är sanna så kommer Lillån bli GRYMT svårslagna. Kommer bli mer köttande, mer zorrande och mer blod på våra matcher. Var så säkra! Återkommer när mina anonyma källor träder fram eller när mina uppgifter blivit bekräftade på annat vis!

// Trött groda stämplar ute för dagen...

FINALNERVER!!??

Lyckades vinna mot Silvergruvan så nu vankas semifinal i DM mot Ekängen kl 18.00 i mellringe! Kan bli skoj faktiskt:D  Kom och supporta FROGS, kan vi och ni behöva!

Quick on the draw, go for goal!!

// #24

hej och...

...hå, hur ska det gå? Silvergruvan nästa! INSPIRERANDE!


VÄRT!?

Sådan laddning, sådan pepp, sådana förutsättningar. Och sedan får vi detta resultat. En Subba går in och förstör efter 30 sek!!?? Men all eloge till grabbarna. Men kvällens behållning och 70% av anledningen för att man vill kolla på när SVT sänder ishockey är ändå:

Niklas "den mest patriotiska människa som lever på denna planet" Wikergård! Hur skön är inte denna snubbe!? Men nästan roligast av allt var att hon bruden som är programledare nästan var mest förbannad då de ägnade 8 minuter av 10 möjliga att diskutera domaren.. var komiskt! Mer Wikergårdare till folket!!

// SOVA NU, samling om 3 timmar och 34 minuter...

Hey ho lets go!!

NU KÖR VI!!



Jag är fan lite nervös!

ps. Per Mårts har som vanligt två IKEA-kassar under ögonen. Allt känns som det ska!!

Stämningen??

Vem försöker jag lura?? Går ju inte att sova nu...



Nu får du fan ta och komma Nicke, ska skapas stämning här hemma!!!


tagga!



Åter 01.00!

Los Swedese Heroiotos!!

Ny dag, nya möjligheter var det någon som sa. Och dagens/kvällens möjligheter ser lovande ut! Städning, träning, allmänt softande, sen tokladdad till ca 01.30 då det vankas köttning av Sverige, modell yngre, i JVM!! Äckliga Kanada står på schemat. Får lite trevligt besök här hemma så kan nog bli en bra kväll/natt!


På tal om äckliga, kaxiga och allmänt jobbiga människor (kanadensare)...

Får se hur pigg man är i morgon kl 07.30 då man ska upp och lira match mot Silvergruvan i DM-kvartsfinal...... Men innebandy är faktiskt ganska så kul så det ska nog gå okej!:D

// Nu dunkar vi musik och städar på trumpetaregatan!!

Som utlovat!

och hääääär koooommer dom....

     
   
Detta sammanfattar resan rätt bra!!

Lite kommentarer om bilderna så ni inte behöver kommentera nått som jag redan vet!!
1. Jag vet att jag är blek som sören. Men till mitt försvar kan jag tillägga att jag sitter bredvid Sveriges 2 kanske mest bruna (brun utan sol) grabbar. Jag är rätt schtekigt gyllenbrun annars!!
2. Jag ser grym ut i backen. Och jag inte bara ser bra ut, jag är jäkligt bra!
3. På första bilden prata jag och näfver om tunga saker, typ meningen med livet. Därför vi har den här tomma blicken.

(kommer mera mer vågade bilder senare när folket vågar skicka till mästerbloggarn)

// DM-kvart på tisdag för alla fans!! (Utan Martin "Kevin Borg/klenast i stan" Lindkvist som ramla och fick brännsår på armen i första bytet idag när han snubbla på sin egna klubba när han "försökte" göra en snygg grej. Han kunde absolut inte spela mer och gnällde om han var tvungen att ha stödkrage och sån här mutella eller vad det heter! TÖNT!!

lite kort..

Två snabba understatements:

1. Man får träsmak av idrottshusets nåååågot hårda träbänkar! Speciellt när man får se klubben i sitt hjärta Adolfsbergs IK förlora:(
2. Jönssonligan kan vara en av dom bästa filmerna som någonsin gjorts!



// Ville bara förmedla..


Veckan hittils...

Dåså.. då var man hemma. Fan va skoj den här resan har varit! Haha, Finns så mycket man kan tänka tillbaka på från resan som gör att man blir på bra humör.. haha vi hade verkligen sköna grabbar med oss! Alla hade de någonting speciellt! Har märkt att man behöver komma bort ibland. Inte bara för att umgås med sköna människor och skratta av sig lite utan även för att komma bort lite från vardagen så man uppskattar livet här hemma igen när man kommer tillbaka!

Jag tänkte dra resan i otroligt korta ord sedan kommer bilder att komma så ni får bilda er egna uppfattning. ALLT för att lämna lite åt er egen fantasi. Mystiskt va!?

Söndag
Bil
Näfver
HC
Märkliga Kalmariter - som senare i veckan inte var så märkliga

Måndag
Lundinare, Dubergare Ola, Adam
Skider
Is
Brasseriet
Duberg visar!

