Fusaball!

Imorgon händer det, fick nyss samtalet som bekräftade det. Max gör comeback. Max startar i anfallet med sitt Mullhyttan i seriepremiären mot Laxå på bortaplan imorgon kväll i div 6 södra! Förstår att det är mycket fotbollssnack i världen just nu. Först ikväll då Barca tar sig an Chelsea-äcklen. Sen imorgon då Mullis lirar. Hysterin är helt acceptabel, men jag har tyvärr mobilen av för att helt hålla fokus..... Tror ni förstår!

Myshet bra helg!!

Vad mer kan man begära utav en helg? Grymt väder, extremt bra sällskap, grillning och fotboll (min nya passion i livet)!

Slänger upp en bild från grillningen i lördags. Det var lika guld som det ser ut!

Tävlingen "Gissa människan" är härmed avslutat efter ihärdit deltagande kan jag ej utse någon vinnare. Rätt svar är: (trummvirvel)

Patrik "Längst hår i stan" Lavallo Lahall!!

Nu stämplar jag ut för den här veckan och blickar fram emot en vecka som har mycket att erbjuda. Seriepremiär, jobb, skola, träningar och mycket mycket annat....

guess who

När jag var liten fanns det ett barnprogram som hette "Gissa bajset". Har dålig koll om det fortfarande går men det saknar betydelse i sammanhangets så vi skippar att gå in djupare i det. Idag tar jag lite inspiration och kör "Gissa människan", finfina priser utlovas. Vem är denna varelse??

Vågar ni gissa??

På tal om absolut ingenting (eller på tal om allting som skrivits hittils ikväll) så har jag låtit mig klippas idag..

Slutlekt!! Nu tar vi och retirerar, träning 11.00 på åsavallen, Mullhyttan imorgon. Skoj som fan ska det bli!!

Tandläkarsugen!

Snor denna från Deniz "Babben" Barbal:

Stenad grabb = skön grabb (i detta fallet)

En snabbis

Dåligt här just nu, tur att det går bättre på annat håll!

ÖSK vann idag igen.
NOBBE - betyg 4 av 5. STARK och äntligen målskytt!
Näfver - Du hitta iaf din plånis. Alltid nått!!

Nu går Max och sover. Sovis imorgon - Har jag gjort mig förtjänt av!


STÖRT!

Ibland gillar man någonting lite mindre, ibland ogillar man nått annat. Ibland så växer den där ogilligheten till något större, man kanske skulle kunna kalla det ett hat. Bortom det, långt bortom det ligger mina känslor för Real Madrid. USCH!!

brabrabra

Sportklubben gjorde det riktigt bra igår. Tänkte på det, första gången man kollat på ÖSK och vart lite småförbannad att det var mållöst i paus. Bra betyg! Har bara 2 invändningar:
  1. Samuel "Samme" Wowoah kan väl sluta blanda sig i fasta situationer då han har alldeles för mycket muskler i sin kropp för att få den minsta känslan i inläggen.
  2. Låt inte den målkåtastes  spelaren ta straffar. Låt någon som behärskar det lägga vettja.
De utlovade betygen:
Fredrik "Terriern" Norback - 3.7 Gör sitt jobb i det berömda maskinrummet riktigt bra!
Kristoffer "peta bollen på ena sidan och spring på andra" Näfver - Svårbedömd

Men nog med klagandet. RIKTIGT BRA SPORT!!

Det börjar vankas premiär i Södra 6:an också, en vecka kvar. Laget ska slipas och allt ska stämma. kväll åker vi ut mot åsavallen för att se hur mycket fotboll man har i sig idag (alltid lika spännande). Om det är som vanligt eller om det kan ha blivit nära okej iaf, vore en stor skräll iofs...

Nog för nu!

Cool

Jag måste ha skaffat mig en ny löpstil som sliter på mina vader nått så fruktansvärt, förstår det inte. Men tror det är bra!

Så om ni ser mig på stan och mina ben (har alltid vart grymt stark i låren) ser extremt biffiga ut så vet ni varför: Jag har bytt stil

Nu hejar vi på ÖSK - utan Näfver!!??

Kingen

En bild säger mer än tusen ord brukar jag säga

Orkar inte anstränga mig mer än det som krävs.

Imorgon vankas Stockholm och finalerna i innebandy, ska bli skojsigt och Lillen håller sitt varumärke intakt och styr finfina biljetter, mycket bra!

Nu blir det sänggång så man orkar upp till Java imorgon för frukost...

Fint! (snart)

Nu för första gången sen jag flytta in får jag känna på nackdelarna med att bo i en 27 kvadratmeter större lägenhet. Dags att städa....

Men jag är inte deppig för det, det é ju fredag för fan. VI pumpar igång musiken och drar fram dammsugaren och shhööör. Det är inga konstigheter!

KLART!

