Vi konstaterar...

-e3ed39fd0fb7fbb0a5856513d801ad2.png

Vi konstaterar tre saker: 1. Det är fantastiskt kul att se folk ramla på längdskidor! 2. Helt otroligt att det är masstart på 5-milen! 3. Hård och Blomqvist levererar gång på gång! 


Bjöd in...

1cfa2fb8a222335cc9f6588a25bea193.png

Bjöd in mig själv till en TV-kväll hos Micke. United säkrade först ligacuptiteln. Nu hejar vi på svenskarna i 5-milen och sedan avslutar vi kalaset med hockeyfinalen!  

Frida är i mål för er som vart oroliga. 10 timmar och 37 minuter tog hon på sig att ta sig runt. Riktigt imponerande, speciellt eftersom hon tydligen hade haft noll glid och inte kunnat staka knappt någonting! Det är min tjej det!


Nu krigar...

0-2ff3b62494c67575764f5d9d6228d9b7.png

Nu krigar dom i spåret!!


OS-guld - TRÅKIGT!

Aldrig har jag vart så förbannad över att ett svenskt lag tagit OS-guld som när curlingdamerna inatt gick och kamma hem ett. Jag kämpade mig igenom hela matchen, först hemma hos bula sedan hela avslutningen..... (nääääässsstan) Efter att Annette gjort en rutten sista sten i 9:e och legat efter med 2 inför sista omgången orkade jag inte mer. Tänkte att nej, vettigare att sova än att sitta uppe 30 min till och se Canada ta hem det här. Klart som fan att dom vänder på skiten och gör någon form av bragdmatch och vinner skiten. Hellvete....

Nu ska vi äta frukost sen ska Frida till sälen för att åka öppet spår imorgon och jag drar till Lidköping för att kamma hem 3 livsviktiga poäng. Idag går vi upp på kvalplats! Följ matchet live här (matchstart 16.00)!

Är det...

0-76bf4c2a931802e717c45af85368cdd3.png

Är det frukostbuffe så är det...


Antingen har...

48e5603a094ad6cfa0b6bbda81850db8.png

Antingen har Vasaloppets SMS-tjänst fått fnatt eller så är Lotta och Frida ute och testar spåret till söndagens öppna spår redan nu...


Kreativ som få...

097b8b281ee9f3142f6a62d8834478f2.png

Kreativ som
få... Köttbullar på G!


Töörsdej

Det som kändes så bra där ett tag?

Nej vi skiter i det här nu. Nu ser vi fram emot guld i damcurlingen i stället! Hockey, vad är det för sport? Tacka vet jag jympadojer på is och stenkulor som ska puttas in i ett "bo" med hjälp av 2 febrilt sopande människor, påhejade (påskrikandes!) av den som puttade stenen och den som står med kvast nr 4 och pekar. Curling. Det är min sport det!!

Tror faktiskt det blir plugg idag...

Nu har...

0-3334c9d5e8442569793d80f08643cf0b.png

Nu har vi vaknat på riktigt.. I dubbel bemärkelse!!


Börjar arta...

0-31e5af18832c57ab117d6bb8448cf647.png

Börjar arta sig! (men ni ser inte det berg av snö jag står på som tur är)


Götta!

Hej hej hallå dagboken!

Idag har jag vart duktig. Varit i skolan, ätit lunch med Shoulder och nöija (ö-skötte uttal) och vart och tränat. Vart en riktigt göttig dag med andra ord. Kände att jag behövde en eftermiddag där jag kan skita i allt vad skola och arbete heter. Jo, för du förstår dagboken, en människa behöver ta det lugnt och göra lite som han vill ibland. Idag är en sådan dag för mig!

Nu är det bara jag och ballen (balkongen). Eller rättare sagt jag och ungefär 3 ton snö som ligger uppe på ballen. Det ska väck nu. Snart i alla fall!

Grej of the day: När en helt okänd kille kom fram och hälsa på Nya på Kinamuren och efter ca 30 sek utan ett ord ifrån Nya tillbaka kommit på att han nog tagit fel på person och gått därifrån. Det var glädje!

