Sista natten med lägenheten

Inatt sover jag sista natten här på Trumpetaregatan 11A. Fan känns lite småskumt men jäkligt spännande! Undra om man ska fira eller sörja, blandade känslor är nog rätt uttryck att använda här.

Idag vart det en rätt slapp dag i skolan som avslutades på IKEA. Där gjorde jag något som jag aldrig tidigare gjort. Jag spontan-åt. Vi kunde inte motstå 8 köttbullar med mos för 16 kr. Helt sjukt, gott var det också!

Ikväll är det åter dags för poker-night ute vid lången. Jag kommer inte säga något om att jag jämt förlorar, jag tror jag kastat in handduker redan på förhand när jag fäller sådana kommentarer har jag kommit på. Så för att komma så psykologiskt redo som möjligt går kommer jag dit med inställningen att ikväll kommer jag vinna allt, för det kommer jag verkligen göra. A-spel!

Nu åks det...

We dont stop playing because we get old. We get old because we stop playing!

"Jag ger analmigrän ett ansikte"

Jäklar vad duktig jag har vart idag. Skrivit tenta, fixat inför flytten, tränat och käkat falukorv med potatis och stuvad spenat (ja ni läser rätt!!). Och ikväll blir det tidig sänggång, det behöver jag fan.

Jag råka springa över en standup av en snubbe som var märkligt rolig. Haha, jag gillar lite udda och fantastiskt roliga personer. Ge han en chans för fan!
 

XOXO

Ge mig den här veckan!!

Jag kom på en grej nu när jag skrivit klart tentan. Jag flyttar på onsdag. Kanske dags att börja packa... Eller?

Söndagsmys med min radarpartner

Hur sköna program går det inte på tv5 på söndagar? Först Whipe Out och nu Sanningens Ögonblick. Dom är obligatoriska för mig och Lahall. Det blir sista gången vi kollar här på trumpeten för på onsdag går flyttlasset till Venavägen! Ska bli äckligt spännande och jag tror och hoppas det kommer bli ruskigt bra...

Nu måste vi lyssna igen. Fan va mycket sjukt man kan få reda på om människor, jag och Lavallo slutar aldrig att förvånas...

PS. Imorgon är det tenta, det får gå som det går!

Blomma ut?

Hemma efter en dag i skolan, JA, ni hörde rätt. Max är i skolan en lördag. Sjukt jag vet, men ibland krävs det. Vet inte om det komme he resultat men värt ett försök iaf. Me nu får det vara nog med skola idag, vi kör igen imorgon. Idag väntar lite innebandytittande först, ska iväg och se om Nerike klarar av att ta klivet upp i div 2. Känns som det har hyffsat läge då det mosa motståndet med 9-2 i första, men vem vet. Allt kan hända i innebandy...

Senare ikväll skall vår allas Näfver firas då han fyller 23 jordsnurr. Blir fint då stjärnan bjuder in till Wobbler me käk och trevlans ungänge. Kom och tänka på det, fan va gamla alla blir, helt sjukt. Tur att jag har ett år på mig innan jag är där. Förresten med tanke på Näfver, ni minns väl denna? (Vem fan kan någonsing glömma?)

Nu blir det till att vila för att orka...

Fredagsstirr

Magnus Samuelsson är lika skön som Laila Bagges kropp är stekhet! Laila MÅSTE verkligen ha en avslutningspose som går ut på att visa halva vårtgårdarna för publiken men absolut inte för oss framför TV:n helt sjukt frustrerande! Men vi är jäkligt nöjda med stål-manges första framträdande, nu kör han igen. Come on!

Rasten är slut nuuuu

Mitt och patriks paket har kommit på posten som vi beställt. Kan tyvärr inte avslöja vad det är. Då vissa läsare inte har tillgång till paketets innehåll riktigt än. Fan va kryptiskt det där lät då. Var givetvis tvungen att ringa och berätta detta för "Patte".  Länge sen jag skratta så mycket som när han berätta om dagens tandläkarbesök, Patrik hade (som han han ALLTID har) några hål och var tungen att laga dessa. Men han tyckte han fått för mycket bedövning i tungan (av någon anledning) så han var tungen att ha tungan placerad utanför munnen för att inte svälja den. Kommer upp extremt roliga bilder i mitt huvud. Sedan att tandläkaren kommenterat patriks beteende med att han verkade lite nervös gjorde ju inte händelsen mindre rolig. Kan verkligen se mig situationen framför mig. Patrik ligger där, stel som en pinne, livrädd och med tungan fladdrandes utanför munnen. Hahaha, fan att man inte var med och höll handen....