Nu är det bekräftat! Max Gruvaeus tar på sig den gula tröjan till kommande sässong och lirar i Mullhyttan IF. Detta bekräftar Max själv när ingakonstigheter når honom på torsdagskvällen. "Jag är glad och lycklig att det funka både socialt och kontraktsmässigt att lösa såhär smidigt, Mullhyttan är ett kliv i rätt riktning i min karriär" säger han ifrån en sprakig linje ifrån Fjugestas innersta skogar på väg hem ifrån veckans andra pass.

Vi ser med spänning fram emot att se Max i sin nya roll och önskar honom all lycka till, det lär han behöva!

Undrar

Hur skulle det bli kunna bli bättre än såhär?

"LIVING THA DREEEAAM"

Tha KACK!

Så extremt synd om er som inte får avnjuta dena underbara doft som kommer ifrån min ugn. Lassagnette på g! TackarTackar!

Det senaste!

EXTRA EXTRA!!!

Rykande färska nyheter placerar det tidigare ungdomsproffset Max Gruvaeus i Mullhyttan IF inför kommande fotbollssässong! Det är rykten som precis har släppt och säkra källor säger sig ha sett Max under ett eftermiddagspass utåt fjugestatrakten under gårdagen. Det sägs att han såg pigg ut men att touchen inte riktigt gick att känna igen från sina fornstora dag då han huserade i storlaget Adolfsberg Ungdom. Spännande nyheter som (om rykterna är sanna) skulle placera talangen på hemmaarenan Åsavallen mot motståndare som Bobby BK och Vivalla Star!

Vi återkommer givetvis i ämnet...

Söndag?

Då var helgen slut för den här gången, märkligt att den så kallade långhelgen kan gå såhär jäkla snabbt. Nån fysiker borde ta sig en titt på det problemet, tror det kan finnas en upptäckt att göra där. Nått fel är det!

Avslutade en fotbollsinspirerad (länge sen man såg 3 livematcher på en dag) dag med att kolla tv med familjen Lahall. Fantastiskt bra tv-kväll på 5:an med Färjan 2 och Ballar av stål. Ikväll var godbitarna Boråsarna i färjan och den jobbiga djävulen i ballar av stål. Ruggigt roligt när han smyger upp bakom en kille som precis hunnit in på systemet innan det stängt och köpt kvällens dryck, svintörstig var han säkert också. Så kommer den jobbiga djävulen och skrämmer skiten ut honom med sånna här symbaler eller vad det heter, smäller dom precis bakom honom i örat så han flaxar till och tappar påsen vars innehåll rinner ut. hahahaha, sjukt kul!!

Nu måste jag vandra bort till sängen för här ska det sova, BUMS. Iaf om det ska finnas en rimlig chans att jag ska orka upp till spinningen kl 07.00 imorgonbitti.....

Proffs är jag

Bra kväll igår. Balkongen funka fan att sitta på hela kvällen/natten. Med lite hjälp från lite filtar, täcken och varrandras kärlek lyckades vi hålla värmen. Kommmer bli några kvällar där i sommar. Blir bra!

Idag blir det lite häng med Linköpingsbruden, våffler ute i sommarstgan osv. Kommer bli bra.


PS. Micke "Mästerkocken" Asplund kunde inte sluta smaka av min sås jag gjorde till fläskfilén igår. "Det måste vara ett proffs som har gjort det här" kom från mannen som har till yrke att laga mat! Och iofs han hade ju rätt. Det var ju jag....

F I N T

Nästan så man får gnugga sig i ögonen för att kolla så det verkligen stämmer. Är det sol och sommarvarmt ute? Coooool!!

Nu blir det frukost på ballen (balkongen)....

Sleepytime

Hemma med halmen, vi laddar maximalt till imorgon. Kan bli en riktig kanondag!

Natti...

Kanske!?

"Rådström om Tingsryd: 3-1 Asplöven. Fahlander jublar som en operasångare!"

Max, 21

Känner mig jäkligt gammal, går man ut en dag som denna? Ska man inte sitta hemma och ta det lugnt och läsa en god bok och dricka te?

Fan vad har det tagit åt ungdomen?

Långhelg!

En av mina godaste vänner lärde mig en kanonlåt en dag för länge sen som man kan använda dagligen. Den är sjukt bra! Använd den, den funkar. Iaf för mig...


(Man måste vänta på refrängen för att få sjunga med, versen är helt hopplös)

Mums

OLEEEEEEEEEEEEEEOLEEEEEEEEEEEEEEEEOLEEEEEEEEEEEEEOLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag och Lavallo gråter, det här är fotbollsgodis då den är som bäst!! 4-0 efter första mot "övermänskliga Bayern", Barça trummar vidare... 