Hon hatar...

63c5c9134e77a618012a831f97047e99.png

Hon hatar att hon blir tvungen att ha hjälm imorgon när hon ska till Romme imorgon. Förstår inte varför... 


Trött!

Orkar inte skriva nått om matchen. Lyssna gärna på Micke "Nya" Nilsson som snackar och försvarar oss gröna här!

Måste bara flika in. Nu när jag sitter och kolla. Är inte vår juniorstjärna i Lillån Johan Kapple liiiiite lik våran skidskyttestjärna Björn Ferry i ansiktet? Kanske är helt ute och cyklar men var tvungen att slänga ut den iaf!


God morgon!!

Sjukt men den här låten hade jag på hjärnan när jag klev ur sängen alldeles nyss. Kan det bli bättre?

Känns som han ha kommit undan alldeles för lätt med den där frippan också. Vår allas lilla Jimmy!

MATCH!

JAKTEN PÅ NYA POÄNG FORTSÄTTER!!!


Bäst stämning...

0-522e6a4bf1b7654d60e1f375315b3c95.png

Bäst stämning på dubbeln!!


Lite besviken...

0-795fbbfa353dfd85e710f95159f38815.png

Lite besviken att inte pingisshortsen är på, alldeles för lång modell för min smak. Men stämning är det!!


Pingis-tripp

Hallå där, kött å blåbär!

Precis hemkommen från tenta, gött att ytterligare en avkarad, inte för det sagt att jag klarat den men alltid skönt att ha skrivit och gjort vad man kunnat så att säga. Jag orkar inte skriva (lika mycket som ni inte vill läsa) mer om den nu.

Ska snart iväg och äta lyx. Farmor har bjudit in på lunch. Hon har en jäkla press min farmor, det får inte vara äckligt, för då har mina dryga 22 år av inbillning att min farmor inte kan göra äcklig mat vart ren fantasi. Så är det inte, det är faktum. Farmor är grym!

I eftermiddag ska jag och Frida ut på en supporterresa. Det kommer att gå en supporterbuss (supporterIQ = högst en till, knappt det får plats) från Venavägen 33 kl 16.30 mot Kumlahallen. Där spelas korpen i pingis. Micke "nya" Nilssons nya karriär som blivande pingislegend fortsätter!



Vi kommer självklart vara på plats och stötta Micke i detta. Ska bli spännande och se om han är lika vass på pingis som han är att springa snabbt i innebandy.

Jag återkommer i ämnet...

Terapi

En vädjan och förhoppning till dig som sitter 2 platser bort i den tysta salen på övre plan i Bibliotetket på Örebro Universitet att du läser detta!

VAR TYST! Det står "TYST LÄSESAL" på dörren innan du kliver in. LÄS och kom ihåg den uppmaningen nästa gång! Du är irriterande och extremt jobbig! ! !

Var tvungen att få skriva av mig det. Så. Nu har jag släppt det, glömt det/dig, och gått vidare!

Spurt!

Äntligen en ny dag!

Åker till skolan och pluggar in det sista inför morondagens tenta. Får dock plocka med mig min äckliga matlåda från igår men det får gå. Den kommer inte förstöra min dag. För idag är det en ny dag!

USELT

Ska man vara riktigt ärlig så blev det här en riktig skitkväll! Äcklig mat, usla OS-resultat och en allmänt död kväll.

Men kolla runt lite här på det här stora intranätet och halka som vanligt in på rajens (ahlens uttal som han vägrar ändra på!) blogg.

Hitta där en skön Haiti-låt. Brukar vara svag för dessa sorts låtar. Blev det ikväll med.

Så kontentan av kvälllen = Usel kväll, men en förbannat skön låt!

ILLA

Hade laddat upp med bra förutsättningar för en grym middag nu efter träning. Kyckling, göttiga grönsaker creme fraiche och annat smaskigt hade jag tänkt att skapa med. Var riktigt laddad.

Men måste vara ärlig. Det blev inte gott. FAN.

Nu blir det att lägga sig och dö i soffan och heja på sprintarna!