Ajuste, jag skulle plugga ja!

Pust och stön

Åter efter en göttig lunch med alla i mia familla. Var mucho trevligt! Men fyyyfan vilket väder det är, hur fan kan det vara så jäkla snöigt? Jag tror det är någon form av naturkatastrof som har slagit till utanför mitt fönster, bara att ingen har fattat hur allvarligt det egentligen är. Naturkatastrof utanför Max fönster (Kom ihåg vart ni hörde det först).

Ska fortsätta gneta igenom pluggandet. Går lite segt för tillfället. Blir en kaffe på det här, det borde göra den berömda susen..

Redovisningens språk?

Undra om man kommer att få ha 4 timmar till att göra en kassaflödesanalys på tentan. Hoppas det, för så lång tid tog det för mig nu iaf.. Hmm, kanske får speeda lite mer på måndag då tentan äger rum. Fan det är ruskigt mycket att få in i skallen. Undrar lite hur det ska gå. Men vafan, man gör väl så gott man kan, kommer ju alltid omtentor annars. Dom har ju funkat att gå på förut!:D

Kommer iaf ha kändisar som skriver samtidigt som mig i form av Christian "läshufvudet" Martinsson. Känns otroligt hedrande att han har sparat denna tenta till då jag också ska skriva för att visa ömsesidig respekt för mig. Det värmer! Denne man kanske (om jag har tur) kommer förbi senare då jag bjudit in på taco/innebandy/hockey/plugg kväll här på trumpeten. Jag ser det lite som en avslutningsföreställning för min "gamla" lägenhet. Får se om någon nappar...

Nej vad säger ni, vi kör väl igång med en K-analys till va!? MYCKET BRA, tackar, tackar!

Ibland är allt bara..

Seriöst,  är inte det här låten för jäkla skön?



Max är på EXTREMT bra humör idag, undra varför... Det måste vara låten!

Iddi

Jag blir tokig! Det är inte 188198 till Örebro Massagebehandling, det är hem till mig!!! Fan 7:e samtalet jag fått då någon tror att de kommit dit. Någon stolle på lokaldelen har skrivit fel nummer. Fy fan! Dagens ris... eller är det att överreagera?

Åter till plugget...

Here I am

Men för i h******e, har kommit på mig själv och jämfört med andra och jag har ju alldeles för lite bilder här och så slog det mig att jag inte lagt ut årets första glass bild. (Och jag ska kalla mig bloggare???)


Ser ut som jag verkligen behövde den där glassen, ser aningens mosig ut..

Nu drar jag och Lillen och tränar brudarna igen. Dom tröttna visst inte på oss förra gången, tjejer är märkliga dom...

God start

Väldig lyckat igår! Var väldigt trevlig. Bra match, fin inramning med mycket folk och trevligt sällskap. Sedan blev det lite oväntat resultat där Falun tvingade fram en 5:e och avgörande match mot Warbergarna..

Sedan att det tog sin lilla tid att ta sig hem då det var blixthalka och man inte kunde pressa Toyotan på mer än 70-80 knyck gjorde inte så mycket. Om det är någonstans man vill vara om man inte vill ha långtråkigt och känna att nu suger livet riktigt hårt är i en bil med Lillen och Bula. Mycket har dom vart med om dom där två, och som inte det vore nog så är dom (tro det eller ej) ganska så snälla om dom väl är på det humöret!

Lillen öppnade även upp för en repris då det möjligen fanns läge att utnyttja TV4 och åka och kolla lite final i den där globen som ligger i den där stora staden Stockholm. Men det återstår att se...

Nu hoppar jag in i duschen, sen upp på stan för lunch. Dom i skolan ville äta på någon argentinsk restaurang(Huuh??), vetti fan vad de hade fått för knäpp men ska se vart det slutar!

