Man kan ha det sämre!

img_6807 (MMS)

Man kan ha det sämre!


Jag räknar ner. Snart är jag kvitt denna s...

img_0073 (MMS)

Jag räknar ner. Snart är jag kvitt denna skolan! Lagboken har jag som en gammal barndomsvän att falla tillbaka på och finna stöd ända in i mål. Känns fantastiskt!


Fråga!

Jag fick en fråga idag. Den löd såhär:

- Max, dom på ICA-reklamen. Jobbar dom på ICA??

Jag dog!

Vem frågar en sådan fråga? Gissar att vissa nära mig/oss vet exakt vem denna människa är....


Ny vecka

Var nere en sväng och såg "innebandy" i Idrottshuset i lördags efter jobbet. Var en fröjd att se. Det var 1x15 minuter blandat med show adrenalin och en hel del lustiga situationer. Så det ska vara när det är företagsevent i innebandy kanske?

På kvällen hade vi besök utav en nykammad (kalstadfrippa) Robin och Kristin. Mycket trevligt som vanligt. DOCK blev resultatet av kvällen att jag och ryssen får stå för maten nästa gång då vi på någon märkligt sätt lyckades förlora spelet "Pratmakarna". Spelet går ut på att man ska förklara ord för sin lagmedlem så bra som möjligt. Detta gjorde inte jag och min lagmedlem så bra som möjligt och vi förlorade med dunder och brak. "Tur låter den offeciella förklaringen".

Igår, söndag var vi och hejade på Frida som tog årets första tävlingsseger med sitt (vårt) kära Lillån. Hon har förstås bytt lag så att hon kan spela i samma färger som sina idoler med klubba och plastboll. Som jag sagt tidigare, en grym tjej!

Nu bär det av mot skolan. Sista ruschen nu mot juni som betyder att man kan bocka av skola i "att ha gjort"-listan i livet. GÖTT!

Veckan har gått!

Oförsvarbart dåligt bloggat nu på slutet. Skärpning. Det är på gång!

Detta har hänt sen sist:

- Jag har kommit hem från Huf-vud-staden. Otroligt skoj att vara där och träffa Marre, kommer bli fler gånger och mer frekvent, lovar brorsääään. Hände mycket kul där borta. Mycket på grund utav Pontus Johansson. Han är en sjuk man. Thats all there is to say (Lät jäkligt coolt att skriva just där, hoppas det passar in).

- Jag har fått jobb! Prelumenärt från v 35 jobbar jag på Handelsbanken Direkt hos NickePicke. Ska bli skitkul och otroligt skönt att veta att man har något att göra efter att sommarens jobb är slut.

- Jag bor inte längre själv här på Venavägen! (Publiken ställer sig upp och jublar och kanske till och med fäller en tår på grund av den romantiska stämningen) Har hittat någon som jag tror jag kan låta stanna här en låååååååång tid. Hon heter Frida. Tror ni vet vem hon är. GRYM!

- Det jag stört mig mest på hela veckan och som jag flitigt har diskuterat med min stöttande vän Rickard Ross är laguttagningen till Landslaget. Då pratar jag inte om uttagningen utav våran egna Johan Kapple till U19 (som jag tycker verkligen är värd detta!) utan denna fjant till back Eric Björk från Falun. Förstår om ni inte vet vem jag talar om, det är inte ens den bästa backen i ett Falun som inte ens gick längre än kvarten. Hur går det ihop att han sedan går vidare och ska spela för vårt landslag. Förstår ibland varför vår sport ses som en pajassport. Speciellt när motiveringen till uttagningen lyder, och jag citerar från vår förbundskapten: "Även på uppvärmningar och så där han pushat laget. Sånt gillar jag och det blir spännande att se honom i landslaget, menar Kent Göransson." Varför spelar inte jag i lanndslaget? Tror Kent Göransson missat mitt otroliga pepp inför matcherna. Eric är nog dock väldigt nöjd att han inte bedömmer spelet PÅ banan.
SJUKT är dock efter denna "fantastiska" Erics första match i landslagströjan lyder rubriken som sådan: klicka här! HYFFSAT TYPISKT!

- Det har blivit helg igen. Går sjukt snabbt! Imorgon (lördag) kommer ryssen (Robin) och hans flickvän Kristin hit. Har varit och inhandlat allt som man kan ha till grillen ala "Fredrik (Freddan) Schiller" från solsidan. Kommer bli grymt gott och framför allt trevligt. Det blir lätt så när man hänger med dom där 2.

Nu är jag tillbaka här på bloggen. FÖRSTÅR att ni har väntat. Det är inga konstigheter....