Gubbajävel

Kvällen igår blev riktigt lyckad! Vet faktiskt inte om det fysiskt går att ha det tråkigt när man har med Frisken i sällskapet, tror faktiskt inte det! Han besitter så mycket känslor som liksom måste få utlopp på nått sätt. Före matchen kom dom ut genom att han med fönstrerna nedvevade på högsta volym skrek med (på nickes underbara smålandsdialekt) i HV:s "kampsång" på parkeringen utanför Löfbergs Lila. Vi fick X antal konstiga blickar riktade mot oss. Var fantastiskt roligt och de två färjestadarna vi lyckades ta med oss (Gagge och Backis) fick se hur vi normala Färjestadhatare roar oss. Dom hade heller aldrig vart med om make så klart.

Efter att pissmatchen (som faktiskt var rätt rolig trots resultatet) var slut ville vi hem så snabbt det bara gick, jag tyckte det kändes bra till en början, jag gav nycklarna till Mr Hetlevrad (Frisken såklart!) för att han med sitt härliga engagemang och pondus skulle ta oss därifrån. Men efter att vi stått på samma ställe i 47 minuter gav vi upp och ändrade vår plan. Det var där vi träffade på kvällens höjdpunkt nummer två. En stackars sketen gammal bil och dess chaufför fick känna på småländsk ilska då den är som värst. Fy fan. Har nog aldrig haft så roligt i en bil någon gång. Efter att ha vägrat avancera framåt och skapat ett stopp i vårt led skicka först Frisken på hellyset i nacken på honom, följt av de obligatoriska svordomarna som handlade lite snabbt summerat rent generellt om hur illa äldre kör och att de inte borde ha körkort över huvud taget. Föraren framför verkade ha svarat rätt bra på kritiken för då började han nervöst köra frammåt och ta lite plats. Men efter att ha återigen hamnat i dvala fick han smaka på tung Toyota-tuta signerad Mr Furious, som i detta ögonblick är halvvägs påväg ut ur bilen för att gå fram och fråga vad gammlingen hålls med. Sedan lyckades vi på något vis ta oss ut. Har aldrig vart och kommer troligtvis aldrig vara i en mer rolig och händelserik bilkö någonsin. Tack återigen!!

Det grymma vädret lockar till ett simpass, så, på återseende!

Trendsättare?

Jag och Lahall, de nya modeskaparna? Jag och Lahall introducedare i och med vår present till Näfver härom veckan årets modefluga. Och mycket riktigt, det tog inte lång tid innan det tog fart. Grattis Näfver, du var först med det nya! Använd det väl!

HV för en kväll!



Nu kör vi!

ÅÅÅ heja HV, hejahejahejaheja HååååVeeeee!!

Efter ett morgonpass som både innehöll bra träning och mycket skvaller från Linda Sternefors (som alltid lyser upp med "det senaste") så har jag vart och fått pengar för min lägenhet på trumpeten. Så nu har jag bara en lägenhet att koncentrera mig på. Riktigt skönt! Nu vankas farmors EXTREMT goda lunch.

Börjar känna lite finalnerver åt Mr Frisks vägnar...

Jag säger då de

Tom Dwan är äckligt jäkla skön. Ville bara flika in det!

GODNATT

Im BACK!

Sådär ja, nu är jag tillbaka. Blir lite av en nystart. Känns bra!

Idag har vart en riktigt bra dag, sovmorgon, jobb, träning, sedan toppade jag det med mammas mat! Sedan kollade vi ÖSK premiärspela mot Djurgården. Gick väl helt okej. Men en torsk blev det. Tänker efter varje ÖSK match sätta betyg på de ÖSK-spelarna jag känner för. Och dom ända jag hoppas egentigen ska vara lite bättre än de andra är Krille "krulltotten" Näfver och Freddan "jag sprang mer än forest Gump när jag var liten så jag kan springa 3 mil på en match utan att bli trött" Nordback.

Dagens  betyg:
Näfver:
1 groda. Har högre tankar. Men fick heller inte chansen.
Freddan: 3 grodor. Han är bra. Nära att göra mål om inte den där jäkla målisen vart i vägen.

Imorgon ska jag lämna ifrån mig min lähenhet på trumpeten. Ska bli skoj att lämna det bakom mig och blicka vidare (eööer säger man framåt?)! Sedan bär det senare iväg till Karlstad för att förhoppningsvis se dom äckliga Lila-laget åka på torsk. Vet inte varför jag hatar dom men det är bara ett sånt lag, dom och Brynäs hatar man liksom bara. Inget snack. Jag och Frisk ska heja som fan! Kanske värt att införskaffa en fin HV halsduk. Får se.

På återseende!

Very nice

Fan nu börjar man komma i ordning men fan jäkligt mycket som ska fixas innan man är riktigt klar. Men det är bara att kriga på. Nu tar jag helg och startar upp helgen med att åka och jobba med linkan ute i lillåhallen till 7 sedan ska nog max unna sig lite öl!

Ola is in town...

Paus i kaoset

Dåligt bloggande pga bristande tillgång till internet såhär i början. Trivs som fisken i vattnet! Återkommer när anslutningen fungerar på venavägen.

Nu skriver vi C-uppsats...


RSS 2.0