Vi punktar upp vad som återstår av dagen (blir lättast så)
  • Dusch
  • Lunch
  • Plugg
  • Plugg
  • Plugg
  • Friskis
  • Mer plugg?
  • Mat
  • Nått skojsigt kanske?
  • SOVA

Plugg och IB

Att plugga i bibblan är underskattat...

Ikväll drar jag med 40 års innebandyrutin (Bula och Lillen) till Falun. Vi ska kolla Falun - Warberg i Falukuriren. Ska bli skoj faktiskt. 16.00 rullar den snabba Toyotan norr ut..

Nu blir det kaffepaus!

Very nice!

Barca leker (klapp, klapp, klapp)!!!

Next up: Beck - I guds namn

Lahall: Titties?

Söndagen såhär långt kan sammanfattas enligt följande:
Sovmorgon (Var värd det)
Löpning (Nu ska jag börja ta tag i den biten också)
Offsidespringandes bruttor (Jag och Lahall var och såg Fridas Tinnis lira en riktigt underhållande match mot Sturehov........ Det som var det mest underhållande i matchen var nog när en brud lyckades kasta ett inkast i ryggen på domarn som var något felplacerad vid tidpunkten, rätt imponerande då domarn var något större än de flesta spelarna (milt uttryckt) och mest höll till i mittcirkeln)
Snö = Iskallt!
(Har tydligen blivit vinter igen, våga vägra bestämma sig vädret!)
Falukorv med fullkornsmakaroner
(Ibland får man göra basic)

Summa sumaro = kallt, men bra såhär långt. Nu hejar vi fram våra röd-blå hjältar!


PS. Lahall trodde hela tiden fram till precis nu att Fridas lag hette Titties, det tyckte jag var fantastiskt kul...

Any given sunday

Efter en grym helg såhär långt tar vi på oss löpardpjuxen och sticker ut..

Finns goda utsikter att det kan bli en bra söndag också!

PS. Hur bra verkar inte nya Robinson? Snygg-erik är min favorit (sjukt lik mig)....

Blod svett och skratt

Njaee. vet inte om jag var så grym idag. Men var roligt som tusan att lira iaf. Tror jag räkna till ungefär 68 lirare nere så blev ett jäkla drag. Kul med lite nya lirare nere. Dom skötte sig ypperligt och vore skoj om allt kunde lösa sig för då ser det ruskigt intressant ut inför kommande sässong!

Nu blir det en lång dusch sen bums i säng!

PS. Och du Martinsson, håll dig borta från mig nästa träning, orkar inte plocka dig någon mer gång +  att jag inte vill få en ful eftersläng så jag slår upp ett stort sår i ansiktet, inte ok....

King eller?

Sådär ja, bra slit idag. Blev klara med det vi skulle och nu drar vi iväg på träning. Ska bli intressant, tror det kommer lite nya stjärnor. Man kanske skulle försöka att vara lite bra idag? Känns lite som en sådan träning då en Ass Cap ska kliva fram. Så bli inte förvånad om ni får höra imorgon viskandes på stan att en viss blond sak var lite föööör bra på Lillåns träning igår. Ville bara varna er så ni inte blir helt chockade när ni väl hör det!

Hahaha, fan vad jag drömmer, eller? Återkommer med fakta...

En riktigt grabb

Är bara tvungen att lägga in det här. På våra obligatoriska pauser i vårt annars BENhårda slit här i skolan så blir det en del surfandes. Nu när dom andra är och värmer sin mat passar jag på att lägga in ett klipp från 1000 apors (som för övrigt är en stört underhållande sida) "dagens dåre" Hur genomsöt är inte denna ungen?


Lite halvtaskig motorik bara...

// Nu tar vi lunch..

Escusi moi

Det är mycket nu, jävligt mycket!

Jag ber härmed vederbörande om ursäkt och ber att få återkomma...

Äckligt motiverad

Då var det bestämt, jag går med strömmen och kör Lillån IBK nästa år. Jag tror det kommer bli ett grymt roligt och spännande år. Tror vi är på gång med något stort som det känns.