HÖRS


Bra dag!

Ny dag med betydligt mindre snor inblandat. Känner mig fräsch som en nyponros som mamma skulle ha sagt. Nu tar vi paus från pluggandet och äter frukost!

Points!

Hur många vuxenpoäng inkasserar man inte när jag nu blev förbannad över att kaffet var slut!? Blir faktiskt lite impad av mig själv när jag tänker på det. Lite tråkigt att man inte reagerar så extremt som Sunes pappa Rudolf dock, men man kan inte få allt....


Dagens fråga, uppdelad i 2 delar.

1. Vart kommer allt snor ifrån?
2. Finns det något slut på snoret, eller finns det oändligt med snor i en människokropp?

SNOR!

Jag har löst lite av en "vart tar rymden slut någonstans"-fråga för mig. Varför har farsan en äcklig jäkla snytnäsduk i sin bakficka konstant och en under kudden när han sover, även fast han inte är förkyld????

Det är för att han vet att han när som helst kan känna sig som jag gör just nu. Jag snorar så mycket just nu så jag hinner inte andas ut klart förens det rinner snor i min näsa. Asäckligt men det är ett faktum tyvärr. Jag hade verkligen behövt en snytnäsduk under min kudde inatt. Men skönt att man lär sig världsliga frågor när man är lite krasslig i alla fall!

Dagen kommer innehålla näsdroppar och tentaplugg!

Kvällen kommer innehålla Olearys och fotbollstittande!

Hörs...

Onyx-Lillån

Varsågod och njut av Nibor, skäggfarbrorn och Mr Jäger SHOW!


Notera gärna nr 24:as försök att byta innan Onys gör sitt 6-5-mål. Praktexemplar på hur man INTE ska göra! Tur att vi har en förstalina:D

Dagens ungdom...

2cc387b778d6199c51246084f8949d8b.png

Dagens ungdom sover inte på nätterna... Snart framme i Nyköping!


TV!

Har (otroligt nog) missat Solsidan på 4:an. Nu kollar vi!

Martinsson och Elen på ingång?

Spåret!

Underhållning med Filip och Fredrik i "På spåret" på SVT.

Jarra sitter bredvid, ej att förglömma!

Jobbar över

Lillåns läxa till morgondagen:





Mycket indianer och skönt golv är kontentan.

Cut!

Nu ska man iväg och barra. Alltid lika skönt!

Man skulle egentligen tagit en före och en efter bild väl? Hör inte det bloggar till egentligen? Men för er skull skippar vi det idag, och för all framtid!

SEB

SEB släpper en bra rapport men aktien faller pladask på grund utav att det viktiga räntenettot var sämre än förväntat. Så ni förstår läget där ute.

Nu fortsätter vi jobba skola!

Champions!

Fan, har missat Mästarnas Mästare på tisdagar totalt. Men Martinsson låter det inte gå en tisdag till innan jag måste se det. Så ikväll kollar vi.

Thomas Gustafson, vilket legend som man inte hade en aning om!

Man lär sig mycket av TV!

Champions!

Fan har missat Mästarnas Mästare på tisdagar totalt. Men Martinsson låter det inte gå en tisdag till innan jag måste se det. Så ikväll kollar vi.

Thomas Gustafson, vilket legend som man inte hade en aning om!

Man lär sig mycket av TV!

Jobba!

Säger som en viss Sälen-deltagare skulle ha sagt. Idag "jobbar" vi skola hela dagen!

SKÖNA!

Älskar att läsa kommentarerna på vår egna lilla Johns omtalade innebandyblogg. Finns så mycket känslor som bara vill ut. Dom känslorna ter sig dock på olika sätt. Skulle kunna ge mycket för att se vilka typer det är som skriver dessa kommentarer.

Ni förgyller min dag hur som helst!