STHLM

Framme i Stockholmia hos Marwan. Alltid kul att hänga med honom. Man kan alltid skratta när man är med Marre! Sen att Ponta är med också (sjukaste men samtidigt roligaste människa jag vet) gör ju inte saken sämre. Ponta som för övrigt friver en väldigt populär (och äcklig) blogg som alla borde läsa för att förstå hur en otrolig märklig man fungerar. www.porrekock.bloggspace.se för alla nyfikna....

I avsaknad av finalbiljett till innebandyn ska jag och ponta driva runt på stan och kika liite. Inget bestämt. Bara njuta av livet. Ska bli gött som fan. Sedan ska Marre visa oss hur huvudstaden skall upplevas på natten, Detta kommer bli ett kapitel för sig. Återkommer.....

CIAO


HELG

Haft en grymt bra helg. Mycket tack vare Maja (fotografen) som vart hos oss och förgyllt vår vardag (kan man säga så även fast det vart helg?). Inte vart en lugn stund. Men kul har det varit. Hoppas du kommer till oss snart igen!

Nu ska jag känna av lugnet av helgen för att sedan se fram emot en ny vecka som bland annat innehåller en arbetsintervju. Jo man tackar. Får se hur den går och får se om jag återkommer om detta eller om jag totalt förtränger den efteråt. Återstår att se. Spännande ska det bli hur som helst!

Jag måste även bara säga nått om hur imponerad jag är över vår allas egna lilla feltränade Rickard Ross som verkar ha fått någon sorts gå-mani. Ute och går 4-5 timmar om dagen. Coolt som fan. Respekt Ross!

HÖRS!


Fotbollspremiären blev...

0-6d5a95d542a0765df0d97edaa4b0392a.png

Fotbollspremiären blev tidigare än jag beräknat efter att Mullhyttan vart dåligt med folk till dagens grusmatch. Min första insats i den gula tröjan blev mot FK Örebro och vi lyckades ta hem säsongens första seger med 4-1! Fridas sporthatande lillasyster Maja hade en enkel uppgift under matchen, och det var att ta ett okej kort att lägga in på bloggen. Så här blev resultatet, ett nackkort under uppvärmningen. Tack Maja!


Sunny side!

Nu kollar jag och Nicke det absolut bästa just nu.. Just det! Det är så jäkla bra!


Den mest...

24e3854847d93cf094c871c23433e87f.png

Den mest underhållande match jag någonsin bevittnat. Niklas Malm vs Pontus Johansson. Matchen innehöll allt! 


Igång igen

Det är för jäkla gött att slumra till sähår mitt på dagen. Känns som man sover som bäst då. Det är inte lika skönt att man har vänner som Fredrik Backström som ringer när man precis lyckats somna till och sover som skönast och det första han säger när han svarar: "Tja, vänta lite......." Sedan hör man hur han står och snackar med någon annan i 7 minuter. När hör han hur trött jag låter och vi lägger på. Vårat effektiva samtal varade i 6 sek. Tack Backis!

Ikväll blir det träning igen. Är sugen igen. Efter att ha tillsammans med Mackan vaktat kassen förra veckan är jag sugen på att gå upp ett (litet) steg i banan på backplatsen igen. Får se hur det går idag. Vet att det kommer några nya killar idag. Passar på att önska dessa lycka till men jag kan bara meddela att jag kommer vara lika hänsynslöst bra mot dom som jag är mot alla andra (Skrattar för mig själv här hemma, ni for tolka det hur ni vill).

// "Tha Back"


Jäkligt klassiskt...

21713a0e1a0b4f14ead0281b6390ccbe.png

Jäkligt klassiskt att plocka fram telefonkatalogen. Visste inte ens att dom fanns längre. Viktigt att bevara sin historia!


Han säger: "Max,...

0-30a79dcfd1833dc93660a7c455cdaca4.png

Han säger: "Max, känn på den här!" klart man känner!


Om man...

1cde7d91ed7abe94cc7cd3a7cf277e24.png

Om man inte sovit på 24 timmar är det okej att slummra till en stund...


Svar:

För vi har inte en femma med Kranberg, Fischerström, Kim Nilsson, Karl-Johan Nilsson och Fredrik Djurling. Thats why! Torsk med 5-3 idag dock...

0-2 efter...

0-4de304dec61c8fc96054200ad8df27f7.png

0-2 efter första.. Varför spela inte vi sådan här innebandy?


"Underbart är påst"

Påsken är som julen fast utan stress. Tror nästan det har blivit lite av min favorithelg. Lite otippad, men tänk på det. Den är grymt skön!

Idag åker jag Jarra och Ross till Stockholm för att se AIK ta sig an Täby i den andra semifinalmatchen i slutspelet. Ska bli skoj. Gött att bara kunna bestämma sig dagen före att imorgon åker vi till Stockholm. Vilka andra lov kan man göra det på? Alltid massa annat som ska göras då. Men inte på påsken!. För den är bäst!

RSS 2.0