Fan, är fortfarande krasslig och har inte tränat den här veckan. Fan inte okej. Skärpning imorgon. Då kör vi igen!

// Ge mig mer innebandy!!

Bjuder på min och Lahalls lördagslåt, ruggigt bra (den var det just då iaf).. Vet inte om ni hört den, den är rätt ny

Hetsigt!

Efter att mina kära "laptop" vart ute på vift över natten är jag åter back in business. Nu ska jag ställa upp för Lillån IBK och åka till Lillåhallen och träna ett flicklag. Vi skulle lära dom allt vi kunde var det tydligen sagt, kanske därför dom just gav mig och Lillen en halvtimma var på träningen. Det räckte tydligen gott och väl.

Jäkligt mycket snicksnack runt innebandyn i övrig. Fan orkar inte med allt. Men ikväll blir det klart.. förhoppningsvis. Svårt att slita sig ifrån alla, extremt svårt med det gänget vi har! Det kommer nog fälla avgörandet...

Tjat och chokladpudding

Jäkligt intressant dag har det vart idag. Lite småjobbig också så nu går jag och lägger mig. Måste bara få lägga upp en sjukt söt bild på vår egen lilla mattant och hushållerska Fredrik "jag är extremt vuxen och kör givetvis med förkläde när jag diskar" Nordström:

Vem kan säga nej till en sådan här grabb??

Utkast: Hembjuden hos ...

Hembjuden hos Äppel, det var inte dumt. Han är snäll den där Äppel, den där jäkla backjäveln. Om man inte hade varit med på alla dessa söndasgsutgångar hade man trott han var gay men ojojoj, han vet vilka brudar han vill ha!!! Vi bjuder påkvällens låt, jäkligt generöst ska jag säga!! Sug åt er jäkla fjantar:


PS: CiITAT från LAHALL: "Vi känner suget av alla bruadra på Klaras"

är man inte snygg så har man tur..

Karlsman, slimmy, råttan sitter och snackar så jäkla mycket skit just nu. Råttan är nog värst men vi gillar han ändå. Utgång ikväll, kommer nog bli riktigt roligt, brukar det bli! Låter Jimmy ta över nu:
lahall är odräglig som vanlligt... fick BARA spela 30 minuter i matchen idag... "bänknötare". ross går runt å tror att han är nån jävla pokerstjärna... råttan har precis utmanat backis i nån löpar tävligt i nikekatalogen... annars så är stämningen på topp... äppels plejs är 5 toast av 5! klarran väntar!! ses i dimman gott folk!

lördag!

Det var lillåns år i år tydligen. Igår blev klart att lagets junisar tar klivet upp i 4:an efter vinst mot Liiinde. Jag blixtinkallades och fick bevittna en rätt sjuk match som målspottaren Simpa "jag har en kropp som Aspegren" avgjorde med 2 sek kvar. Lagom tid för ett avgörande. Dom lär sig dom små, dom lär sig! Själv var jag rätt så iskall men det gjorde inget. Gillar att spela med de yngre, dom är riktigt sköna grabbar (nu förstår jag lillen varför du hänger med oss yngre så mycket, inte bara för statusen). Det laget har faktiskt sjukt GO och kan gå bra i 4:an.

Idag vankas lite plugg nu först sen lunch med ville hos min mor. Dillkött har jag hört ryktas om. Kan nog bli rätt götta faktiskt! Sedan blir det lite trask på stan sen vankas nog lite alkoholhaltiga drycker (var tvungen att utrycka mig så, alla lillgammla människor juuuublar) frammåt kvällen. Brukar bli trevligt när Ross är med! Har ni hört förresten att han har facebook?  Adda han vetja....

Nu kastar vi oss ner i externredovisningens underbara värld.......

SKRÄCK!!