Hemma

Sådär ja, tillbaka till vardagen. Man brukar ju säga "Borta bra, men hemma bäst". Men vet inte om jag skulle vilja hålla med om det just denna gång. Stressa hem igår till DM-finalen där man råka hamna i utvisningsbåset 2 gånger som gjorde att ÖSK kunde punktera matchen rätt enkelt redan efter 2 perioder. Hade gärna stannat uppe i Sälen 4-5 veckor till istället för att komma hem till sin härliga skola och sin härliga 8 timmars-plugg-dag. Men men, är väl lite av ett I-landsprobem att klaga på att man bara fick 4 dagar uppe i sälen och tvingas spela innebandy och gå i skolan istället, vad vet jag. Jag mår trots allt rätt bra ändå:)

Speciellt när Lahall langar över sådana här sköna klipp på våran favorit Peter "jag är störd men rolig ändå" Magnusson!


- Är det bra?
- Fråga igen!
- Är det bra?
- (Blixtsnabbt) JA!!!

Potatismos (JAAAAA Bula! Det är riktig potatismos) och korv på menyn nu!

PS. Verkar nästan vara lika kul att möta Linköping (alltså firma Jihde/Hellgård) som att möta Lillån just nu... "Visby fick smaka på 13000 spänn per match"-motivation!

Lurigt halvtidsresultat.

-ec7dfefd10d09afd8abe40218cb410e.png

Lurigt halvtidsresultat. Man missar mycket när man lämnar stan...


Fruktstund!

0-706640aef27312c54df92b938eff1b2a.png

Fruktstund!


Då åker...

0-1d0b20bafe4ca711d8c022622fed6029.png

Då åker vi igen!


Väggen är...

0-7ac031a37e8170dda9df51159e626acf.png

Väggen är inte bara isig, den är ganska brant också! Men ner kom vi!


Värmer oss...

0-3665d03c47f20af5d588170bf1426382.png

Värmer oss i topstugan i Hundfjället!


Nicke hälsar...

0-714d4d81173dc2bf106336f7901ee35e.png

Nicke hälsar godnatt från bastun!


Inte lätt...

0-6a4414eabafedee9b8d24dcdeb3d2690.png

Inte lätt att köra och blogga samtidigt!!


SNÖ!!

Säger ingenting om pokerspelandet igår så har jag ingenting sagt, tror det är bäst så!

Imorgon bär det av mot nordligare bräddgrader, nämligen mot Sälen!!

Ska bli riktigt gött att få komma iväg, tycker vi gjort oss förtjänt av några dagars semester faktiskt, vet inte varför men tycker bara det. Jo för fan, klara ju min tenta! Så vafan snackar jag om? Klart som fan jag ska på semester, så jäkla värd är jag!

Små kollar lite på halv 8 hos mig, är inte det extremt segt och nästan lite tråkigt? Vet inte varför jag kollar. Bytte nu.

Nu är det pyttipanna (utan ägg) och packning som står på schemat.

Uppdaterar med bilder från backen, after skin och bastun......

Pokerdags!!

0-2eaafbabe9f323c113602f52ec6ed099.png

Pokerdags!!


"Jag vet,...

4cfa764a1d8822555769ae5233472675.png

"Jag vet, vi kan väl ta och gå en
sväng på ett flygplan på 2000 meters höjd UTAN fallskärm?" Svar:  "Ja!!"  Nitro Circus är förbannat jäkla stört underhållande!!


Snabbt bara

Snabb reflektion till dom som också kolla innebandyn:

Har Ciya Hayo i Falun också sett Bulas numera beryktade målgest från 99? Men han lyckades inte riktigt att få fram samma effekt som hans överman på målgestämnet lyckades med...

SÄLEN

Jobb hela dagen och plugg som var tvungen att förberedas lite till imorgon så idag vart det träningsfritt. Kommer att missa en träning till på torsdag för då vankas det en weekend i SÄLEN! Jag, Frida, Niclas och Lotta drar iväg. Ska bli grymt skönt och riktigt skoj! Brudarna ska mest upp och nöta i spåret inför stundande 9 mil som ska åkas i Vasan (STÖÖÖRT!). Jag och Nicke intar en mer relax och soft position i lägret men mycket back- och bastuhäng!

Nu kollar vi sista perren på innebandyn på TV väl!?

RSS 2.0