Vuxen?
Igår hade jag press på mina axlar då jag lovade Micke "Nya" Nilsson och hans syster (likaså min flickvän) att laga mat åt dom. Då tror ni att det var vilken man som helst, NONONO. Det var FISK! Jag förstår att ni höjer era ögonbryn nu, ja ni läser rätt. Max lagar faktiskt fisk ibland! Igår skulle jag laga det igen.
Vad jag förstod på dom hungriga gästerna så fick jag godkänt iaf, dom åt upp det dom tagit till sig med andra ord. Ingen påfyllning, men det hade jag inte ens hoppats på.
Det jag ska komma till är som följer: När jag var på ICA och skulle handla det som saknades till min rätt så fastnade jag för vad jag själv kände var ytterligare (förutom att jag ens tänker tanken att göra fisk) ett steg in i vuxenvärlden. Purjolökståndet!! Det kändes skitkonstigt att plocka på min en sån där jättegrej till grönsak (eller vad är det för nått?) Men jag gjorde det i alla fall. Jag kände att jag fick en mycket bättre kontakt med hon sura tanten i kassan också, annars kollar hon ofta ner på mig när jag kommer med min "ungdomliga korg", men den här dagen var det annorlunda. Och undra på det, jag hade ju en PURJO!!
Väl hemma sen när det var dags att ta tag i själva matlagningen kom jag på mig själv. Hur fan gör för man med en purjo!? Efter att ha dividerat med mig själv en stund kom jag fram till att man måste ju ta bort den övre delen som sticker ut likt en palm. Den kändes oätbar. Men sen då? Ska man skala bort något lager eller är det bara att skölja och skära?
Det slutade med att jag lät den vara för den här gången och placerade in den i kylskåpet, men det kändes lite fel att se en purjo i kylskåpet, men jag vetti tusen. Där la jag den i alla fall, och där ligger den fortfarande....
Någon som vet hur man handskas med en purjolök??
Vad jag förstod på dom hungriga gästerna så fick jag godkänt iaf, dom åt upp det dom tagit till sig med andra ord. Ingen påfyllning, men det hade jag inte ens hoppats på.
Det jag ska komma till är som följer: När jag var på ICA och skulle handla det som saknades till min rätt så fastnade jag för vad jag själv kände var ytterligare (förutom att jag ens tänker tanken att göra fisk) ett steg in i vuxenvärlden. Purjolökståndet!! Det kändes skitkonstigt att plocka på min en sån där jättegrej till grönsak (eller vad är det för nått?) Men jag gjorde det i alla fall. Jag kände att jag fick en mycket bättre kontakt med hon sura tanten i kassan också, annars kollar hon ofta ner på mig när jag kommer med min "ungdomliga korg", men den här dagen var det annorlunda. Och undra på det, jag hade ju en PURJO!!
Väl hemma sen när det var dags att ta tag i själva matlagningen kom jag på mig själv. Hur fan gör för man med en purjo!? Efter att ha dividerat med mig själv en stund kom jag fram till att man måste ju ta bort den övre delen som sticker ut likt en palm. Den kändes oätbar. Men sen då? Ska man skala bort något lager eller är det bara att skölja och skära?
Det slutade med att jag lät den vara för den här gången och placerade in den i kylskåpet, men det kändes lite fel att se en purjo i kylskåpet, men jag vetti tusen. Där la jag den i alla fall, och där ligger den fortfarande....
Någon som vet hur man handskas med en purjolök??
Kommentarer
Postat av: Diddi
Du vet vem du ringer när det handlar om mat,,,,
Postat av: Ass Cap
Jo men ringer man bygglovs-matte när man ska sätta upp en hylla hemma? Nej, det kändes för mesigt för att fråga stjärnkocken!
Trackback