JÄVLAR! Jag såg, för 33 sek sen döden i vitögat. Jag har en man i min trappuppgång som jag har vart rädd för så länge jag kan minnas. Kanske mest för att dom enda gångerna han har pratat med mig har varit vid tillfällen då jag inte vart i riktigt nyktert tillstånd och han kommit och knackat på i mjukisoverall i tidpunkter som har varit i intervallet 03.00-05.00 på nätterna och bett mig (med en arg ton bör tillläggas) vara tyst då jag möjligtvis spelat lite för hög musik. Men vafan. Har man en tillställning så har man. I vicke fall. Kom precis hem och då stod han där! Liksom väntandes på mig och höll upp dörren för mig. Såg jäkligt lurig ut. Vågade knappt gå in, trodde han typ skulle lägga krokben för mig eller något men han fråga hur det var och verkade allmänt normal. Blev helt chockad. Helt sjukt. Kanske har jag fått lite fel bild av arga mannen? Det är fan jäkligt tveksamt. Tror mer på att han har fått reda på att jag flyttar om mindre än 3 veckor.....

David vs Goliat

Vänskap.... MSN-CATFIGHT!!!

Del 1 (starten): 
Del 2 (nu jävlar):      
Del 3 (jimmy vägra ge sig): 
Del 4 (avslut, typ):
(Ber om ursäkt för textstorleken, men blev lite galet där.. Men bara ni inte har samma synfel som mig så ser ni)

Blir man såhär av att växa upp som grannar i negerbyn eller, måste vara något i vattnet där borta...

Så sant..

Kom och tänka på Adam och Eva-filmerna när jag tänkte på "Hans" förut. Fan va bra den filmen är. Bjuder på ett litet smakprov

Han är inte dum den där Adam...

shöööna snubbar!

Vi har en riktigt skönt stekig lärare på våra lektionspass på koncernredovisningen. Vi kan kalla denne lärare för "Hans" (dålig fantasi). "Hans" jobbar på KPMG och jobbar alltså som revisor. Han är liiite bättre än alla andra. Idag var denne "Hans" jäkligt skön. Han påminner förresten så jäkla mycket om Åke i filmen "adam och eva". Ser typ exakt likadan ut iaf. I alla fall. I vår klass finns det en grupp som är riktiga såhär ni vet "när jag blir stor ska jag bli sjukt rik och betyda mer än alla andra"-grabbar. Med sjysta fläskkotletter till friller och sköna skjorter får man liksom den känslan automatisk. Ni vet vad jag menar. Idag skulle "Hans" börja skriva på tavlan men märker snabbt att han har valt fel penna. Det är en sådan här som inte går bort från whiteboarden (bara en sådan sak är jäkligt roligt btw, men inte det som var kul denna gången). Han försöker febrilt att få bort det men lyckas verkligen inte. Och sedan för att inte förstöra hans image som en jäkligt glassig och "jag kan allt liiite bättre än er andra"attityd  slutar han och lägga ner ansträngningen att försöka få tavlan ren utan fäller kommentaren med extremt överlägsen ton: "Äsch, det där skiter jag i, det där kan städerskerna sköta sen." Allt till fläskkotlettsgruppens stooooora fötjusning!

Det tyckte jag var kul...

Inte bara positivt...

Den växer och växer och i samma takt följer också ansvaret att leverera. Har fått utstå kritik idag för första gången på länge. En trogen läsare var besviken. Inte så lite heller. Han sa att jag tappat. Och jag förstår han, delvis, och suger åt mig av kritiken. Tycker det är viktigt att kunna ta kritiken på rätt sätt och lära sig och gå vidare. Så ska försöka bättra mig. Men det måste hända nått för att kunna berätta nått. Men Hurru du din jävel. Hur vågar du säga ditt? Du var sämst idag på träningen förresten. Jag ska inte nämna ditt namn din lilla skit, du är inte ens värd det, men du ska nog hålla dig i coachbåset i framtiden.. fy fan säger jag bara, var bara tyst...

PS. Vem fan vågar sno mitt namn? Vem är denna snubben!? Men alltid kul att insprirera folk...




Skojar bara. Håkan "the haaawk", du är min guuuud!!!

check?

När flytten närmar sig med stormsteg börjar ångesten mer och mer komma krypandes. Vad fan ska man göra när man flyttar egentligen? Vad behöver man göra? Någon som är rutinerad flyttare? Tror fan jag glömt typ allt. Eller? Jag har iaf sagt upp en del grejer, det kändes bra. Men det är väl lite sånt här man lär sig av. Ibland kostar det att lära. Det är livets hårda skola. Nu lagar vi fiskgrattäng. Jäklar vad jag är kung.... tror jag...