Tisdag
Skider
Hundtricket och Snowroller
Återhämtning
(Dubergarna utgång)

Onsdag
Lugnt
Slut på systemet
Vitt vin!
2-rätters
Dålig mix av alkohol
Dubbla jackor!!??
Minneslucka
Norskor

Torsdag
Messi bakis!
Alonetime med Ebba (kärleken)!
Lugnt!
Löpning (12 min)
(Dubergarna utgång med resultat)

Fredag
Skidor
Mindre städning
Hemgång

Idag har jag sovit ut lite och vart och tränat. Skönt att röra lite på sig när man legat lite på latsidan ett par dagar. Speciellt då det stundar lite DM-lir i morgon i Birgitta. (Haha låter inte "i Birgitta" jäkligt snuskigt? Birgitta-skolan för alla utomstadare)

Nu ska jag och heja på Patrik "Lavello" Lahall i DM. (Patrik har fått ett nytt smeknamn då kusin Duberg trott att han kallats Lavello hela veckan. Jäkligt skönt namn faktiskt. Låter som en gammal italiensk storspelare! Tack Mackan för den!!)

Kärlek!!

Glömde fan säga en sjukt viktig grej. Max är kär! Berättar mer i morgon!! Eller hur är ålder inte så viktigt. Bara man älskar varrandra va?? Har hört högt uppsatta människor babbla om det där....


// Drömmer förmodligen om dig...

örnen har landat!

Hemma i öret igen. Hemma i säkerheten. Borta bra men hemma är fan bäst!

Nu ska jag krypa ner i min otroligt sköna och stora och framför allt alldeles egna säng har saknat den. Oerhört mycket!!!

// Drömmer!

PS. En reseanalys med bilder utlovas att läggas ut under morgondagen!!

Min version!

Sådär ja, nu är jag tillbaka!

Har släppt fram lite annat folk så ni får lite andra versioner på resan. Vill inte att ni ska tröttna på mig. Men nu är jag back!!;D

Igår blev bra! riktigt bra.. tror det iaf!! Har vissa luckor om vad som hände exakt men har fått berättat för mig att det var hett. Mycket dans, sång, och lite mer dans. Men bjuder som alltid på vad jag gör. Har kommit fram att jag måste gjort den sjukaste grejen jag någonsin i alla kategorier på fyllan. När jag inte hittade min jacka i morse och vi letade i hela jäkla huset utan framgång åkte jag till brasseriet där vi fira det nya året på chans och fråga om det hängde en röd jacka där. Och mycket riktigt! Jag hade gått med dubbla jackor till krogen!!! Hur lyckas man med det??:S Ola Röjler har berättat för mig såhär i efterhans att jag fått för mig att jag skulle dra på mig en jacka till utanpå min vanliga dunjacka. Trodde honom absolut inte tills jag såg det på en bild som togs i kön in till stället. Jag har verkligen pressat på mig en jacka till utanpå. JAG VAR I FORM!!

Men riktigt trevligt var det! Grymt god mat och grymt trevliga aktiviteter! En av aktiviteterna var att betygsätta året som varit. Kände mig sådär då jag kom fram till att jag satte en 6 av 10 på mitt år. Men har grymma mål till kommande år. Tror det kommer bli ett ruggigt bra. Förutsättningarna finns där!! Nu blir det film och bastu. Lugn kväll ikväll!!

// Lopez önskar God fortsättning (man säger så nu va

PS. Bilder från resan kommer att komma (den ena exklusivare och naknare än den andra)

Hej på er alla härliga nyårsfirare!

äntligen får ja chansen!


tänkte dra lite kort hur vårt nyårsfirande var.    Grymt skoj var det iaf, ja drar hela kvällen/natten från början till slut.
Det börja som vanligt med bastu/jacuzzi, med massor med skum.
Vi kommer fram till krogen vid 10 tiden, står i kön och briljerar.   Vi hinner knappt komma in förens max rusar in på dansgolvet, och som han gör det!, han fullständigt dominerar på ett sätt som är obeskrivligt,  Dom andra kan bara stå och kolla medans han kör den ena dansen efter den andra.   Jag själv går till baren och tar en redbull vodka för att hålla jämna steg med maxi.    Efter ett tag tar ja en sväng till toaletten och när ja kommer ut har ja en hel drös norrmänn efter mig.   och självklart bjuder jag alla dom på drinkar av nån anledning, men det är ju trots allt nyår.
Sen efter en stund går ja därifrån bort till dansgolvet och njuter av danskungen, och såklart ska man få med sig en efterhängsen gubbjävel, som imiterar varje danssteg man tar, men tillslut när jag kör mina moonwalks
så hänger han inte riktigt med i fotarbetet.    hela kvällen vart ett stort utropstecken!.   Förutom när ja skulle gå ut så är det en något framfusig person som ja stör mig lite på, men efter en del chabb med denna otrevliga person så hon slutar det med att hon hotar mig med att dra in mitt liftkort och bryta av mina skidor, så ja drog mig fort illa kvikt därifrån, och på vägen hem träffar vi 2 st norska brudar som gärna ville med och bada bubbelpool och bastu, Men det slutar med att dom gör en helomvändning och jag står där med en norsk vinflaska och drömmer om hur det egentligen kunde ha slutat, men det förblir en dröm som lär uppfyllas i framtiden.

// Patrik "messi" Lahall

RSS 2.0