Game on!!

Nerverna har nu rejält smygit sig på. Fan viktigt nu!

Visca el  barça!!



 Det finns många sköna låtar, men tar inte den här ändå priset??

Förlåt!

Vem försöker jag lura? Max tar ledigt idag. Fiskpinnar och potatis lät mer lockande!

Gud, inte sur va?

Förlåt!

Vem försöker jag lura? Max tar ledigt idag. Fiskpinnar och potatis lät mer lockande!

Gud, inte sur va?

Typiskt...

Satt och tänkte. Nej idag är jag värd att vila. Kände verkligen att jag kunde unna mig en dag, men tror ni inte ödet gör sitt?? Klart som fan!!  Ola Bengtsson loggar in med fetaste namnet: "nysprungen". Tror gud vill att jag ska ut i kylan och kriga. Klart som fan jag ger mig ut, den där snubben jäklas man inte med! Men det blir fan inte en lång runda.... Okej?

// Norasjön runt inbokad förresten!

Våga vägra vår?

Nog för att man kan vara under isen. Men var inte Real riktigt härligt dåliga idag? Nervöst värre imorgon dock. Då de rödblåa ska springa ut och göra jobbet mot Lyon. Fan asså....

Måste sova på den!

Dance

Bjuder på den här signerad Kepo..


Nu, CL-dramatik och mys hos Messi...

Come on!

När vi ändå är inne på det här med skadeglad. Hahahahaha, tror aldrig jag skrattat så mycket som när jag såg domaren som faller ihop som att han blivit nerskjuten med en pistol i ryggen när han fått en bandyboll på benet. Ja menar, kom igen. Ställ dig upp... Kan väl förstå att han blir chockad men man reagerar väl inte som att man tror att benet gått av? Så roligt att se spelarna som först oroligt åker fram men sen inser att domarn var en mes som ligger ner för han fått en boll på benet. Jag som trodde innebandydomare var dom största mesarna, med blonderade muschar och ring i örat men tror nästan bandydomarna tar priset.


Nu drar jag iväg till gymmet.. Har bestämt med syrrans man Micke att vi ska mötas halva vägen kilomässigt. Han väger 89 just nu och jag 79. vore fan nyttigt att plocka på sig dom där mjölkpaketen...

Nu kör vi

Orkar inte delge allt jag missat att blogga om. Kör från scratch nu. Bra helg har det varit iaf! I veckan väntar mest skola och träning.. Tror det kan bli en ölkväll på lördag, tycker jag gjort mig förtjänt av den, var länge sen... Men just nu går jag in i mig själv. 100% fokus. Nu är det bara jag och sängen de närmaste 7 timmarna..

SKÖNT!

Hahaha! Njuter lite här i TV-soffan faktiskt. JIK ute ur SSL för första gången i historien. Välkommen till 1:an!

JALLA!

Ett TV-tips! Kolla tv4 sport som visar en eftersändning på Mullsjö-Jönköping NU!!. Jönköping ligger just nu i matchen kvar i SSL. Men det kommer bli ändring. Dom kommer torska. Kan knappt bärja mig till att se deras miner. Skynda er till TV-apparaterna gott folk!!

// Skadeglad!!!

Kniiiip...

Skola nu, blev lite trötter igår. Håll ut! Förstår om ni saknar mig. Men Max återkommer i tjänst inom sinom tid...


Nu: 2 timmar koncernredovisning med underbara Agneta..

Ajuste!

Glömde säga en sak. 1 april går flyttlasset till Venavägen 33! Kan bli hur bra som helst!

Big girl!

Ont om tid för tillfället. 1-årskalas, fotboll och så är det faktiskt söndag. Allt detta bidrar till att ett längre inlägg får vänta. Förmodligen till senare ikväll.

Tänk er. Freja Gruvaeus har fyllt 1 år, sjukt vad tiden rusar!


CALL IT THE DAY

Skola, kontraktsskrivande och afterwork tog all energi ut min kropp. Nu ska lilla Max sova!

Puss


Brainstorma

Max gjorde nog kanske sin sämsta träning på ett jäkla tag. Men det är ju som Axel sa, det är ju försässe! På lördag spelar jag match!!  Ska vara med och försöka hjälpa lillån upp i 4:an. Ska bli roligt faktiskt, kl 4 i lillåhallen. Tror det kan bli en riktig höjdarmatch mot Åsbra "magic"!

Ikväll ska jag sova tidigt. Fan va trött jag är. Kollade på Henrik Fexeus o hans program hjärnstorm tidigare. Tror jag blev trött av det. Psykologiskt skit. Tycker det är rätt fascinerande. Eller vad säger ni?

Tempo

Det går fort nu, jäkligt fort!!

Jahapp

När matchen var högst omysig (1-1 mot mallorca) och lahall inte bjuder till får man ta det som bjuds....

Konstateranden såhär med 3 min kvar kan jag ändå bjuda på:
  • Barca är inte bra idag.
  • Odugliga backen caceres är inte i närheten av okej. Farligt dålig.
  • Pinto har ruskigt läskig frilla. Men gör det det kaxigt bra vid straffen. Duktig pojke
  • Messi är världens bästa fotbollsspelare just nu.
  • Xavi ser konstig ut ikväll. Ser ut som han har någon form av baby-olja i ansiktet. Märklig på något sätt. Men det är okej.
  • 4 minuters extratid.
  • Barca - Atletic Bilbao i ligacupfinal. Spännande!

Finns bara en...

Hur skön är han inte? Ni vet väl att han är en jäkel på att spela själv!?

Denne grabb vet vad han pratar om....

Match!

Det blev SUCCE med maten! Men är ni förvånade!? Nej va!?

Och nu gott folk. Vankas det Barca! Semifinal nr 2 i cupen mot mallorca. Och vem kan bättre tagga upp stämningen än självaste Mr Barca själv Patrik "Messi" Lahall!?

Patrik

hej alla barcafans. kvarten kvar till matchstart, lite nervöst men ändå rätt lugn, har ju 2-0 och gå på från från förra mötet. 
iniesta tillbaks, brukar va i toppform när han är tillbaks.   ne ska dricka upp min cola nu så ja slipper sätta i halsen om mallorca gör mål,  tillbaks på rätt spår igen!, Nu kör vi!, 

//patrik

Chis the Kök!

Fyy fan.. Jäkligt synd att jag inte kunde göra en OskarG och köra en videoinspelning för att visa er den aktivitet som nu utspelar sig i mitt kök. Mat på gång. Inte vilken mat som helst. Testar nått nytt. Nått spännande. Kan sluta hur som helst. Tex. med SUCCE!!

FAAAAN!!

Det finns Beyonce-fans...

och så finns det andra Beyonce-fans...

Man kan inte annat än inspireras!

Vet inte varför det här är så EXTREMT jäkla askul, det liksom bara är det!!!

Gosh!

Våran lektion blev inställt idag. Anledningen var att det skett "en olycka". Det stod bara så, lite läskigt. Får hoppas att det inte var något allvarligt utan att vår lärare lyckas komma imorgon. Detta innebar 3 timmars extra ledighet. Den tiden tänkte jag utnyttja på bästa sätt. Gissa vad jag gjorde!!






FEL! Jag Åkte och simma. Det är mitt nya påhitt. Ska börja simma minst en gång i veckan ha jag lurat i mig själv. Fasiken vad jobbigt det var. Elit-simmaren skol-fredrik ville simma med mig men det avböjde blixtsnabbt då jag inte är någon speciellt bra simmare. Jag ville inte redan under första passet bli avskräckt och psykiskt nerdränkt av en allt för bra medsimmare. Därför valde jag rent taktiskt att ta med en liten padda till simkompis: Patrik! Vi höll alldeles lagom tempo. Tyckte vi till en början. Det tyckte tydligen inte dom som simma ryggsim på samma bana som oss. Patrik blev neddränkt av samma brud 2-3 gånger när hon kom med världens fart. Hon vägra sänka farten eller hålla lite koll. Hon bara mosa ner honom. Blev jäkligt konstig stämning i vattnet där ett tag men jag och Patte fick till slut upp farten och vi var helt slut när vi till sist hitta våran belöning, bastun! Riktigt bra pass. En timma i vattnet är fan riktigt kämpigt.

Nu blir det matlagning och sedan ut mot Daniel och spela A-spel! Känner att det är något på gång ikväll!

PS. Budgivningen är igång!

Skowlan - A-game!

Ikväll vankas det pokernight at Bula-palace. Brukar alltid vara lyckat. Även fast man inte ALLTID (=aldrig) vinner så är inte det det viktigaste... TYP.... Man lär sig mycket iaf. Det är kul! Men först drar vi iväg till skola en stund. Där ska man också tydligen lära sig något. Men tvivlar fan mer på det ibland.

Like this!

För er som inte fick vara där. Här får ni en bild av hur allt såg ut eller mest hur allt firades!!

   

En snabb summering. Martinsson visar vart skåpet skall stå, Denka kör en dubbelfattning (Lillen fattar noll), jag är gay, Backis gör sitt alldeles egna FLIIIIN (som bara han klarar av), Mackan är kung och linde är allmänt dum i hövve....

måndag

Finns det något roligare än att prata om andra som bjuder på sina historier dagen efter en rätt stenhård utgång!?  haha.. För min egen del är det det värsta som finns att prata om vad man gjorde och inte gjorde, kanske mest för att jag alltid gör allting, men det är en annan femma. Vart innebandy ikväll hos Littleguy. Melkan, Lee, Bula och Denka var där också. Trevligt. Är det någonstans man vill lyssna på roliga historier så är det hos/med riktigt gamla människor. Dom har varit med så länge och hört så mycket. Och även fast sällskapet ikväll inte var riktigt lastgamla så har dom ändå riktigt mycket roligt att säga. SJÖÖÖNA är dom!

ÅÅ juste. Viktigt viktigt. Helt okej drag här hos mig idag också på visningen. Denna vecka blir spännande då det förmodligen blir klart med försäljningen.

Har nu tagit hem vilken som blir nästa holmgång i mitt liv. THA BOOK!

Ska först se Män som hatar kvinnor i helgen är det tänkt sen kasta mig över denna skönhet till bok. Enligt mamma iaf. Så förlitar mig på henne.

Nu blir det till att softa sönder någon timme sen sova...

PS. Ny vecka vilket betyder nya matlådor. Imorgon vankas BLOOOODPUDDING. YUMMIE!!

En spännande vecka!

Nu är allt redo här hemma. Den obligatoriska fruktskålen är fylld och jag anser mitt hem kan framställas på bästa sätt i det skick det nu besitter! Klockan 17.00-18.00, Trumpetaregatan 11A. Välkomna!

Sitter och pratar med Gio "tha man" Espinoza, haha hur skön får man bli!? Lite äcklig. Men mest skön är den mannen! Behöver inte gå in på detaljer men han var i högform i lördags. Minst sagt!!

Nu ska jag dra mig mot skolan sedan blir det nog ett pass på friskis. Nu måste man ju lägga på sig lite div 1 muskler igen. Har ju klarat mig utan dom i 1 år nu. Så nu är det back to business igen! Fan va roligt det ska bli!!!

Underbart!!!

Pizza, fotboll och allmänt  mys. Så lyder kvällen melodi!
Hur bra är vi inte !?

YEAH!

Lillån tillbaka i div 1. Smaka på den. Låter underbart i mina öron! Men det höll på att gå ruggigt illa. Jag råka tydligen göra något som man inte fick. Visste inte att man kunde få utvisning för att man var besviken för sig själv utan någon som helst kontakt med domaren. Men då har jag lärt mig det.

Gårdagen var riktigt rolig! Vi småttingar fick följa med gubbarna i laget till strömpis. Var riktigt roligt. Var en kväll som gick i segerrusets tecken! Tackar ödmjukast alla inblandade! Vilket gäng vi är!!

Nu ska jag ut en sväng. Sedan blir det storstädning här hemma då det vankas visning imorgon på min lägenhet. Ska bli riktigt intressant att se om det kommer några och kollar.

// OVER AND OUT!


RSS 2.0